Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van olyan ember, akinek...

SEXKÉRDÉS kérdése:

Van olyan ember, akinek TÉNYLEG ki van nyitva a harmadik szeme?

Figyelt kérdés
Mindenkitől csak azt hallom, hogy mi lesz akkor, ha kinyílik a harmadik szem, de soha nem írt olyan, akinek ki is van nyitva, ezért kezdek kételkedni az egész mágiában ! Alapvetően a tudományban hiszek, és keresem a válaszokat, de igazából sosem találtam bizonyítékot arra, hogy léteznek természetfeletti dolgok ! Köztük harmadik szemet viselő embert sem találtam még !
2012. jan. 30. 09:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:

Akinek megjelenik sátán,

az utána járhat sántán.

Mert egyébként rengeteg ember beszél vele nap mint nap, a fórumban olvasni és ha megidéznék egy időben sokan akkor mindíg ott is lenne, ezek szerint egyszerre sok helyen tud lenne, ez egy kvantumlény.

2012. júl. 25. 03:04
 72/80 Antimod ***** válasza:

"ezek szerint egyszerre sok helyen tud lenne"

Ezt most nem az előzőre írom, de a magasabb rendű, tisztán tudati lényeknek ez egyáltalán nem olyan akadály, mint egy embernek akár kétfelé megosztani a figyelmét.

Csak korlátoltan tudunk gondolkodni az egészről.

2012. júl. 25. 08:36
 73/80 anonim ***** válasza:
Van. Ten shin han.
2012. aug. 16. 09:59
 74/80 chrishu ***** válasza:
A Csernobili Mariskának ki van
2012. aug. 17. 12:23
 75/80 anonim válasza:

:D Végigolvastam itt a hsz-okat és nagyon félre vannak egyesek tájékoztatva a harmadik szemet illetően pl. Nekem szerintem még nincs nyitva a harmadik szemem teljesen, de afelé tartok. Szóval ezt ne úgy képzeljétek el, hogy egy ugyanolyan szem lesz a homlokod közepén, amilyenből már van 2. Ez amolyan idézőjeles szem, amivel "látsz", érzékelsz dolgokat, és igen, 6. érzéknek is mondják. Ha nyitva van, annál könnyebben jönnek a megérzéseid, annál tisztábbak. Az intuíció nő ilyenkor. Egyébként szokták még nevetni Hórusz szemének, tobozmirigynek, anatómiai neve pedig az epitalamusz. Ugyanis van egy pici, borsó vagy mandula méretű mirigye mindenkinek az agya alatt középen. Ez az epitalamusz, ami olyan anyagot termel, ami a legerősebb halluciogén anyagnak felel meg, ami például a DMT nevű hallucinogén drogban van. Csak éppen az agy természetesen állítja elő. De SZERINTEM ez nembiztos, hogy hallucináció, mivan ha tényleg olyan dolgokat "lát", vagy érzékel az ember amire nem mindenki képes. Mellesleg olvastam olyant is, hogy a fluorid ami pl a fogkrémben is van mondván, hogy a fogak fehérítésére jó, azonban a tobozmirigy köré úgymond burkot épít, ami nem engedi működni.. Namost elkezdtem fluoridmentes fogkrémet használni, és meghallgattam egyik este ezt az előadást a harmadik szemről: http://www.youtube.com/watch?v=LorIi-6rAEI És ezt követően az éjszaka a nagypapámmal álmodtam, aki már meghalt. Lehetséges lenne, hogy mivel nem kapta meg ez a mirigy az aznapi fluorid adagot, és a rezgésem felemelése az előadás révén előidézhette ezt a fajta álmot? Nem tudom, mindenesetre elég érdekes.

Mellesleg van egy könyv, amit szerintem mindenkinek el kéne olvasnia, ez pedig Balogh Bélától A végső valóság c. könyv. Csupa olyan emberek kommentelnek ide, akiket szerintem érdekelhet. Akiket meg nem, nekem az is jó. Belinkelem, már csak a tartalomjegyzéken is érdemes végigszaladni a második oldalon, aztán mindenki tegyen belátása szerint, hogy elolvassa-e vagy sem.

[link]

2014. márc. 20. 21:55
 76/80 anonim ***** válasza:

A harmadik szemet a hinduk által képzelt feltételezés azok alapján valószínűleg hogy az emberi figyelem elől van.

Ha valakinek a homloklebenye megsérül az többé nem képes jól koncentrálni- ezt vehették észre a régi korban élt emberek és beillesztették az életről kialakított hindu misztikájukba.

szóval kérdező azt teszed jól ha nem hiszel el minden antik marhaságot- vannak bennük igazságok, jó megérzések, de a legtöbb kitaláció és babonaság!

Elég ha Te, megtanulsz egy valamire koncentrálni és minden mást kizárni a figyelmedből, gondolataidból. Ha ezt hetente minimum egyszer gyakorlod, akkor a figyelmed mindenre kiterjedő lesz, a megérzéseid (mint 6 érzék) erősödni fognak és sokkal könnyebben megjegyzel mindent. ennyi és nem több amit gyakorolhatsz és azzal kihasználhatod a homloklebenyed minden adottságát- beleérezhetsz másokba, megérezheted a kimondott szavuk igazát vagy hamisságát, a ki nem mondott elhallgatott sumákúságot. DE ehhez semmi köze a hindu marhaságnak!

2014. márc. 22. 21:14
 77/80 anonim válasza:
Szar lehet reggelente három szemből kidörgölni a csipát :) Pláne hogy a harmadig még nagyobb is :) Na és ne is említsük az Alergiásokat :) A fene szappan ment a harmadik szemembe :)
2014. máj. 17. 00:58
 78/80 hahoj válasza:
Aki tudnak,nem fecsegnek. Ne másban keresél hanem magadban.
2017. szept. 25. 09:31
 79/80 anonim ***** válasza:
Kedves 13-as válaszoló (aki a melle fölött volt), ez valószínűleg alvásparalízis volt. Az agyad felébredt már, a tested viszont még nem.
2020. aug. 2. 08:56
 80/80 anonim ***** válasza:
Én 2 éves koromban láttam szellemet. Akkor tegnap meghalt mamámat.
2021. jún. 12. 15:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!