SEXKÉRDÉS kérdése:
Van olyan ember, akinek TÉNYLEG ki van nyitva a harmadik szeme?
Figyelt kérdés
Mindenkitől csak azt hallom, hogy mi lesz akkor, ha kinyílik a harmadik szem, de soha nem írt olyan, akinek ki is van nyitva, ezért kezdek kételkedni az egész mágiában ! Alapvetően a tudományban hiszek, és keresem a válaszokat, de igazából sosem találtam bizonyítékot arra, hogy léteznek természetfeletti dolgok ! Köztük harmadik szemet viselő embert sem találtam még !2012. jan. 30. 09:43
51/80 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam erre, hogy annyira látni akarom, hogy már látom ! De miért növekedne az egóm?
2012. febr. 7. 17:22
53/80 anonim válasza:
Ez kérdés Picinyem? Soroljak egy párat: Jézus, Buddha, Saint Germen (Rákóczy eltitkolt gyermeke), Merlin, Osiris, Isis, Dionüsszosz, Tollaskígyó, Szivárványkígyó stb. Egyszóval rengeteg ember volt és van akinek Tényleg Ki van nitva a harmadik szeme.
54/80 anonim válasza:
Dobálóztok ezzel a materialista szóval, de szerintem nem igazán vagytok tisztában a jelentésével. Onnantól kezdve hogy teret ill. hitelt adsz a megmagyarázhatatlan eseteknek, és érdeklődést mutatsz a dolgok spirituális része felé, már nem vagy az. :P Furcsa dolgok mindenkivel történnek, de a legtöbben nem törődnek velük. Ez a harmadik szem engem is érdekelne. :D
Csak weben nagyon vigyázni kell, mert nagyon sok unatkozó poéngyáros van, aki csak trollkodik, mert hát boldogok a lelki szegények, vannak akiknek annyi elég a boldogsághoz, hogy visszaélnek mások bizalmával és/vagy kíváncsiságával.
55/80 anonim válasza:
Jó hogy volt olyan ember és van akinek ki van nyitva a 3. szeme
56/80 A kérdező kommentje:
Oké, de még mindig nem volt egy személy sem ittt, akinek ki lenne nyitva...
2012. febr. 18. 02:47
57/80 anonim válasza:
:) most mondom hogy nekem nyitva van meg ismerek is olyat akinek nyitva van meg 2012 éve is nyitva volt vkinek .)
58/80 A kérdező kommentje:
2012 éve? Na és kinek?
2012. febr. 19. 02:09
59/80 anonim válasza:
Jézus azt hittem ez eggyértelmű
60/80 A kérdező kommentje:
Jézus egy cionista propaganda része, amit a nép butításának céljából találtak ki a zsidók, hogy átmossák, és irányítsák az agyadat, és így behódolj nekik, és az ő irányításuk alá kerülj, és rabszolgasorba taszítsanak !
2012. febr. 24. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!