Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van olyan ember, akinek...

SEXKÉRDÉS kérdése:

Van olyan ember, akinek TÉNYLEG ki van nyitva a harmadik szeme?

Figyelt kérdés
Mindenkitől csak azt hallom, hogy mi lesz akkor, ha kinyílik a harmadik szem, de soha nem írt olyan, akinek ki is van nyitva, ezért kezdek kételkedni az egész mágiában ! Alapvetően a tudományban hiszek, és keresem a válaszokat, de igazából sosem találtam bizonyítékot arra, hogy léteznek természetfeletti dolgok ! Köztük harmadik szemet viselő embert sem találtam még !
2012. jan. 30. 09:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:

Szóval kérdező-- Először is az emberek mindig érzékeltek valamit már az ókorban is-- mivel nem tudták mi a frászkarikát igy elneveztek mindent valaminek, ha más nem hogy a guru kapjon egy tál ételt valakitől-- kellett a maszlag!!

Ma megint elővettek sok antik dolgot, ideológiát vallási maszlagot igy a hindut is, sajnos-- mert ebből már üzletet teremtettek és sok hozzá-nemértő fizet, mint a katonatiszt! a semmiért!!

Tudod kérdező a gondolkodás, a koncentrálás következtében a homlokod az ami erősebb energiával fog müködni. Ezt érzékelték és elnevezték harmadik szemnek-- butaság semmi szem nincs ott se neked se senkinek még a széltoló guruknak se!!

A homlok lebeny a szem felett húzódik az egész homlokot befedve és fel húzódik egészen a fejtető első negyedéig-- tehát semmiféle szem! Agykéreg és idegsejtek elektromos működése van.

Elég baj az ha azt várja valaki hogy kinyiljon a harmadik szeme, mert az azt jelentené hogy elmebeteg, csökkent szellemi képességű az ilyen okos-guru- szélhámos banda.

Akkor teszed jól ha kételkedsz minden mágiában! Mágia? Szélhámosságok tömkelege.A korunk tudása mellett már annak számit-- csalás, hazugság szélhámosság üzletszerűen!

19. f. A két csodálatos lelkünk.

Ird be a keresőbe ezt a fejezetet és ebben a blogban válaszokat kapsz arról mit szabad elhinni és mit nem. szabad elhinni. ha még többet akarsz tudni és elég érett vagy már ezt is ird be;

87.f. Evolució és fejlődés. Mondd csak picinyem....

2012. máj. 9. 00:36
 62/80 anonim ***** válasza:

Kérdező Jézus valóban zsidó volt, de nem ők találták ki.

A keresztény papok fedezték fel és használták fel eszközül a múltban és a jelenben az emberek, a tömeg idomítására"

2012. máj. 9. 00:41
 63/80 anonim válasza:
Igen.A szellemekkel suttogóból a Melindának.
2012. jún. 30. 11:10
 64/80 anonim válasza:
Lehet, hogy későn írtam, de nekem nyitva van a harmadik szemem, elvileg teljesen :DD (írj ha akarsz tudni valamit)
2012. júl. 1. 19:10
 65/80 anonim ***** válasza:

Ja és még valami kérdező. Nincsenek természetfeletti dolgok, mert minden a természet része, még Isten is és a lélek is. ÉS most jól figyelj;

Minden atomokból épül fel a Nap is a Földünk is és az élet is. Aztán hogy működhet azt annak köszönheti, hogy energia is van az atomokban sőt ha van két plusz nagy energia, mint a Földünkben is van, Ráadásul a Naptól megfelelő távolságra van az anyaga is megfelelő így élő bolygónak számít amely már életre alkalmas.

Ha az energia önmagába visszazár vagy is "saját farkába harap" akkor az információ továbbításra és megőrzésre képessé válik. Ilyxen a földünk két nagy Energiája is aminek köszönhetően élet keletkezhetett a primitív anyagból-- Tulajdonképpen Teremtő energiák-- amit az emberi megérzés és filozófia Istennek nevezett el.

A vallások ezt tovább szőtték és szép kerek mesével színezték már megszemélyesítették.

Ezeknek a hatalmas Energiáknak köszönhetően módosult az atom ok alkotta primitív anyag -- biológiai anyaggá.

S már az ókori filozófia elnevezte az az erőt amely által élő, eleven ez a biológiai sejttömeg--- Léleknek. Nem szellem nem valami misztika, csupán két energia rendszer.

Egy pozitív töltésű idegrendszeri energia rendszer, amely vezetékben futkos és erre ellenkező irányba mozgó mágneses energia rendszer, amely már vezeték nélkül hálózza be a testet. A kettő együtt működése és a bonyolult számítógépnek, vezérlőegységnek (agynak) köszönhetően az élet mozog és gondolkodik, szaporodik és érez. Ez a két energia rendszer felel meg a két léleknek.

Semmiféle misztikum nincs benne, nincs mennyek-országa, nincs alvilág se angyalok se ördög, csak Egy csodálatos és fantasztikus Földünk és annak fantasztikus isteni Energiái és azoknak szigorúan csak természeti törvényei vannak.

Tudod mit lehetne harmadik szemnek nevezni találón? A megérzéseket a 6. érzéket amikor valaki megérzi hogy valaki a háta mögött stíröli és idegesen hátra is néz az illető e zavaró érzés miatt-- de a homlok közepén semmiféle harmadik szem nincs sőt a hinduk csakra meséje se igaz egy rossz feltételezés érzékelés alapján--

Tulajdonképpen az a leghelyesebb ha a hindu badarságokat teljesen felejted-- jóformán alig van az elméleteikben vagy filozófiájukban olyan, ami igaz lenne.99% halandzsa és babonaság!!

Viszont a kínai meridiánok és azoknak a sok-sok pontjai az igaz

2012. júl. 2. 00:35
 66/80 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nyitva van mit látsz?
2012. júl. 9. 19:32
 67/80 anonim ***** válasza:

# 47/66 -- válaszoló azt írtad --- "Én nem tudom, hogy nyitva van-e, de ez a csakra az intuícióhoz kapcsolódik, és én elég sokszor megérzek dolgokat, amik bejönnek."

Először is nincsenek CSAKRÁK-- test közép energia vonal van amely összezárta a testet középen-- ha nem lenne lepényhal formánk lenne. Ezen az energia záró szálon nem az a pár hindu csakra pont van hanem kb. 40 akupunktúrás testcsatorna pont van. A hindú aki a csakrákat érzékelte nagyon kevés érékeléssel rendelkezett-- ennél okosabb, és érzékenyebb volt a kínai ókori orvos és a segédei akikkel ki is dolgozták az összes több száz testcsatorna elméletüket; Akupunktúra-

A hatodik érzékünk a megérzéseink az intuíció nem kötődik egyetlen testcsatornához sem Ez a LÉLEK jelenlétét igazolja az érzékel, az érez meg előre dolgokat de még messziről is szeretteink ha bajba kerül és így kívánja tudatosítani az ÉN -nel.

Ha valaki nagyon szeret valakit és az elutazik messzire akkor a lélek parányi hullámokat bocsát ki utána ismételten, mert az ÉN aggódik.Igy történhet meg az hogy valaki úgy érzi jaj valami baj történt az illetővel úgy érzem -- megérzi hogy az illető meghalt vagy baleset érte.--

A homlok lebenynek semmi köze a megérzéshez csak a lélek az amely képes épp miattunk ki-ki küldeni önmagából fény hullámokat húrokat amely aztán vissza is ér és tudatosítja mint megérzést az ÉN -nel

Minden érzelem a lélek szálon van akár indulat akár szeretet.

A lélek szálon keletkezik a gondolat és mindig érzelmi színezettel

2012. júl. 15. 19:48
 68/80 anonim ***** válasza:
pfff
2012. júl. 22. 17:40
 69/80 anonim ***** válasza:

64--tudtad, hogy azt szokták mondani a magyarok harmadik szemnek, hogy -- Hátul is van szemem látlak ám!

De a hindu csakra meg az összes szem marhaságuk nem igaz. A guru" szarvasmarhákról már nem is beszélve

2012. júl. 24. 23:54
 70/80 anonim ***** válasza:
Mami... olyan könnyen beszél arról, hogy minden mekkora marhaság -amivel nem ért egyet-, mintha ő hozta volna létre, a világmindenséget.
2012. júl. 25. 02:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!