Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van olyan ember, akinek...

SEXKÉRDÉS kérdése:

Van olyan ember, akinek TÉNYLEG ki van nyitva a harmadik szeme?

Figyelt kérdés
Mindenkitől csak azt hallom, hogy mi lesz akkor, ha kinyílik a harmadik szem, de soha nem írt olyan, akinek ki is van nyitva, ezért kezdek kételkedni az egész mágiában ! Alapvetően a tudományban hiszek, és keresem a válaszokat, de igazából sosem találtam bizonyítékot arra, hogy léteznek természetfeletti dolgok ! Köztük harmadik szemet viselő embert sem találtam még !
2012. jan. 30. 09:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 A kérdező kommentje:
Velem kétszer történt természetfeletti, egyszer 12 éves koromban amikor a nevemet uttogta valami, és kb 1 hónappal ezelött ez a sípolós dolog !
2012. jan. 30. 12:36
 22/80 anonim ***** válasza:
a nevedet egy családtagod suttogta a sípolás pedig a teáskanna volt.
2012. jan. 30. 13:07
 23/80 A kérdező kommentje:
Egyedül voltam csukott ajtónál, és az ablak is csukva volt ! mert amúgy anyámmal éltem, csak mi ketten, ő pedig pont boltban volt ! A második esetnél szintén csukott ajtó volt, és mintha beleordítottak volna a fülemben oylan hangerővel volt a sikító hang...
2012. jan. 30. 13:17
 24/80 Antimod ***** válasza:

Hagyjad, ezt azok mondják, akik képtelenek elviselni, hogy a tudomány mai "fejlett" állapota mellett is léteznek megmagyarázhatatlan jelenségek. Meggyőzni nem tudod őket, mert legvégső esetben azt állítják, hogy hazudsz, innentől pedig nem folytatható tovább a vita.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 30. 13:19
 25/80 A kérdező kommentje:

Ez tény, de ez egy megalapozatlan kötekedés volt a részéről... az oké, ha megmagyarázza valamivel tudományosan, de ne két baromságot írjon...

Támassza alá pl a légnyomáskülömbséggel az ta hangot, de ez nem olyan hang volt...

Őrült pedig nem vagyok, legalábbis remélem hogy nem! :D

Ezek melett pedig elég szkeptikus ember vagyok, de nem mondom azt, hogy nem léteznek ezek a dolgok, csak amíg nicns bizonyíték, valami igazán komoly mint pl a harmadik szem, addig nem tudok hinni..

2012. jan. 30. 13:42
 26/80 anonim válasza:

Intuíció, belső hang. Első reakciód, érzésed a feléd irányuló információ halmazból. Mindig mérlegelj, és hidd el az első benyomásod a nyerő. Abban a pillanatban,mikor más véleményét követed, legtöbb esetben vesztesként kerülsz ki.

"Hallgass a szívedre,

élj a mának,

Vágyaid valóra válnak."

3.szem:érzés ami semmihez sem hasonlítható

2012. jan. 30. 19:49
 27/80 A kérdező kommentje:
Nem mindig az a helyes, amire mi gondolunk !
2012. jan. 30. 19:50
 28/80 anonim ***** válasza:

Neki pl. ki van nyílva a harmadik szeme:

http://www.youtube.com/watch?v=jxn-3_62r7Q

2012. jan. 30. 22:32
 29/80 Antimod ***** válasza:

"Nem mindig az a helyes, amire mi gondolunk !"

Az előző szerintem nem az elme gondolkodását értette ez alatt, hanem az intuíciót, a belső hangot. Nem mindenki tudja megkülönböztetni a kognitív szinten, asszociációk, pillanatnyi mérlegelés után keletkező első ötlettől. Nem ugyanaz a kettő. Az első ugyanis helyes, a második már egyáltalán nem biztos, mert szűk emberi korlátaid által mérted fel a helyzetet, és korántsem biztos, hogy minden eshetőséget mérlegelni tudtál.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 31. 08:26
 30/80 A kérdező kommentje:
Igen azt észrevettem, hogy ő nem arra a harmadik szemre gondolt! :)
2012. jan. 31. 13:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!