Van olyan ember, akinek TÉNYLEG ki van nyitva a harmadik szeme?
Hagyjad, ezt azok mondják, akik képtelenek elviselni, hogy a tudomány mai "fejlett" állapota mellett is léteznek megmagyarázhatatlan jelenségek. Meggyőzni nem tudod őket, mert legvégső esetben azt állítják, hogy hazudsz, innentől pedig nem folytatható tovább a vita.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Ez tény, de ez egy megalapozatlan kötekedés volt a részéről... az oké, ha megmagyarázza valamivel tudományosan, de ne két baromságot írjon...
Támassza alá pl a légnyomáskülömbséggel az ta hangot, de ez nem olyan hang volt...
Őrült pedig nem vagyok, legalábbis remélem hogy nem! :D
Ezek melett pedig elég szkeptikus ember vagyok, de nem mondom azt, hogy nem léteznek ezek a dolgok, csak amíg nicns bizonyíték, valami igazán komoly mint pl a harmadik szem, addig nem tudok hinni..
Intuíció, belső hang. Első reakciód, érzésed a feléd irányuló információ halmazból. Mindig mérlegelj, és hidd el az első benyomásod a nyerő. Abban a pillanatban,mikor más véleményét követed, legtöbb esetben vesztesként kerülsz ki.
"Hallgass a szívedre,
élj a mának,
Vágyaid valóra válnak."
3.szem:érzés ami semmihez sem hasonlítható
Neki pl. ki van nyílva a harmadik szeme:
"Nem mindig az a helyes, amire mi gondolunk !"
Az előző szerintem nem az elme gondolkodását értette ez alatt, hanem az intuíciót, a belső hangot. Nem mindenki tudja megkülönböztetni a kognitív szinten, asszociációk, pillanatnyi mérlegelés után keletkező első ötlettől. Nem ugyanaz a kettő. Az első ugyanis helyes, a második már egyáltalán nem biztos, mert szűk emberi korlátaid által mérted fel a helyzetet, és korántsem biztos, hogy minden eshetőséget mérlegelni tudtál.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!