Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van olyan ember, akinek...

SEXKÉRDÉS kérdése:

Van olyan ember, akinek TÉNYLEG ki van nyitva a harmadik szeme?

Figyelt kérdés
Mindenkitől csak azt hallom, hogy mi lesz akkor, ha kinyílik a harmadik szem, de soha nem írt olyan, akinek ki is van nyitva, ezért kezdek kételkedni az egész mágiában ! Alapvetően a tudományban hiszek, és keresem a válaszokat, de igazából sosem találtam bizonyítékot arra, hogy léteznek természetfeletti dolgok ! Köztük harmadik szemet viselő embert sem találtam még !
2012. jan. 30. 09:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:

"én nem mondom semmire azt, hogy hülyeség,"

Ergo, az összes szélhámos rajtad egrecírozik? Na bravo!Miért vannak akkor az emberi tudásnak eredményei hogy ha az igen nagy valószínűséggel meglevő dologra nem tudsz ex catedra kijelentést tenni? Akkor te egy Kirlan fotóra kijelented hogy az igazi, ellenben én aki 55 éve fotózom tudom hogy egy bűvészmutatványnak is ócska trükk!

2012. jan. 30. 11:17
 12/80 Shai-Hulud ***** válasza:

Persze! Csak mindenki máshol hordja:

[link]

2012. jan. 30. 11:18
 13/80 anonim ***** válasza:
Velem ez úgy volt, hogy feküdtem pl. du 3-kor néztem a tv-t, és egyszerre hirtelen csak mintha valami fejbevágott volna, elszédültem és mintha húztak volna álmomban szószerint kezek. Közben már hallottam ilyen torzulat hangokat, sikolyokat és próbáltam "ébren" maradni de nem tudtam...csak küzdöttem, vergődtem...és mintha zuhantam volna, elmosódott minden...éreztem hogy nincs már erőm itt maradni, és hagytam inkább. így egy pillanat alatt minth aa zuhanásból földre értem volna. de nem volt felébredés csak abbamaradt a zuhanás és a hangok. kicsit fényes-fakóbban láttam mindent, tovább a tv műsort, anyámat ahogy takarít kint, és...saját magamat "magam alatt". a mellem felett voltam...ez annyira...hihetetlen. és féltem. próbáltam mozogni, valahogy tudtam ha megmozdulok akkor ismét magam vagyok, de nem tudtam mozogni...nem volt mivel, mintha béna lettem volna. iszonyatos kín és erő kellett hogy megmozdítsam egy ujjpercem, de ahogy sikerült, hirtelen felugrottam ágyból és....kivoltam teljesen. ez sokáig megesett velem, és sok más dolog is...ami ennél is...furább. aztis furcsállom hogy leírom ezt. még élettársam se tudja.
2012. jan. 30. 11:19
 14/80 A kérdező kommentje:
Na ugyan így gondolkodom én is! :) Egyszerre vagyok Materialista, de ezek melett, ha valaki azt állítja, hogy például egy angyal megtámadta, nem nézem h..ének, mert lehetséges, hogy igaza van... Az más, hogy én nem ebben hiszek, de nem lehet mindig igazam ! Fogalmam sicns mit higgyek a spirituális dolgokkal kapcsolatban, lehet hogy léteznek, igaz nagyon kevés bizonyxítékot találtam, szinte semmit, és sok a buta, naív, befolyásolható ember, akikkel sok mindent meg lehet etetni... Ezért nem naív inteligens emberek spirituális élményeire vagyok kiváncsi, mert ők nem naívságból hisznek, ezért lehet hogy tudnak nekem magyarázatot adni, amiből végre rájöhetek az igazságra...
2012. jan. 30. 11:19
 15/80 A kérdező kommentje:
Az elöttem szóló esete magyarázható azzal is, hogy leesett a vérnyomásod, vagy az alvásnak oylan fázisába kerültél, hogy megbénultál ! velem is sokszor volt olyan, hogy nem tudtam megmocanni fekvés közben, mert oylan alvásiszinten voltam, de ez magyarázható tudományosan !
2012. jan. 30. 11:22
 16/80 anonim ***** válasza:

"Persze! Csak mindenki máshol hordja:"

Kész haszon! Látja hogy mit kap hátulról!:D

2012. jan. 30. 11:22
 17/80 A kérdező kommentje:
A viccet tegyük félre! XD
2012. jan. 30. 11:24
 18/80 Antimod ***** válasza:

"Az más, hogy én nem ebben hiszek, de nem lehet mindig igazam!"

Te hithű szkeptikus vagy, ami egy egészséges hozzáállás. Én sem járok tenyérjósokhoz és asztrológusokhoz, mégsem állítom azt, hogy biztosan nincs igazuk. (De sarlatánok biztos, hogy vannak közöttük.)

"az alvásnak oylan fázisába kerültél, hogy megbénultál!"

Lehet, de valószínűbb a testen kívüli élmény. Ezek során sokszor olyat is látnak az illetők, amit az adott szögből lehetetlen, vagy nem volt róla előzetes tudomásuk, így nem állíthatta elő az agyuk.

(Bár az adott példában ilyenről nincs szó.)

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 30. 11:28
 19/80 A kérdező kommentje:
Igen ez is lehet magyarázat...
2012. jan. 30. 11:29
 20/80 anonim ***** válasza:

akivel történt kommentelő.

hát nem tudom alvás volt-e vagy nem, mindenesetre az h látom magam felülről ez érdekes kicsit. de amúgy elmúlt és nem volt kb 15 éve.

2012. jan. 30. 11:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!