Van olyan ember, akinek TÉNYLEG ki van nyitva a harmadik szeme?
"én nem mondom semmire azt, hogy hülyeség,"
Ergo, az összes szélhámos rajtad egrecírozik? Na bravo!Miért vannak akkor az emberi tudásnak eredményei hogy ha az igen nagy valószínűséggel meglevő dologra nem tudsz ex catedra kijelentést tenni? Akkor te egy Kirlan fotóra kijelented hogy az igazi, ellenben én aki 55 éve fotózom tudom hogy egy bűvészmutatványnak is ócska trükk!
Persze! Csak mindenki máshol hordja:
"Persze! Csak mindenki máshol hordja:"
Kész haszon! Látja hogy mit kap hátulról!:D
"Az más, hogy én nem ebben hiszek, de nem lehet mindig igazam!"
Te hithű szkeptikus vagy, ami egy egészséges hozzáállás. Én sem járok tenyérjósokhoz és asztrológusokhoz, mégsem állítom azt, hogy biztosan nincs igazuk. (De sarlatánok biztos, hogy vannak közöttük.)
"az alvásnak oylan fázisába kerültél, hogy megbénultál!"
Lehet, de valószínűbb a testen kívüli élmény. Ezek során sokszor olyat is látnak az illetők, amit az adott szögből lehetetlen, vagy nem volt róla előzetes tudomásuk, így nem állíthatta elő az agyuk.
(Bár az adott példában ilyenről nincs szó.)
Üdv!
Leftlegged Player :)
akivel történt kommentelő.
hát nem tudom alvás volt-e vagy nem, mindenesetre az h látom magam felülről ez érdekes kicsit. de amúgy elmúlt és nem volt kb 15 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!