SEXKÉRDÉS kérdése:
Van olyan ember, akinek TÉNYLEG ki van nyitva a harmadik szeme?
Figyelt kérdés
Mindenkitől csak azt hallom, hogy mi lesz akkor, ha kinyílik a harmadik szem, de soha nem írt olyan, akinek ki is van nyitva, ezért kezdek kételkedni az egész mágiában ! Alapvetően a tudományban hiszek, és keresem a válaszokat, de igazából sosem találtam bizonyítékot arra, hogy léteznek természetfeletti dolgok ! Köztük harmadik szemet viselő embert sem találtam még !2012. jan. 30. 09:43
41/80 A kérdező kommentje:
De az isten kérdés felfogás kérdése ! Monoteista, vagy politeista nézettől függ...
2012. febr. 2. 19:15
42/80 anonim válasza:
és ha nem veszed figyelembe? milyen nézeted lesz :)? isten egy anyag halmaz mint ahogy a lelked is egy anyag halmaz.
43/80 anonim válasza:
+++ csinálok egy kis ábrát hogy miért nem látnak az emberek.
A kettő (minusz jel) -- te vagy.
Az egy (minusz jel) - a valóság.
A (plus jel) pedig a materialista világ gondolatai, az ego + .
A (per jel) pedig a félelem /
Tehát ez van most:
- +/+/+/+/+/+/+/+/ --
44/80 A kérdező kommentje:
Nem értek egyet ezzel! Egyszerűen nem vagyok annyira naív, hogy velem megetethessen bármit, és az agyamat moshassa bárki valamilyen népbutítási propagandával !
2012. febr. 5. 10:04
45/80 anonim válasza:
"népbutítási propagandával "
:D ez jó ilyet még nem hallottam :D
nem mondtam hogy hidj nekem ez a te döntésed.
46/80 A kérdező kommentje:
ha már valamilyen vallásban kellene hinnem a spirituális sátánizmust választanám...
2012. febr. 5. 20:00
47/80 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy nyitva van-e, de ez a csakra az intuícióhoz kapcsolódik, és én elég sokszor megérzek dolgokat, amik bejönnek.
48/80 anonim válasza:
hát annyi igaz hogy automatikus a folyamat...
49/80 A kérdező kommentje:
Az aurát látom halványan ha nagyon koncentrálok, de lehet hogy csak a szemem vagy az agyam látja úgy, fogalmam sicns...
2012. febr. 6. 19:19
50/80 anonim válasza:
Azért mert annyira akarod látni de nem mész vele semmire mert rossz amit csinálsz. Az egód növekszik csak vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!