Van olyan ember, akinek TÉNYLEG ki van nyitva a harmadik szeme?
" kezdek kételkedni az egész mágiában ! Alapvetően a tudományban hiszek, és keresem a válaszokat, de igazából sosem találtam bizonyítékot arra, hogy léteznek természetfeletti dolgok ! Köztük harmadik szemet viselő embert sem találtam még ! "
Ez nem mágia ez valós dolog. Most ha hiszed ha nem nekem félig nyitva van már meditációval, de nehogy aszidd azzal ami a neten van meditációk vagy tanfolyamra jártam .) nem.
Egyébként nem érzi az ember magát különlegesnek ha nyitva van.
És igen létezik egy másik világ is nagyából ugyan olyan amit te látsz csak ez energiából van. és BÁRKI KÉPES rá, hogy lássa. sok sikert :)
"De honnan tudja,, hogy ez nem egy újabb fikció? Még sosem találkoztam vagy láttam embert aki érzékeli a másik világot ! A neten található szellemes videók is 100%osan megcáfolhatóak !"
Onnan tudom, hogy nem egy újabb funkció, mert nekem volt csukva is a 3. szemem és könnyedén meg lehet különböztetni, ez ugyan olyan valóság mint ahogy most látod a környezetedet, nincs semmiféle koncentrálás, képzelődés, egyszerűen van.
Ezek a szellemes videók kamu az egész, ugyan mindenki egy lélek, de nem pofonnal ártanak. .) ismerősömnél volt ilyen helyzet és őt folyton megbetegítette amibe bele is halt előző életében, és most is bele halt volna ha nem lett volna elküldve. De az ilyen dolgoknál általában a 2 személy kapcsolatban voltak régebben egymással.
"Igazából ha a harmadik szememet k itudnám nyitni, nem félnék"
Itt STOP idáig jó utánna már nem. Mivel nekem csak félig van egyenlőre kinyitva lelkeket még nem látok, de majd idővel látni fogom. Amit látok, az nem színből áll hanem fényből Tehát fény szine van .) De fekete és világos keveréke egy két dolog abból is áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!