Ez szellem járás? Vagy esetleg valami más? Sürgős!
Figyelt kérdés
Nem olyan régen édesapámmal beköltöztünk egy panel lakásba...mikor beköltöztünk semmi gond nem volt,aztán 1-2 napra rá fura dolgok történtek...amikor otthon voltam otthon a parketta elkezdett recsegni,mintha valaki lépkedne rajtuk,sokszor éreztem úgy mintha valaki figyelne,többször hallottam hogy valaki kopog a bejárati ajtón aztán mikor kiléptem még a lépcsőn se hallottam/láttam senkit se...mikor elaludtam volt olyan amikor felkapcsolódott a villany az előszobában,azt hittem édesapám jött haza,de mikor kimentem és köszöntem,senki nem volt ott. a Fürdőszobában rendszeresen szorongva éreztem magamat,nagyon féltem elmenni WC-re is...még nappal is rettegtem abba a házba az egésznek nyomasztó légköre volt...volt olyan is amikor a szobában az egyik pillanatban 21 fok volt aztán hirtelen 10 fokra esett le majd vissza,amikor aludtam a sarokból többször riadtam fel egy fiatal férfihangra,amint köhög,vagy valamit mond(sajnos pontosan nem emlékszem miket mondott),és már férfi lihegést is hallottam a nyakamba elég sokszor...2011. szept. 2. 17:38
41/49 anonim válasza:
A negyedik térdimenziót soha az életben nem fogja egyetlen egy három térdimenziós lény sem érzékelni. A kivetüléseit esetleg. Az antianyag is egy ilyen kivetülés lehet. Lehetséges, hogy a mai kor tudósainak sikerült a negyedik dimenzióból anyagot áthozniuk 15 percre.
Hova tűnik az anyag egy feketelyukban? :))))
42/49 Tom Benko válasza:
Akkor nézz az órádra. Az antianyag meg ugyanolyan anyag, mint a normál, csak a töltései ellentétesek. A negyedik dimenzióból áthozni nem is lehetséges, mert az csak egy kiterjedés...
43/49 anonim válasza:
Lehetséges. Amikor írsz a papírra, akkor a 3dimenziós ceruza nyoma kétdimenzióssá válik. Emberi mértékek szerint.
44/49 anonim válasza:
égess minél több füstölőt és fehér gyertyát!! az a legjobb ellenük
45/49 zöldségnyúllal válasza:
Miért küldted el a szellempasit? Legalább előtte kinyírhatta volna a démont :D
46/49 anonim válasza:
Benned egy Agatha Cristi veazett al,de nem baj. Még néhány oldal és kész a regény.
47/49 A kérdező kommentje:
sajnos nem sikerült. jelen pillanatban kórházban vagyok,és várok az eredményeimre...enyhén szólva érdekes dolgok történtek a házban és nekem is bajom esett. Már össze költöztünk a párommal,már együtt élünk 1 hete...édesapám elment külföldre dolgozni,mikor havonta egyszer haza jön akkor nálunk van. Köszönöm a segítséget,de sajnos nem sikerült.
2011. okt. 20. 19:51
48/49 anonim válasza:
Költözz el!!!!!!!!!!!! Most!!!!!!!!!
49/49 szellemhunt válasza:
Ha tobszori alkalom akk lehetseges ha kopogast halasz probald ki azt amit en szoktam kopogj 1-2-t a falra es ha 5percen belul valaszol akk ott van valami. A suttogas nem hasonlit valamelyik esetleg elhunyt rokonod hangjara sokszor uzennek a foldieknek. Nekem is uzentek mar ugy hogy lehet hogy uzenni akar valamit. A rosz szellemeket vonza a sokveszekedes agreszio ugy hogy ha esetleg sok a veszekedes othon akk meglehet h oda vonzottatok egy szellemet. Mely esetben vagy tisztittasatok ki a lakast vagy passzoljatok le. Ha egy rokon ak meg lehet vele egyutt elni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!