Ez szellem járás? Vagy esetleg valami más? Sürgős!
Figyelt kérdés
Nem olyan régen édesapámmal beköltöztünk egy panel lakásba...mikor beköltöztünk semmi gond nem volt,aztán 1-2 napra rá fura dolgok történtek...amikor otthon voltam otthon a parketta elkezdett recsegni,mintha valaki lépkedne rajtuk,sokszor éreztem úgy mintha valaki figyelne,többször hallottam hogy valaki kopog a bejárati ajtón aztán mikor kiléptem még a lépcsőn se hallottam/láttam senkit se...mikor elaludtam volt olyan amikor felkapcsolódott a villany az előszobában,azt hittem édesapám jött haza,de mikor kimentem és köszöntem,senki nem volt ott. a Fürdőszobában rendszeresen szorongva éreztem magamat,nagyon féltem elmenni WC-re is...még nappal is rettegtem abba a házba az egésznek nyomasztó légköre volt...volt olyan is amikor a szobában az egyik pillanatban 21 fok volt aztán hirtelen 10 fokra esett le majd vissza,amikor aludtam a sarokból többször riadtam fel egy fiatal férfihangra,amint köhög,vagy valamit mond(sajnos pontosan nem emlékszem miket mondott),és már férfi lihegést is hallottam a nyakamba elég sokszor...2011. szept. 2. 17:38
11/49 anonim válasza:
szerintem az előző tulaj vagy egy régebbi halhatott meg abba a lakásba vagy máshol és annak a szelleme kísérthet ott szerintem nem nagyon akarja hogy ott legyetek azt ajánlom költözzetek el vagy kérdezzétek meg a többi lakót ők is tapasztalnak ilyeneket ha ők is akkor nem szellem
12/49 anonim válasza:
Tértisztítást javaslok ebben az esetben. A régi időkben, amikor még az otthonukban haltak meg az emberek, sőt a tiszta szobában voltak felravatolozva, temetés utáni másnap vagy harmadnap nekiálltak kimeszelni a házat. Ezt akár babonának is mondhatnók, de azért annak idején többet tudtak a szellemvilágról, mint a mai materialista világban. Előző lakó energiáiból maradhatott valami a lakásban, azt kell kitisztítani, főleg a fürdőszobát, teljesen sterilizálni. Ennek semmi köze az ördögűzéshez(ágyúval nem lövünk verébre)Aztán mikor mindezzel megvagyunk, leülünk, békét teremtünk magunkban és egy szál gyertya mellett imádkozunk a holtak nyugalmáért.
13/49 anonim válasza:
Az az egyik bajuk a mai embereknek, hogy annyira az anyagban élnek, és annyira elhagyták a szertartásaikat, hogy akad egy ilyen kisebb incidens, és úgy reagálnak rá, mintha emberrel volna dolguk. Űzd el! Régen, ha dédanyámhoz eljött egy leány hasonló panasszal rögtön tudta mi a teendő.
14/49 Tom Benko válasza:
Panellakás... Többet nem érdemes mondani. Szellem biztosan nem, ezek mind magyarázhatóak, esetleg a lámpával kapcsolatban kellene megkérdezni egy villanyszerelőt. Annyira szkeptikus azért nem lehetsz, ha egyből szellemre gyanakszol...
15/49 anonim válasza:
A mi házunkban több ember meghalt, és nekem is voltak anno furcsa tapasztalataim. Akkor szűntek meg a fura dolgok, amikor átalakítottuk a házat, falakat raktunk át. Korábban voltak meszelések, az semmit nem ért nálunk.
16/49 anonim válasza:
Ti ezekkel magatokat ijesztgetitek,vagy mást is ijesztgetni akartok? Ne csináld mert végül mindig félni fogsz
17/49 nap fonat válasza:
Szia ! Amit le írtál abból az derül ki hogy itt ragadt szellem van nálatok,el lehet őket küldeni szépen békességben.
18/49 Solarian válasza:
Máshol is hallottad? Te totál kilehetsz idegileg. 1 hét nyaralás és józan gondolkodást ajánlok.
19/49 anonim válasza:
ahhoz hogy bármilyen hangot produkáljon valami, testre van szüksége. ebből kifolyólag bukott az egész szellem dolog, mert egy szimpla porszívó megölné őket:D
20/49 anonim válasza:
10:06 tévedsz, ha azt hiszed testre van szüksége....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!