Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ez szellem járás? Vagy esetleg...

Ez szellem járás? Vagy esetleg valami más? Sürgős!

Figyelt kérdés
Nem olyan régen édesapámmal beköltöztünk egy panel lakásba...mikor beköltöztünk semmi gond nem volt,aztán 1-2 napra rá fura dolgok történtek...amikor otthon voltam otthon a parketta elkezdett recsegni,mintha valaki lépkedne rajtuk,sokszor éreztem úgy mintha valaki figyelne,többször hallottam hogy valaki kopog a bejárati ajtón aztán mikor kiléptem még a lépcsőn se hallottam/láttam senkit se...mikor elaludtam volt olyan amikor felkapcsolódott a villany az előszobában,azt hittem édesapám jött haza,de mikor kimentem és köszöntem,senki nem volt ott. a Fürdőszobában rendszeresen szorongva éreztem magamat,nagyon féltem elmenni WC-re is...még nappal is rettegtem abba a házba az egésznek nyomasztó légköre volt...volt olyan is amikor a szobában az egyik pillanatban 21 fok volt aztán hirtelen 10 fokra esett le majd vissza,amikor aludtam a sarokból többször riadtam fel egy fiatal férfihangra,amint köhög,vagy valamit mond(sajnos pontosan nem emlékszem miket mondott),és már férfi lihegést is hallottam a nyakamba elég sokszor...
2011. szept. 2. 17:38
1 2 3 4 5
 21/49 Tom Benko ***** válasza:
Akkor mégis hogyan hoz létre hangot? Egyáltalán, ha nem anyag, akkor hogyan észlelhető, hogyan hoz létre bármilyen hatást?
2011. szept. 3. 18:45
 22/49 anonim ***** válasza:
42%

Tom , ásd el magad valahol légyszíves mielőtt én áslak el...

Ne az ezotéria témában válaszolgass mert csak felidegesítesz vele mindenkit! Nem hiszel benne amíg meg nem tapasztalod a saját bőrödön , remélem meg fogod tapasztalni , de jó keményen. Vak ember vagy...

2011. szept. 3. 23:08
 23/49 anonim ***** válasza:
65%
akkor hogy a jó francba csinálnak bármilyen zajt is, ha nincs teste? még a fingom se lebegteti meg az alsógatyám, akkor szerintetek mekkora erő kell parketta megrecsegtetéséhet, vagy függöny mozgatásához?
2011. szept. 4. 10:24
 24/49 anonim ***** válasza:
A gondolat erejéről még nem hallottál??? Amikor már nincs a test által korlátozva. Pont ez a lényeg, hogy test nélkül lehetséges igazán.
2011. szept. 4. 11:47
 25/49 Tom Benko ***** válasza:
Necromancernek: Nem ásom. Idegesítés helyett inkább gondolkodtatni szeretnék, ami, úgy tűnik, itt nem divat. Bár tapasztalnám! Eddig semmilyen tapasztalatom nem gyűlt a témában.
2011. szept. 4. 21:40
 26/49 Tom Benko ***** válasza:
11:47-nek: Nem hallottam. Van neki?
2011. szept. 4. 21:41
 27/49 A kérdező kommentje:
Örülj neki :) kb 2 éve lakunk ebben a házban.elhiszed hogy megnézettem egy csomó mindenkivel?...amúgy kaptam egy nagyon kedves levelet,segítséggel kapcsolatban. Nem volt jelenésem,de most tisztán éreztem egy erős férfi parfümöt,és kellemes meleg leheletet a nyakamon...kapcsoltam felvevőt(ilyen hang felvevőt) és kérdéseket tettem fel...érthető volt teljesen tisztán a felvételen a hang...egyértelműen egy férfi az. És mint megtudtam,nem akar bántani...sőt...ilyenről még sose hallottam,de azt hiszi én vagyok a kedvese.(gondolom hasonlítok rá,vagy valami) és szeretne megvédeni. Csak figyelni szeretne. De volt valami más is,valami nagyon...durva...mit valami kutya morgás. elég hangos volt,és mi meg olyan helyen lakunk ahol egyáltalán nincsen kutya...szóval...van egy szellem pasim,meg valószínűleg egy démonom is. :)
2011. szept. 7. 17:21
 28/49 Tom Benko ***** válasza:
Hűha! :)
2011. szept. 8. 22:59
 29/49 anonim ***** válasza:
Szellem pasi? Hát az is valami... :) kérdés, hogy hogyan lehetne őt/őket átküldeni a "másvilágra"?
2011. szept. 9. 14:23
 30/49 A kérdező kommentje:
volt egy könnyű szeánszom,amivel elűztem a "pasimat",az ördögűzés még mindig tart a démonnal(mert kiderült az is van :/ nem tudok már a házban tartózkodni....
2011. szept. 10. 00:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!