Fekete Mágiával kapcsolatos praktikákat kérhetek esetleg tőletek?
Figyelt kérdés
KÉTKEDŐK NE ÍRJANAK!2011. aug. 7. 09:00
2/14 .Anonymus. válasza:
Szerintem ez nem a legmegfelelőbb oldal arra,hogy megtudj ilyen komoly dolgokat,kérd inkább ezzel foglalkozó boszorkány segítségét!
3/14 anonim válasza:
Ha feldarabolsz libamájat, és teliholdkor apróra vágod, magadra kened és meztelenül állsz így a szabadban, akkor amire közben erősen koncentrálsz az teljesülni fog!!
4/14 A kérdező kommentje:
Megismételném magam: KÉTKEDŐK NE ÍRJANAK!
Köszönöm
2011. aug. 7. 10:43
5/14 .Anonymus. válasza:
[link] én nem olvastam ezt a könyvet,de téged lehet,hogy érdekel...
6/14 A kérdező kommentje:
Köszi.
2011. aug. 7. 11:17
7/14 anonim válasza:
A fekete mágiához először is érteni kell az összes többi mágiaághoz, képzett és erős elmére s lélekre van szükséged, tehát ha nem vagy gyakorlott mágus legjobb esetben is maximum nem történik semmi.
8/14 anonim válasza:
Nem kell érteni a többi mágiaághoz, de legalább egy másikat ismerni kell.
Nincs a világon olyan mágus, ami a mágia minden ágához értene.
Miért kell mégis érteni más ághoz? Mert tanulni egyszerűbb, gyorsabb és kevésbé veszélyes, mintha rögtön a fekete mágiába fogsz. Ha egy másik ágban jártas vagy, könnyen előkészülhetsz védelmekkel egy-egy fekete mágusi próbálkozásra, ami nélkül a gonoszmágus karriered igen csúf és korai véget érne.
9/14 anonim válasza:
A fekete mágia mindig visszaüt. Amúgy meg pff, kíváncsi vagyok mire kell ez neked...
10/14 anonim válasza:
Ha úgy praktizálsz pusztító varázslatokat hogy nem tudod utánuk fehér mágiával megtisztítani a lelked akkor már lőttek is neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!