Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Az internetről tudok rendelni...

Az internetről tudok rendelni mágiával, okkultizmussal kapcsolatos HITELES könyveket?

Figyelt kérdés

Régen, kb. 15 évesen foglalkoztam a témával, aktívan, sajnos más utakra tértem, de szeretnék visszakanyarodni. Emlékszem, akkor is nagyon sokat jártam könyvtárba, ahogy most is, volt 1 könyv, ami elég részletes leírásokat adott, jó dolgok voltak benne, de hiába keresem, eltűnt. Ezért tettem fel ezt a kérdést. Szükségem lenne könyvekre. A helyi könyvtárban nem igazán van... Legalábbis hiteles.

Tudtok adni tanácsot, infót?

Köszönöm!

L,19

2011. márc. 26. 16:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Persze. Pl itt:

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. márc. 26. 16:36
 2/9 anonim ***** válasza:

ez szerintem tök jó:

[link]

2011. márc. 26. 16:37
 3/9 A kérdező kommentje:

Hmm, köszönöm szépen!

Egyébként szerintem régi könyvek között lenne érdemes nézelődnöm, rajongok a régi könyvekért - és az áruk is hízelgőbb sok esetben.

Tehát köszönöm különösen a második linket, így eszembe jut vaterán, teszveszen, ilyen helyeken nézelődni, antikváriumokban.

2011. márc. 26. 16:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha rám hallgatsz külföldről rendelsz, sajnos a magyar kínálat eléggé szegényes és filozófiailag nagyon téves...Magyarul a legmegbízhatóbb könyv a témában az Atlantiszi mágia címet viseli, csak ajánlani tudom szerintem antikváriumokból megszerezheted vagy tudok küldeni egy példányt neked ekönyv formátumban hogyha akarod.
2011. márc. 26. 21:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Mégis, MI alapján derül ki, hogy egy könyv hitelesen szól a mágiáról??? Sikerül a varázslat, ami benne van?

Megáll az ész és ácsorog...

2011. márc. 26. 21:07
 6/9 anonim ***** válasza:

"Sikerül a varázslat, ami benne van?"

Igen :-)

2011. márc. 28. 14:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a Hermit kiadó könyveit ajánlom. :)

Szép napot neked!

ParlanDo

2011. márc. 28. 16:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Élt egy ember cseh országban nem is tudom pontosan mikor de körülbelül a holokauszt idején. Ő írt három könyvet, (most az amatőr hülyék miatt nem mesélek sokat) tehát ha érdekel a téma nézz utána az embernek: Franz Bardon. Tehát három köynvet írt 1.: Az igazi beavatás útja 2.: A mágikus idézés gyakorlata 3.: Az igazi kabbala kulcsa. Az első könyv minden kérdésedre válaszolni fog, a legjobb könyv ami létezik ha magasabb szintekre szeretnél lépni egy könyv által, a mágiával kapcsolatban. Nekem sajnos csak az első két példányt sikerült beszereznem, a harmadikat évek óta kutatom, megpróbálom megrendelni de semmi, na de mind1 lényeg h ezeknek nézz utána mindenhol ha érdekel a mágia.
2011. márc. 28. 17:45
 9/9 A kérdező kommentje:
A kedves "utolsó" két válaszolónak is nagyon szépen köszönöm. :)
2011. márc. 29. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!