Szellem vagy esetleg van rá tudományos magyarázat?
Ez 3 éve történt,akkor halt meg a nagypapám. A lényeg az,hogy anyu elötte kapott 1 telefont, le akarta vele fényképezni az ebédlő falát,amit elötte festettek ki. Utána azt vette észre, h egy elmosódott "vmi" van a telcsi kijelzőjén és ez így ment akárhányszor fényképezni akart. Nekemis szólt róla és ahogy telltek a napok,annál jobban élesebbé vált a kép. Ez papám halála után pár héttel volt. Ahogy élesedett a kép,úgy kezdett körvonalazódni elöször 1 alak - vagyis mintha egy fej lett volna vállig a kijelzőn. Én akkor nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, mert akk született meg a fiam, ink azzal vtam elfoglalva. Ahogy telltek a napok,úgy kezdett látszani mintha arca is lenne az alaknak, de nehezen kivehetően... Pár nap múlva anyu ismét lehozta hozzám a telefont, h nézzzeem meg, mjuk nekem már a hócipőm kivolt ezzel a ttémával :S....
de azért megnéztem: rendesen látszott a szeme, orra, a haja... én csak annyit szóltam rá h: ez a papa...
Többen megnézték az "arcot", akik ismerték papámat,mind "felismerték"".
Sajnos anyu a telefont eladta utána,mert félt az egész dologtól.
Valaki biztos ad rá itt racionális magyarázatot, de akár "szellemkép" volt akár nem, sztem anyunak nem kellett volna megijednie,méggiscsak az apja volt.
Valaki tud erre magyarázatot adni? 1ébként a gyökérséget írogatók kíméljenek,én se nagyon hittem benne, de érdekes volt és kiváncsi vagyok ezt mi okozhatta...
Kicsit zavaros a kerdesed Nekem!
Tehat az ebedloben szerette volna lefotozni a papadat ugy, hogy a fal van a hatterben?
Mert igy En ugy ertelmezem, hogy maga a falat szerette volna lefotozni!
bocsi, tényleg kissé zavaros lett :S :)
a lényeg az, h ki lett festve a lakás és anyu a fal színét akarta lefotózni -mindez papám halála után 1-2 héttel történt... akkor vette észre és ez így ment utána akármit is akart fényképezni,h a kijelzőn az alak ott volt.
Ahogy pedig telltek a napok úgy vált élesebbé az alak képe a kijelzőn. Rá 2hétre kb már tisztán kivehető volt a emberi arc, papámé... ebben biztos vagyok, h az ő arca volt.
az is lehet.. de akkor miért volt h ahogy telt az idő, úgy élesedett ki az alak képe?
Nem akarom belemagyarázni, mert én is szkeptikus vtam/vok a témát illetően.
Amikor bucsuzas nelkul mennek el az elhunytak, akkor elkepzelheto az, hogy keresi a kapcsolatot es valamit szeretne meg mondani, v agy uzenni.
Ezt viszont mindenki maskeppen tapasztalja, hiszen lehet alom formajaban, de lehet ilyen modon is, mint ahogyan Te leirtad.
értem...
amúgy lehet, h üzenni szeretett volna valamit,mert sajnos a halála után nem minden úgy történt, ahogy ő szerette volna... :( de ezt már nemtudjuk meg sajna...
Köszi mkinek aki válaszolt:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!