Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ez szellem járás? Vagy esetleg...

Ez szellem járás? Vagy esetleg valami más? Sürgős!

Figyelt kérdés
Nem olyan régen édesapámmal beköltöztünk egy panel lakásba...mikor beköltöztünk semmi gond nem volt,aztán 1-2 napra rá fura dolgok történtek...amikor otthon voltam otthon a parketta elkezdett recsegni,mintha valaki lépkedne rajtuk,sokszor éreztem úgy mintha valaki figyelne,többször hallottam hogy valaki kopog a bejárati ajtón aztán mikor kiléptem még a lépcsőn se hallottam/láttam senkit se...mikor elaludtam volt olyan amikor felkapcsolódott a villany az előszobában,azt hittem édesapám jött haza,de mikor kimentem és köszöntem,senki nem volt ott. a Fürdőszobában rendszeresen szorongva éreztem magamat,nagyon féltem elmenni WC-re is...még nappal is rettegtem abba a házba az egésznek nyomasztó légköre volt...volt olyan is amikor a szobában az egyik pillanatban 21 fok volt aztán hirtelen 10 fokra esett le majd vissza,amikor aludtam a sarokból többször riadtam fel egy fiatal férfihangra,amint köhög,vagy valamit mond(sajnos pontosan nem emlékszem miket mondott),és már férfi lihegést is hallottam a nyakamba elég sokszor...
2011. szept. 2. 17:38
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
58%
Szellem vagy szellemek.
2011. szept. 2. 17:46
 2/49 A kérdező kommentje:
jah és ha az akkor mit tudok ellene tenni?
2011. szept. 2. 17:46
 3/49 anonim ***** válasza:
42%
szellem. EL kéne űzni mert kárt is okozhat bennetek
2011. szept. 2. 17:48
 4/49 anonim ***** válasza:
26%
vegyél egy pisztolyt
2011. szept. 2. 17:50
 5/49 anonim ***** válasza:
58%
joég. igy hogy mersz belépni abba a lakásba?:|
2011. szept. 2. 17:54
 6/49 anonim ***** válasza:
97%

No nem szekálásból írom de mivel én is tapasztaltam hasonlót;

A padló recsegése ezeknek a régi paneleknek a sajátosságuk. Én éjszaka mikor már mindenki alszik vettem észre, hogy amikor lépkedek a falak ami mellett elmegyek egy picit recsegnek...nem vagyok mázsás de mégis. Gondolom szar az egész és régi :)

A köhögés meg férfi hang szimplán szomszéd...sőt még a kopogás is. Nálunk az egy emelettel felettem lakóknál új parketta van és azóta még azt is hallom ahogy lépkednek, amikor valamit leraknak a padlóra olyan mintha kopognának... utálom mikor ilyen magassarkú cipőben mászkál valamelyik :D

A lámpára nemtok mit mondani. Gondolom az irományomból látszik, hogy szkeptikus vagyok és nem fogom azt mondani, hogy szellem volt, de szerintem előbb meg kéne nézni a vezetékeket, mert több esélyt látok abban, hogy megráz az áram mint, hogy egy szellem kárt tesz benned.

Ah és a hirtelen hidegről annyit, hogy szerintem (noha nem tudhatom) csak te érezted úgy. Legközelebb vegyél elő valami hőmérőt és ha az is mutatja a hőmérséklet csökkenést, akkor lehet gáz van :)

2011. szept. 2. 17:56
 7/49 anonim ***** válasza:
81%
Vazz! Vegyél vízipipát nyomd be bob marleyt, hívd meg a szellem csávót füstölni egyet belazultok és utána elmegy! tapasztalatból mondom!
2011. szept. 2. 17:57
 8/49 anonim ***** válasza:
17%

amúgy nekem is volt ilyen. Hangokat hallottam ahogy a nevem mondják. MEg nekünk úgy van a lakásunk h egy folyosóról nyílik a bejárati a gardrób ajtó meg minden :D

A folyosón van egy cipőtartó es a gardróbban is van egy. Kerestem a topánkámat néztem a cipősnél a földön ... bemegyek a gardróbba ott sem találom... megfordulok és ott van a cipőtartó előtt ahol korábban már megnéztem. szépen megköszöntem és mentem otthonról. Tudtam , hog megint a szellem volt emrt ilyeneket csinált. De persze gonosz volt. (amelyik szellem tárgyakat tud mozgatni az agresszív indulatos) Egyszer belém szállt félig még tudatomnál voltam de éreztem ahogy irányítani próbál. Láttam ahogy megölöm a szüleimet, ahogy kimegyek a konyhába egy késért és leszúrom őket. És akkor megtörtem és sírtam és éreztem, hogy erősebb vagyok nála és elmegy. Abban az időszakban elég szomorú voltam Emo feelingű nem is csodálom, hogy rám tőrt ez az idegen:D

2011. szept. 2. 18:00
 9/49 A kérdező kommentje:
a panel teljesen új (új építésű),a villanyt megnézettük,hőmérővel ellenőriztem(azért tudtam ilyen pontosan),de mikor barátnőméknél voltam egy ideig, tapasztaltam még a férfi lihegést,beszédet,sőt a mászkálást is,vizes lábbal(!) a kövön(járólapuk van)...én is szkeptikus vagyok,ezért kérdeztem én is... :)
2011. szept. 2. 18:04
 10/49 anonim ***** válasza:
66%

Én egyszer még gyerekként poénból szellemet idéztem unokatesómékkal, na utána éjjel volt ajtón kopogás, pedig senki nem állt ott... tudom milyen érzés ez.... Unokatesóm mesélte, hogy később is voltak fura jelenségek náluk.

Egy ötlet:próbálj valami szellemlátót/szelleműzőt keresni (net) veszélye, hogy esetleg szélhámos és csak lehúz.

Másik ötlet: plébánossal beszélni. Hittudományira jártam, dogmatikából érintettük a témát. Az egyház állásfoglalása, hogy a szellemvilág, gonosz lelkek, létező valóság, csak jobb ezekbe a dolgokba nem belepiszkálni, hiszen nem tudhatjuk, mi van odaát. Viszont az egyháznak létezik hivatalos ördögűző szertartása (exorcizmus)és nyilván a papok közül is vannak a témában jártasabb személyek, de nyilván alaposan vizsgálni kell a körülményeket, hogy valójában mi is ez. Jó ötlet a hőmérőzés (valami digitális, az gyorsan jelzi a változást), vagy video/hang felvétel készítése éjjel, vagy amikor nem tartózkodtok otthon (tehát tőletek nem származhat a zaj).

Kitartást, és bocs, hogy ezzel poénkodok, de jó nedvszívó pelust éjszakára! :)

Jó lenne, ha később leírnád ide a fejleményeket! Üdv!

2011. szept. 2. 18:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!