Miért áldoznak, vágnak le védtelen macskákat a sátánisták?
Figyelt kérdés
Miért éppen macskát ? Mert védtelenek a gyámortalan cicák vagy van valami kultikus alapja is ?
2011. máj. 1. 22:29
41/41 ROUGE77 válasza:
Azok nem igazi sátánisták voltak hanem mocskos téveszméket követő tudatalan emberek!
Az állatokat sosem bántjuk! Van egy démon akinek ráadásul a macska a szent állata! Ha szent állatot bántod azzal megsérted. Nekem van egy hófehér macskám és nagyon szeretem és sátán hívő vagyok.
Egyébként legyenek átkozottak,én mindig gyülőltem az állatkínzó ebereket de azok akik egy vallás elferdített eszméi szerint cselekszenek ilyen dolgokat azoknak azt kívánom,hogy legyen olyan haláluk amit az állattal műveltek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!