Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért áldoznak, vágnak le...

Miért áldoznak, vágnak le védtelen macskákat a sátánisták?

Figyelt kérdés

Miért éppen macskát ? Mert védtelenek a gyámortalan cicák vagy van valami kultikus alapja is ?

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 1. 22:29
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

tegnap 21:50: te hallod olvassál már vissza utána dumálj... Akik ezt csinálták NEM sátánisták. Vagy ha egy ilyen mégis azt mondja magáról, hogy sátánista, akkor NAGYON elvagy tévedve. Szánalmas vagy.

És, hogy némely ember(nem csak ördögimádók csinálják amúgy) miért kínozzák az állatokat?! Örök rejtély. De csak reménykedni tudok, hogy százszor rosszabb lesz nekik.

2011. máj. 3. 18:35
 22/41 anonim ***** válasza:
elvan*
2011. máj. 3. 18:36
 23/41 anonim ***** válasza:

Azért mert a sok hülye a keresztény bibliának hisz. Valójában héber szokás az áldozás, (még manapság is gyakorolják) és ezek a lökött gyerekek lusták voltak egy kicsit is utánaolvasni a sátánizmusnak.

Valójában a Sátán különböző ókori Istenek keresztény bemocskolása, akinek egyáltalán nem szoktak élőlényt feláldozni.

Röviden tömören: Azért mert hülyék. Remélem börtönbe kerülnek.

2011. máj. 3. 23:41
 24/41 anonim ***** válasza:
Te ne mond már meg nekem hogy hogy beszéljen egy olyan utolsó tudatlan senkivel mint amilyen te vagy,már elnézést. Köszönöm.
2011. máj. 4. 07:39
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Fisz, szerintem a legtöbb ember számára nem világos a sátánizmus és az egyéb ördögimádatok közti különbség. Ezért senkit nem kell lenézni, megvetni, ez nem alapműveltség, vagy olyasmi, amit kérdeznek az érettségin. Gondolom, te sem ismered a zsidó ill. keresztény vallásokból kialakult számos hitágazatot.

Inkább azon kellene elgondolkozni, hogy bármilyen állat feláldozása barbár, erkölcstelen, érzéketlen dolog, és a kriminálpszichológusok többsége állítja, hogy aki állatokat kínoz/öl meg, az emberekkel is képes ugyanezt megtenni. Arról nem beszélve, hogy a legtöbb modern országban az állatkínzás bűncselekmény.

2011. máj. 4. 07:45
 26/41 anonim ***** válasza:
Ebből látom hogy nem olvastad el a hosszabb válaszomat ahol rávilágítok mindenre amire az erre a kérdésre választ kapni óhajtók szeretnének. Én Sátánista vagyok de sem a divatsátánistáknak (ördögimádók ahogy ti mondjátok) se nem a LaVeyi sátánistáknak nincs köze a Sátánizmushoz. Az élet szent Sátán számára az állatok is szentek Sátán számára, igazi Sátánista nem kínoz vagy öl meg állatot, mi ugyanúgy elítéljük ezt mint ti, sőt még talán jobban is. Javaslom hogy olvasd el a hosszabb válaszomat kicsit korábbról. A Sátánizmusban NINCS semmiféle élő vagy véráldozat.
2011. máj. 4. 08:02
 27/41 anonim ***** válasza:
De, elolvastam. Értelmezd a válaszomat.
2011. máj. 4. 08:04
 28/41 anonim ***** válasza:

Mint mondtam mi is elítéljük az vér áldozás minden formáját. Akik állatokat kínoznak, ölnek meg azok antikeresztények akik sátánistának kikiáltva magukat mindenféle 'uh de gonosz' cselekedetet követnek el.

Ezzel az a legnagyobb baj hogy mindenki azt hiszi hogy ez a sátánizmus, pedig nem a Sátánizmus az egészen más. Akik elolvasták az előző válaszaim tudják miről beszélek.

2011. máj. 4. 08:09
 29/41 anonim ***** válasza:

Elolvastam, mint ahogy az előbb is írtam. Az én válaszom arra vonatkozott, hogy valakit lehülyéztél, amiért a sátánistákra fujjogott, de könyörgöm, az átlag laikusnak honnan kellene hallania arról, amit te írtál??? Elég tájékozottnak tartom magam, de a sátánizmus ilyetén megközelítése számomra is új volt.

A második szakasz, amit írtam, pedig arra vonatkozott, hogy teljesen mindegy, ki, minek a nevében, milyen céllal kínoz meg állatokat, mert a tényen nem változtat: állatokat kínozni undorító, megvetendő dolog, akárki is csinálja.

2011. máj. 4. 08:20
 30/41 anonim ***** válasza:

Nem fujjólt, konkrétan azt mondta hogy meg kellene döglenünk tehát olyan emberek halálát kívánja akiket nem is ismer. Keresztény szeretet?:p

A második résszel teljes egészében egyetértek nem is kívánnék több szót ebbe fektetni.

Egyébként ezt Spirituális Sátánizmusnak nevezik, Magyarország sajnos nagyon 'vak' hogy így mondjam, egyáltalán nem új vallás és számokban is egész sokan vagyunk (közel 50.000-en) csak ugye ide mi jut be? A szemét. Ellehet gondolkodni azon hogy ezeknek a divatsátánistáknak miért nincs kapcsolata Démonokkal, minket pedig miért tanítanak egyenként. A válasz az hogy a divatsátánizmus nem Sátánizmus.

2011. máj. 4. 09:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!