Miért áldoznak, vágnak le védtelen macskákat a sátánisták?
Figyelt kérdés
Miért éppen macskát ? Mert védtelenek a gyámortalan cicák vagy van valami kultikus alapja is ?
2011. máj. 1. 22:29
1/41 anonim válasza:
te valamit nagyon rosszul tudsz mert a sátánisták nem csinálnak ilyeneket, inkább az ördögimádókra jellemző ez
2/41 A kérdező kommentje:
Utolsónak : El is hiszem, még a százalékod is 66 ! De miért bántjátok a gyengébbet ?
2011. máj. 1. 22:36
3/41 anonim válasza:
rosszul tudjátok előző 2 válaszoló, volt osztálytársam sátánista, és egyik nap a suliban ott mutogatta a képet, hogy mit csináltak a macskával.... szerinted miért vagyok ennyire kiakadva rájuk?
4/41 anonim válasza:
Elsőnek van igaza. A sátánisták nem csinálnak ilyet, nem bántanak senkit (tulajdonképpen ateista vallás), az ördögimádók ilyen férgek, és általában a köznyelv nevezi őket sátánistáknak, de merőben más a 2 dolog.
5/41 anonim válasza:
7/41 anonim válasza:
hm, akár az ördög imádók, akár a sátánisták csinálnak ilyet, akkor is az a véleményem, amit 22:36kor írtam. Nem a legnőiesebb válasz, igaz, de ezeket csak ilyen szavakkal tudom illetni
8/41 A kérdező kommentje:
Utolsónak megint:) Bocsi, az a 66%-osnak szolt, csak közben más is válaszolt. De ti is válaszolhattok.
Lényegében,miért bántanak védtelen jószágokat ? Miért nem náluk erősebbekkel mérik össze magukat egyenlő feltételekkel ?
2011. máj. 1. 22:42
9/41 Tom Benko válasza:
Mert némelyek számára ez szenzáció. Az esetek többségében egyszerű primitív bunkókról van szó, akik azt hiszik, sátánista akkor lesz valaki, ha ilyeneket csinál. Érdemes lenne talán valódi sátánistákat megkérdezni az esetről.
10/41 anonim válasza:
22:37-es vagyok
Teljesen egyetértek veled! Bár sátánistának vallom magam, elkötelezett, aktív állatvédő vagyok, azt kellene velük csinálni, amit ők csinálnak a szerencsétlen ártatlan élőlényekkel. Vallás mögé rejtik szadista hajlamaikat, az ilyenek embernek nem nevezhető utolsó férgek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!