Hol/hogyan lehet bejelenteni, ha tudom, hogy valaki mérgezi a macskákat?
Jártam már hasonló cipőben, a rendőrséget hivtam és majdhogynem kinevettek, mert az öreg úr azt mondta, csak eteti őket.
Először fordulj állatvédő szervezethez/egyesülethez majd ők hivatalból intézkednek, és még a kivoltad sem kerül nyilvánosságra.
Vagy keress a lakóhelyed közelében ilyen szervezetet (ezek általában alapítványok), hiszen őket közvetlenül is érintheti a dolog, abban a városban történik, ahol ők tevékenykednek.
Vagy őket tudom ajánlani, itt kapsz segítséget ebben a témában:
Megoldódott az ügy?
Készíts felvételt. Küld el a rendőrségnek, tedd fel mindenhova ha nem foglalkoznak vele.Alapítványoknak, menhelyeknek, Tv-nek stb stb
Készíts röplapokat a majomivadék címével, nevével és ragaszgasd ki mindenfelé éjszaka. Ha leszedi újra, és újra.
Pl:
"xy a .... utcában mérget rak ki. Vigyázzatok a kutyáitokra, macskáitokra.
Feljelentettem mindehol, felvételt/képet csináltam, amit elküldtem a rendőrségnek, alapítványoknak és feltettem minden média megosztó oldalra."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!