Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért áldoznak, vágnak le...

Miért áldoznak, vágnak le védtelen macskákat a sátánisták?

Figyelt kérdés

Miért éppen macskát ? Mert védtelenek a gyámortalan cicák vagy van valami kultikus alapja is ?

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 1. 22:29
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy ezt mondom, de azért az, amiről te írsz, az is elég okkult. Én hithű ateista vagyok, nem hiszek sem a sátánban, sem Istenben, sem a szellemekben, sem a láthatatlan rózsaszín egyszarvúban. És sokan vannak így. Akik pedig keresztényeknek tartják magukat, nem rossz emberek, nekik ez a vallás ad erőt.
2011. máj. 4. 09:39
 32/41 anonim ***** válasza:
55%
Viszont a kereszténység csak agymosás, ha valaki önként fordulna hozzá akkor oké, de nem kéne úgy belenevelni hogy mást ne is higgyen el a gyerek. Mikor valaki meghallja Sátán nevét azonnal a gonosszal azonosítja. Pedig mielőtt a héber jelentése (ellenfél) ráragadt volna az ősi szanszkrit nyelvben a Satanama minden formája Igazságot jelentett. Ebből alakult ki a latin Satanas is, de lehetséges hogy azt már a zsidófertőzött hébertől vette át.
2011. máj. 4. 09:46
 33/41 anonim ***** válasza:
87%
Bocs, de ahol a disznót torkon szúrják, és kutyákat tartanak két méteres láncon vashordóban egyébként teljesen "rendes" emberek, ott talán nem a bulvárszenzációkon kellene rugózni.
2011. máj. 7. 11:28
 34/41 anonim ***** válasza:

a sátánisták egyik parancsolata közé tartozik az,hogy:"Ne ölj állatot,kivéve,ha rád támad vagy élelemre van szükséged"

akik macskát szadiznak,meg áldoznak,azok nem sátánisták,hanem buta pózerek.én nem vagyok sátánista,de ismerem annyira a filozófiájukat,hogy tudjam,nem egy agyatlan állatkínzó,temetőben pózoló vallás,mint ahogy az a köztudatban van.

2011. máj. 7. 15:30
 35/41 anonim ***** válasza:
Fisz, népbutításról meg fogalmak összekeveréséről beszélsz, holott Te is kevered a fogalmakat. Legalább is egyet biztos. A keszténység nem azonos a katolikus egyházzal. Attól még, hogy ők kereszténynek nevezik magukat még nem lesznek azok. A kereszténység Jézus tanait jelenti, és Ő pont azt mondta, hogy nem szabad senkit sem nemhogy megölni vagy bántani, de még kicsúfolni sem azért, mert más a meggyőződése. Ezek után nem nevezheti magát kereszténynek az az egyház, ami évszázadokon keresztül emberek százezreit, millióit mészárolta le csak azért, mert más volt a meggyőződésük. A fogalmak, kifejezések valódi jelentését kell nézni, és nem azt, hogy ki minek nevezi magát. A többiben egyetértek. A másik pedig, hogy a sátánizmusnak vannak különféle "változatai". Pl. a teisztikus sátánizmusban szerepelhet ilyen mindenféle áldozat meg rituálé, mivel ott a Sátán egy valós túlvilági személyként van elfogadva, míg a LaVey féle sátánizmus az ateizmus egy kifacsart fajtája, de még akadnak ilyen meg olyan ágazatok. Amiről Te beszélsz az nagyjából azonos a valódi kereszténységgel is... tök mindegy minek nevezed, nevezhetjük "igaz tanításnak" is, ahogyan Wass Albert írja a Hagyaték című művében. Jézus is nagyjából ezekre utalt, csak más szavakkal, és sajnos sokan nem értik, és összekeverik ezzel a gőgös, másokat leigázó intézménnyel. Na mindegy, hogy a kérdéshez is szóljak, ezt a szörnyű tettet valószínűleg lelkileg sérült, tudatlan "emberek" hajtották végre, remélem minél előbb elnyerik méltó büntetésüket.
2011. máj. 8. 00:51
 36/41 anonim ***** válasza:

Nem keverem a fogalmakat, nekem minden keresztény egy kalap alá tartozik. Nem hiszek sem a zsidó/keresztény isten sem a názáreti fia létezésében, kicsit gőgösen mondom, TUDOM hogy nem léteznek/léteztek. Az igaz isteneink az eredeti pogány Isteneink mint mondtam a kereszténység csak azok istenkáromló behelyettesítése.

Mi is nagyon elítéljük az állati illetve véráldozatokat, Sátán Atyánk számára a gyermekek és állatok szentek a tisztaságuk miatt ezért mi szinte dogmatikus állatvédők vagyunk.:) De ennek ellenére egy előttem szólóval értenék egyet, ezt is csak felfújta a média merthogy a "gonosz sátánisták" milyen csúnya dolgokat csinálnak.

2011. máj. 8. 11:52
 37/41 Mannaz válasza:

A sátánizmus egy eszme. Egy életút amelyet követnek. Az aki állatokat kínoz csak azon tizenévesek kategóriájába tartozik, akik azt hiszik ezzel marha menőek és kemények. Az, hogy sátánistákra fogják ezeket két okból jön:

- egyrészt az emberek buták (kinek nem inge...)és fogalmuk sincs a dolgok eredetéről, jelentéséről csak mondanak nagyokat mert lusták gondolkodni. Ezért is csak a 10%át használják az agyuknak. A lustaság és a beskatulyázottság miatt

- másrészről pedig, könnyebb a sátánista állatkínzók képét hirdetni, mert inkább palástolják valami mögé azt, az emberi tulajdonságot amit elmebajnak hívnak. Csak ezt sokat gáznak tartják kimondani, inkább ilyenekre fogják.

Pl: A középkori boszorkányperek során a macskákat a boszorkányok segédeinek, gonosz társuknak vélte az egyház, ezért megölték az állataikat. A hirtelen kihalt macskapopuláció miatt megszaporodtak a patkányok melyek miatt kitört a nagy pestisjárvány a világban. Amit megint a boszorkányokra fogtak jó páran. Íme a tökéletlen emberi gondolkodás példája! :)

2011. máj. 13. 16:22
 38/41 anonim ***** válasza:
Mert ezek tébolyult elmélyű elmebeteg emberek.Diliházba kéne őket zárni.Nem tudom mit szólnának ha valaki őket áldozná fel.Minek vannak a földön ilyen agybajos emberek.Ne ők döntsenek már az állatok életéről....szerencsétlen az összes
2011. máj. 14. 14:26
 39/41 anonim ***** válasza:

"Bocs, de ahol a disznót torkon szúrják, és kutyákat tartanak két méteres láncon vashordóban egyébként teljesen "rendes" emberek, ott talán nem a bulvárszenzációkon kellene rugózni."

Így van.

A vágóhídon sem sokkal könyörületesebbek a munkások, és azt az állatot is meg kellett ölni, amiből a labdád/csizmád/kabátod bőrét készítették.

Ha az nem zavar, akkor ez mégis miért?

2011. máj. 15. 04:39
 40/41 Mannaz válasza:
Azért ne keverd a hasznosat a puszta élvezetből végzett állatkínzással. Haszonállatot ősidők óta dolgoznak fel így. Ha mindenkinek probléma lenne ez, akkor már éhen döglöttél volna. Másrészről mivel már nem az erdőben vadászunk malacra, így telepen tartják őket feldolgozásra. De az, hogy megölnek egy védtelen állatot a puszta hóbortért nem keverhető össze az e célra tartott állatok levágásával.
2011. máj. 15. 12:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!