Miért áldoznak, vágnak le védtelen macskákat a sátánisták?
Miért éppen macskát ? Mert védtelenek a gyámortalan cicák vagy van valami kultikus alapja is ?
a sátánisták egyik parancsolata közé tartozik az,hogy:"Ne ölj állatot,kivéve,ha rád támad vagy élelemre van szükséged"
akik macskát szadiznak,meg áldoznak,azok nem sátánisták,hanem buta pózerek.én nem vagyok sátánista,de ismerem annyira a filozófiájukat,hogy tudjam,nem egy agyatlan állatkínzó,temetőben pózoló vallás,mint ahogy az a köztudatban van.
Nem keverem a fogalmakat, nekem minden keresztény egy kalap alá tartozik. Nem hiszek sem a zsidó/keresztény isten sem a názáreti fia létezésében, kicsit gőgösen mondom, TUDOM hogy nem léteznek/léteztek. Az igaz isteneink az eredeti pogány Isteneink mint mondtam a kereszténység csak azok istenkáromló behelyettesítése.
Mi is nagyon elítéljük az állati illetve véráldozatokat, Sátán Atyánk számára a gyermekek és állatok szentek a tisztaságuk miatt ezért mi szinte dogmatikus állatvédők vagyunk.:) De ennek ellenére egy előttem szólóval értenék egyet, ezt is csak felfújta a média merthogy a "gonosz sátánisták" milyen csúnya dolgokat csinálnak.
A sátánizmus egy eszme. Egy életút amelyet követnek. Az aki állatokat kínoz csak azon tizenévesek kategóriájába tartozik, akik azt hiszik ezzel marha menőek és kemények. Az, hogy sátánistákra fogják ezeket két okból jön:
- egyrészt az emberek buták (kinek nem inge...)és fogalmuk sincs a dolgok eredetéről, jelentéséről csak mondanak nagyokat mert lusták gondolkodni. Ezért is csak a 10%át használják az agyuknak. A lustaság és a beskatulyázottság miatt
- másrészről pedig, könnyebb a sátánista állatkínzók képét hirdetni, mert inkább palástolják valami mögé azt, az emberi tulajdonságot amit elmebajnak hívnak. Csak ezt sokat gáznak tartják kimondani, inkább ilyenekre fogják.
Pl: A középkori boszorkányperek során a macskákat a boszorkányok segédeinek, gonosz társuknak vélte az egyház, ezért megölték az állataikat. A hirtelen kihalt macskapopuláció miatt megszaporodtak a patkányok melyek miatt kitört a nagy pestisjárvány a világban. Amit megint a boszorkányokra fogtak jó páran. Íme a tökéletlen emberi gondolkodás példája! :)
"Bocs, de ahol a disznót torkon szúrják, és kutyákat tartanak két méteres láncon vashordóban egyébként teljesen "rendes" emberek, ott talán nem a bulvárszenzációkon kellene rugózni."
Így van.
A vágóhídon sem sokkal könyörületesebbek a munkások, és azt az állatot is meg kellett ölni, amiből a labdád/csizmád/kabátod bőrét készítették.
Ha az nem zavar, akkor ez mégis miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!