Nagyon szeretnék megátkozni gonosz személyeket, ezt hogyan tehetném? (lent)
Szerintem nincs jogod elítélni semmilyen vallást, pláne nem ilyen lekezelő módon.
Épp úgy nincs jogod megítélni, hogy ki jó vagy rossz. De tegyük fel, hogy a tanáraid csúnya, gonosz, rossz emberek erre te elátkozod őket. Te ettől jó ember leszel? Véleményem szerint még ha a jó szándék is vezérelne (bár nem ez vezérel), akkor is: rosszat tenni jó érdekben, szintén rossz dolog. Mi vagy te? Rögtön ítélő bíróság?
Arról nem is beszélve, hogy megnyugtatlak mind voltunk iskolások, és mindenkinek voltak olyan tanárai akit/akiket szívesen elküldtünk volna melegebb éghajlatra. És mikor bekerülsz a csúnya felnőtt életben és lesz egy valóban zsarnok főnök akkor fogsz rájönni, hogy az általad rossznak ítélt tanárok is milyen jó fejek voltak.
Egyébként egyetértek azokkal akik szerint az átok nem kerül el téged sem.
Ha az átok mindig visszaszáll a küldőre, akkor...
...próbáld meg elérni, hogy ők átkozzanak el téged.
Már nem azért, de mit gondolsz, ha összevissza átkozódol, akkor nem leszel épp olyan gonosz, mint akiket meg akarsz büntetni?
Isten nem csipi sem az átkozódókat, sem azok, akik Istent játszanak :)
Átkozódni primitív buta dolog, csak magadat vághatod át ezzel, teljesen hasztalan. Ha annyira gyűlölködsz, akkor én javasolnám, hogy hagyd ott az egészet, mert a lelki egészséged fontosabb és sokkal többet ér bárminél.
Egyébként meg, ha nyalizni kell, akkor nyalizzál. Benne vagy egy olyan világban, aminek a működését, ha nem fogadod el, akkor az könnyedén maga alá gyűr.
Nincs hatásos módszer, nincs hatásos szöveg semmi. Egyedül az van, hogy mekkora az akaratod.
Egyszer olvastam egy nagyon jó hasonlatot: Ha azt az energiát amit az átkozásba fektetsz, nem megfelelő energiával küldöd az illető felé, akkor úgy visszapattan, mint a gumilabda a falról. Tehát csak akkor állj neki, ha kellően elszánt vagy és mentálisan erősnek érzed magad.
Nem egy emberre szállt már vissza a saját átka.
Üdv mindenkinek!
Mielőtt belém kötnétek,leszögezem nem vagyok hívő,tehát mint Isten nekem nem létezik,mert ha lenne nem mentem volna keresztül ennyi rossz dolgon,elhiszem másnak is van problémája, de a dünnyögő imákkal nem oldunk meg semmit.
A kérdésre válaszolva pedig, nem kell itt semmi szöveg, csak szívből kell kívánni,kölönösen erős az átok, ha még ennek tetejébe döhből kíváod....eddig nekem mindenki fogott, pedig nem direkt volt...
Attól pedig hogy valaki átkozódik,nem biztos hogy rossz ember,csak anynit szendvedett más miatt, hogy kívánja hogy a másik is szenvedjen, ugyan azt átélje amit ő csinált vele...ebbe jó lenne ha minden Istenimádó dünnyögő belegondolna...mert ha van isten akkor nem hagyja megromlani a világot.....sokszor mondom, hogy ha van is akkor nem egy,mert egy nemtud így kitolni mindenkivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!