Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Nagyon szeretnék megátkozni...

Nagyon szeretnék megátkozni gonosz személyeket, ezt hogyan tehetném? (lent)

Figyelt kérdés
van valami hatásos módszer?szöveg?vagy bármi...
2011. márc. 21. 12:19
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
70%
Kedves kérdező! Én nem vagyok buddhista de a buddhizmusban több igazság van mint a zsidók által összekörmölt bibliádban. Ha egy keresztény fanatikus kezébe "mágikus fegyver" kerül annak sosincs jó vége, mert ti ugye mindent jobban tudtok és oly könnyen mondtok ítéletet, akárki felett. Ha a történelem legsötétebb részei is a a szent keresztény igazságszolgáltatáshoz kötődnek. Tehát javaslom hogy egy okkultista se írjon egy mágikus módszert sem amivel ártani lehet, ne engedjük hogy vallási fanatikusok ítélkezzenek emberek felett, mert szerintük "gonosz" emberek...tiszta középkor. Amúgy az átok csak akkor szál vissza az átkozóra ha nem tisztítja meg a csakráit és az auráját az átok küldése után. A bibliádban meg amúgy is le van írva hogy az istened gyűlöl mindenfajta mágia használatot.
2011. márc. 21. 15:46
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

A történelem legsötétebb részei is a a szent keresztény igazságszolgáltatáshoz kötődnek.*

Sajnálom a figyelmetlenségemet, korrigáltam a hibát. Elég kialvatlan vagyok mostanában.

2011. márc. 21. 15:53
 23/40 anonim ***** válasza:
75%
"Gonosz személyeket"? Ha megátkozod őket Te is ugyanolyan gonosz leszel, mint ők. Ezt akarod?
2011. márc. 21. 16:14
 24/40 Égiláng ***** válasza:
83%

Kedves topic indító!

A hozzászólók nem bántani akarnak, nem támadni, csak felnyitni akarják a szemed, mekkora hülyeségre készülsz. Ne a bántást magyarázd bele, hanem a tanítást!

De tudod mit? Tégy amit csak akarsz belátásod szerint.

Szabad akaratunk van a döntéseinkben és mindenben, de tudd, nem adnak semmit ingyen! Minden tettünknek oka van, mely következményeket von maga után. OK és OKOZAT törvénye! Jézus és az égiek megengedik, de abban a pillanatban oda is vágnak Neked, ha nem Istennek tetsző csekedetet hajtasz végre! A tiéd a felelősség. Nem a miénk. Te felesz önmagadért, és a saját életedért, a saját döntéseidért.

Aztán egy hónap múlva ne sírjon a szád, hogy a fagyi visszanyalt.

2011. márc. 21. 16:38
 25/40 anonim ***** válasza:
77%

Az átok fekete mágia. A fekete mágia meg azt jelenti, hogy onnantól hogy használod "szabad préda leszel", mert Isten ha úgy tetszik leveszi rólad a kezét. Hidd el itt senki nem támad téged, én végigolvastam, és csak azt látom, hogy minden hozzászóló ígyekszik téged megvédeni...egyenlőre saját magadtól.

Gonosz ember nem létezik. Van lelkisérült, dühös, nyűgös, fásult, buta, és még sorolhatnám az okokat amiért emberek néha nem megfelelően reagálnak, vagy viselkednek, de olyan hogy gonosz ember, olyan nincs. A gonosz az nem emberi, semmi köze hozzá. Ha te most elkezdesz fekete mágiával foglalkozni, mindezt úgy, hogy semmit nem tudsz sem erről, sem a következményeiről, akkor attól te sem leszel gonosz, de hogy egy idő után nyomorult leszel, az 100%. A mágiának ez a felhasználási formája egyenes út a pokolba, ha hiszel benne ha nem. Isten helyett meg ne akarj ítélkezni, Ő jobban tudja.

Ha nem bírod, keress másik sulit, ha nem akarsz akkor meg bírd ki, nem tart örökké, mint a mágiád következménye, mert sajnos az örökre megbélyegez téged.

2011. márc. 21. 17:08
 26/40 anonim ***** válasza:
sehogyan!És szégyeld magad, amíg emberek ebben lelik örömüket, várhatjuk a változást!!!!
2011. márc. 21. 17:26
 27/40 anonim ***** válasza:
Látom kitörölted az egyik válaszom. :( De nem baj mert az a fő hogy elolvastad amit írtam neked kérdező. :) Tanárok?? Én sem vagyok a szemük fénye sőt én soha ismétlem soha nem nyaliztam és nem is fogok nyalizni egy tanárnak sem mert ahogy le is írtam abba a kommentbe amit te kitöröltettél a moderátorokkal hogy más hogy is meg lehet oldani a problémákat és nem az ilyen hülyeségekkel mint az átkok. :) De amúgy a véleményemen ez nem változtat semmit miszerint hogy csak gyökér emberek fordulnak ilyen gyökér módszerekhez mint az átkok vagy az ehhez hasonló humbug sz.rságokhoz hogy megvédje magát másoktól. :) Ezt is nyugodtan kitörölheted mert ezzel a komment törlésével is csak azt akarod nekem elárulni hogy valóban szánalmas vagy és nem tudod megvédeni önmagad másokkal szemben és az ilyenek mögé bújsz mint az ÁTOK. Jah és tényleg majd nem kiment a fejemből hol marad az átkom? mert mint már említettem is 1szer neked hogy már nagyon várom. :) Na?
2011. márc. 21. 17:35
 28/40 anonim ***** válasza:

Gondolkozzál! Nem tud átkozni, azért kéri a GYK-ok segítségét! Várjál amíg valaki felvilágosítja, hogyan kell.

Egyébként kérdező, jósnő nem vállalja?

2011. márc. 21. 20:29
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdemes mást megátkozni, mert csak te fogsz szopni :)

Buddha egyik mondása: "Az harag olyan, mintha az ember izzó szenet szorongatna a markában azzal a céllal, hogy megdobjon vele valakit. Pedig csak ő maga fog megégni tőle."

2011. márc. 21. 22:33
 30/40 anonim ***** válasza:
A parázs csak akkor éget meg ha nem tudod használni.:) De amúgy igaza van az előttem szólónak, a fekete mágia biztonságos használatához több éves tapasztalat kell és természetesen megfelelő tudás. Ha ezekkel nem rendelkezik a mágia használója biztos hogy csak magát tudja megégetni.
2011. márc. 22. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!