Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Nagyon szeretnék megátkozni...

Nagyon szeretnék megátkozni gonosz személyeket, ezt hogyan tehetném? (lent)

Figyelt kérdés
van valami hatásos módszer?szöveg?vagy bármi...
2011. márc. 21. 12:19
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
ti provokativak vagytok,és először is ti nézzetek magatokba.Még egy egyszerü kérdésre sem tudtok válaszolni.Én a választ kértem,és nem mellésbeszélést.Mellesleg a gyikok verekedni szoktak,ők igy oldják meg a problémát.Én meg nem vagyok az erőszak hive.Szerintem ti is kicsit nézzetek magatokba.Amúgy meg tanárok az illetők és azért nem kedvelnek,mert nem nyalizok nekik.
2011. márc. 21. 14:28
 12/40 A kérdező kommentje:
a buddhizmussal meg csak hadjál,jó?kezdjük ott,hogy az nem egy igazi és szent vallás.Mivel azt egy ember alapitotta.S mint tudjuk az emberek,áteredő bünnel születnek.S akkor egy ember csak bünös vallást tud kialakitani.Mindegy,hogy jó és bölcs az ember,akkoris egy ember nem alakithat vallást,az úgysem szent már.Másik dolog a buddhisták felfogása elég nevetséges és megtámadható.Mivel azt állitják ők,hogy miután meghalunk,újjászületünk.S szerintük több milliószór is újjászülethetünk.De mikor elérjük a bizonyos szintet,meghal a lelkünk és a testünk eltünik,mintha sosem lett volna.Ez az életfelfogásuk.S náluk nincs Isten és nincsen Mennyország.Viszont a Bibliában világosan leirja Istent,hogy az ember egyszer születik meg és egyszer hal meg.S különben is Isten mért teremtette volna meg az embereket,ha végül megakarta teljesen semmisiteni őket...dehát mint tudjuk ezis nézőpont kérdése,mint minden más.
2011. márc. 21. 14:33
 13/40 anonim ***** válasza:

...meg mert nem tanulsz gondolom :)

A tanár nem gonosz ember, a gonosz emberek a sitten vannak, életfogytig tartó börtönbűntetéssel, és még akkor sem biztos hogy gonosz, lehet csak hülyék voltak a szülei.

Átok meg visszaszáll rád, vagy a családodra.

2011. márc. 21. 14:37
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok :)

A bibiliában sokmindent írnak, átkokról is. Isten ugyanis nem csípi az átokszórókat.

2011. márc. 21. 14:39
 15/40 A kérdező kommentje:
Te látszik nem érted ami mondok-.-Azért nem szeretnek,mert nem nyalizok nekik.A mi sulinkat mindenki utálja,az egész város.Énis utálom,csak azért nem akarok elmenni,mert zeneiskola.S van már egy zongorám.Ami nagyon drága volt.S Ha tudni akarod 27-ből,10.tanuló vagyok.Mellesleg Isten,az embereket választás elé állitja mindig.Mert az emberek szabad akaratot kaptak.Ezért lett ilyen tökéletlen a világ.Hogyha Isten nem tesz rendet,akkor az emberek kell magukon erőt vegyenek és rendet tegyenek.Szóval én mivel nem tudom megváltoztatni a környezetem,ezért magamat fogom megváltoztatni.Vagyis támadni fogok.Legjobb védekezés a támadás.Nem leszek gyenge,mint ami eddig voltam.
2011. márc. 21. 14:50
 16/40 A kérdező kommentje:
Ha csipi is Isten ha nem,én akkoris szeretem őt.De muszály rendet tegyek magam körül.S ez máshogy nem megy.A helyzetem már úgysem lehet változtatni.Mellesleg próbáltam én már mindent.Okoskodtam,akkor folyton tanultam,akkor levegőnek néztem őket,akkor olyan csendben voltam órókon,hogy egyszer sem tudtam megszólitani.De ezek akkoris utálnak.Ennyi.Szerintem magukkal van bajuk,de én majd segitek rajtuk.
2011. márc. 21. 14:52
 17/40 A kérdező kommentje:
*egyszer sem tudtak megszólitani
2011. márc. 21. 14:53
 18/40 anonim válasza:
100%

Megértem, de nem ajánlanám h megpróbálkozz effélével, ugyanis:

- Biztosan ennek a szándéknak a tudatával akarsz élni? ..vagy inkább nyugodtan, tisztán és szabadon?

- Ha helyre akarsz tenni valamit/valakit, akkor azt megteheted hétköznapi módokon is. Gondolkodj csak 1 kicsit... vagy ha kell, akkor többet!

- Sokan mondtak már ilyet, de minden esetben többet segít ha egyrészt igyekszel rendbe tenni a saját lelkivilágodat, hogy megnőjön a belső stabilitásod és védettséged a mások rosszindulatú vagy bunkó próbálkozásai ellen; másrészt ha fejleszted a szociális készségeidet, hogy minél jobban tudj bánni másokkal, helyzetekkel, és minél kevésbé legyél kitéve kínos attrocitásoknak..

- Ha az illetőkkel tényleg nagyon komoly problémák vannak, és az előzőekkel nem lehet elég gyorsan elég jó eredményt elérni, akkor meg lehet próbálni rájönni, hogy ennek mi lehet az oka? A megértés sokat segít, úgy a védettség, mint az ellencsapás vagy adott esetben a segítségnyújtás terén... mert lehet, hogy az a legjobb, ha SEGÍTENI próbálsz azon akinek olyan súlyos problémái vannak, hogy azokra antiszociális viselkedéssel reagál...

- Nincs olyan, hogy "gonosz személy"; ha volna ördög, még az sem lenne gonosz, csak például sértődött és lázadó...

- Legalább te ne mérgezd magad bosszúvággyal, aljas, hitvány érzések és gondolatok táplálásával! Ne feküdj alá a romboló szándéknak, és ne legyél önkéntes alanya, bábja, eszköze! ...és ha jót akarsz magadnak, vedd észre, hogy így nem tehetnél semmit, még a saját önálló akaratodért is küzdened kellene!

- ...és ne akarj "gonosz személlyé" válni, csak azért, mert mások annak tűnnek; ne add fel önként az egyetlen dolgot, amit nem vehetnek el tőled!

Nem viccelek. Az előbbiek jobban beválnak, és nincsen káros mellékhatásuk.

Végül pedig, elnézést a szavakért, de be kell látnod, hogy már a felvetésedből kiderül: egyelőre, ebben az állapotodban nem lennél alkalmas rá hogy valamit az általad óhajtott úton oldj meg. Semmi jó nem származhat abból ha feldúltan, bevonódott, befolyásolt állapotban, hátrányos helyzetből kiindulva alattomos bosszút forralsz magadban.

Nem szép amit írtam, de igaz.

Kérlek gondold át még egyszer!

2011. márc. 21. 14:58
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

"a buddhizmussal meg csak hadjál,jó?kezdjük ott,hogy az nem egy igazi és szent vallás.Mivel azt egy ember alapitotta."

Mintha a keresztény vagy a zsidó vallást nem az emberek alapították volna...

Egyébként a szent könyved egyértelműen kimondja, nem? Hogy akik átkokkal, varázslatokkal élnek, azok magával a Sátánnál paktálnak le. :)

"Szeresd felebarátodat, mint önmagadat"-ról és "ne ítélj, hogy ne ítéltess"-ről meg inkább nem is beszélnék.

2011. márc. 21. 15:21
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Na, ilyen keresztényt se láttam még.
2011. márc. 21. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!