Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Nagyon szeretnék megátkozni...

Nagyon szeretnék megátkozni gonosz személyeket, ezt hogyan tehetném? (lent)

Figyelt kérdés
van valami hatásos módszer?szöveg?vagy bármi...
2011. márc. 21. 12:19
1 2 3 4
 1/40 Égiláng ***** válasza:
91%

Szia!

Nos, én semmiféleképpen nem ajánlanám, ugyanis az átok visszaszáll. 3x olyan erősen, mint ahogy küldted. Ez az egyik. A másik, nem biztos, hogy közvetlenül neki okozol kárt, hanem ártatlan hozzátartozójának.

A sors sosem marad adós. Mindig visszakapod azt, amit adsz.

2011. márc. 21. 12:28
 2/40 anonim válasza:
83%
Én mindenképpen lebeszélnélek róla...én csak egyszer átkoztam meg valakit,csak úgy a magam módján,nem a halálát kívánva,de mégis meghalt.Azóta szinte minden 2. este róla álmodok,és bánom,hogy rosszat kívántam neki.Ennek már 3 éve.
2011. márc. 21. 12:35
 3/40 Égiláng ***** válasza:
80%

A közvetlen környezetemben történt átkozódás. Aki az átkot küldte, másnap kapott egy akkora infarktust, hogy alig élte túl. Egy másik ismerősömet elátkozták, a 3 éves unokája majdnem belehalt a tüdőgyulladásba. A harmadik ilyen átkozódásnak pedig a kolléganőm lánya és 3 unokája szenvedett autóbalesetet, szintén alig úszták meg.

Ajánlom a saját érdekedben, hogy ne tedd. Mint említettem, visszakapod. Nem biztos, hogy most, lehet, hogy pár év eltelik, akkor majd vakarózhatsz, hogy miért kaptad azt a tragédiát.

2011. márc. 21. 12:41
 4/40 anonim ***** válasza:
70%

A buddhizmus szerint nincs rossz vagy jó.

Az emberek se jók vagy gonoszak. Sokfélék és sokféleképp gondolkoznak cselekszenek. Ha valamiért az illető "gonosz" annak a torzulásnak oka van. Ha megtalálod a titok nyitját akkor jóra fordíthatod. Tudom miről beszélek, átéltem már.

2011. márc. 21. 12:45
 5/40 anonim ***** válasza:
78%
Úgy átkozz meg másokat, hogy az visszaszáll, visszavág! Nagyobb dózisban kapod meg, mint ahogy kívántad.
2011. márc. 21. 12:50
 6/40 anonim ***** válasza:
88%
Ha megátkozod őket, te is ugyanolyan gonosz leszel, mint ők ...
2011. márc. 21. 12:51
 7/40 anonim ***** válasza:
100%
Átkozódni csak gonosz emberek szoktak, szóval szállj egy kicsit magadba.
2011. márc. 21. 13:02
 8/40 anonim ***** válasza:
72%
Te meg akarsz átkozni valakit? Na ne röhögtess :) engem megátkozhatnál úgysem jönne össze neked mert nincsenek is átkok :) meg hát nem is történne velem semmi max csak magadat átkoznád meg mert aki másokat átkozik az saját magára teszi az átkot. Ki másnak vermet ás maga esik bele. :) Ilyen humbug f.szságokat kitalálni mint az átkok persze majd mingyá magam alá csinálok mert valaki átkot akar rám szórni. :(
2011. márc. 21. 13:16
 9/40 anonim ***** válasza:
70%
Tuti módszer: szavazz a Fidezre.
2011. márc. 21. 14:03
 10/40 anonim ***** válasza:
76%
Te el tudod dönteni ki a gonosz ember, és ki nem az ? Szerintem nem. Mindennek oka van. Lehet okkal bunkó veled valaki. Mielőtt átkozódni kezdenél nézz magadba, lehet rájössz egy-két dologra. :)
2011. márc. 21. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!