Meg akarja buktatni a lányomat a tanítónő, mások szerint irígy mert kristálygyerek?
Valóban vannak kristály és egyéb "extra" aurával rendelkező gyerekek, de a kérdezőé egyértelműen NEM az!
A gyenge iskolai teljesítmény még nem a különlegesség ismérve, hanem a nem megfelelő nevelésé, vagy a szellemi képességek gyengeségéé.
Feltételezem nem az az egyetlen gond a gyerekkel, hogy harmadikos létére nem tud folyékonyan olvasni (bár önmagában ez is súlyos probléma), hanem van más is, ami miatt pszichológushoz küldték. Azt nem írtad le, hogy mi miatt kellett odajárnia a lányodnak? És mit mondott a pszichológus???
"Valóban vannak kristály és egyéb "extra" aurával rendelkező gyerekek, de a kérdezőé egyértelműen NEM az! "
Miért nem? Ha jól értem az egész dolog a gyerek auráján múlik. Ha nem látjuk, akkor honnan tudjuk?
Na nem mintha bárki is látná, nem mintha létezne olyan dolog, hogy aura. De mégis
"Pontozzatok le", ez úgyis megéri:)
01-14 23:11
szakadtam a röhögéstől :) ez igen!!
Itt kettô dolog lehetséges:
1. Te egyszerûen hülye vagy!!!
2. Vagy kamu.
Hihetetlen hogy ennyi hülye van, aki elhiszi az ilyen indigó meg a faxsetudja milyen szöveget.
Ilyen nincs!!! Lot's of laughing. :D Szánalmas.
De komoly, az emberek hülyítése nagyon megy az utobbi idôkben. De a legnagyobb barom az aki kitalálja ezeket. DE! Persze megértem ôket is. Hisz a hülyébôl a legkönnyebb pénzt csinálni. Sajnos ide jutottunk. :'(
3 évesen olvastam folyékonyan, 5 évesen írtam és ismertem az összes betűt. Alsóban kitűnő voltam tanulás nélkül.
Tény, hogy anyám sokat foglalkozott velem, mesélt, játszott. Ha tanárok panaszkodtak, engem vettek elő, többnyire jogosan, később is.
Akkor én most milyen drágakő gyerek vagyok?
Ja, még nem találtam fel a rák ellenszerét (de már rajta vagyok, felírtam egy papírra, hogy "a rák gyógyítása"!), se csodamasinát, de ahhoz is van egy papírlapom.
De ha feltalálok valami agyfényesítőt, neked fogok egy egész dobozzal küldeni belőle, ígérem!
Ide leirtam ma éjjel, mit gondolok - bár az a topic abban mas, hoyg az a gyerek gonosz is, nem csak a tanulmanyi eredmenyei rosszak.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__2..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!