Meg akarja buktatni a lányomat a tanítónő, mások szerint irígy mert kristálygyerek?
Annyira, annyira jól esne egy kicsit meghúzgálni a hajadat... csak egy kicsit...
Engem is szoktak ezzel a világból kikergetni, hogy a fiam indigó (én is indigó gyerek vagyok, felnőttként, ami nonszensz), a lányom meg gyémánt(vagy csillag mi a fene) gyerek.
Francokat!!!
A fiú hiperaktív, a lány meg "normális", és kénytelen belenőni, hogy időnként háttérbe szorul.
Ez egy baromság!!!
Mit irigyeljen a gyereken a tanár? A csodálatos anyukáját?
Nálunk is van ilyen anyuka. Habzó szájjal ront a tanárra, hogy nem adhat a gyereknek hármast a versre, mert otthon is szépen elmondta.
Nem kaphat kettest a matekra, mert otthon szépen megcsinálták a legnehezebb példát is, és tudta.
A tanár pikkel és utálja a gyereket, azért ad rossz jegyet.
Egyébként a zseni gyereke annyira hülye, nem képes három értelmes mondatot elmondani, azt is csak affektálva. Most nyolcadikos, és már a harmadik iskolában tanul, mert pont őt utálja minden tanár.
Minden szülőnek a saját gyereke a legjobb, a legszebb, az élete értelme. De ez nem lehet akadálya annak, hogy tárgyilagos legyen.
Sajnos úgy látom, hogy a majomszereteteddel sokat ártottál, ha elsőben bukik, sokkal könnyebb lett volna neki.
Bocs, de ha gyakran rendezel az iskolában ilyen jelenetet, úgy neveled a gyereked, hogy ő zseni és megváltja a világot, ne csodálkozz, ha kiközösítik.
Ha nem ezért, akkor finoman, tapintatosan próbáld meg kipuhatolni az osztálytársakból (tanárokból), és kérd ki a gyerek véleményét is, hogy mi lehet az oka.
Neked nem az a dolgod, hogy ott nehezítsd meg az életét, ahol csak lehet, mert akkor tényleg nem fogja megváltani a világot!
18.01: Ez hülyeség!
Ha a tanár ilyet tesz, akkor elveszti az állását.
Nem buktathat meg egy gyereket "megtorlásként", ha a jegyei nem indokolják.
A viták eldöntésére van valami bizottság, akik tárgyilagosan felmérik a gyerek tudásszintjét. Ha szerintük is lehet buktatni, akkor bele kell nyugodni.
Ha szerintük nem indokolt, akkor nem lehet.
Az írás pont olyan dolog, amit nagyon tárgyilagosan lehet vizsgálni, és szerintem az olvasást is. Nem lehet olyan kérdést feltenni, amivel csőbe húzzák, stb.
Szerintem inkább arról van szó, hogy a gyereknek már rég osztályt kellett volna ismételnie, de nem egyezett bele anyuka, így a gyerek lemaradása csak egyre nagyobb lesz.
Azon nem csodálkozom, hogy így se a tanárnak, se az osztálytársaknak nem lesz a kedvence.
Sajnos vannak ilyen pedagógusok, a lányomat a matektanára 2. osztályban akarta megbuktatni, mert ő volt az osztályfőnöket és a lányom nem volt neki szimpatikus. Beilleszkedési problémái voltak és szerinte nem illett az osztályba. Év végén meg is buktatta, szerencsére pont abban az évben lett terhes a tanár. A pótvizsgára már az új osztályfőnöke és egyben matektanára készítette fel. A pótvizsgán 4-est kapott. A lányom most fog érettségizni, azóta sosem volt hasonló problémája matekból sem és már tantárgyból sem.
Ha tényleg tud írni, olvasni akkor mindenféleképpen vidd be az igazgatóhoz vagy irasd átmásik suliba!
Ez egyszerűen nevetséges!! Nehogy már az ezotériát vigyük az iskolába,hogy lányod,azért született le a földre a nagy ,kedves szemeivel,hogy a világot megváltsa?? És ezt még hangoztatod is??
Nem tud írni,meg olvasni,meg számolni,meg viselkedni, zavarja a többi 30 gyereket, nem lehet haladni.
Vidd másik iskolába,vagy alapítványiba,ahol majd a pénzedért elájulnak tőle, vagy fogadd el, hogy neki több idő kell ehhez,hogy megtanulja.
Hol is kezdjem, hol is...?
Na igen, ez lesz az:
NORMÁLIS VAGY? Már megbocsájts, de a tanárnő 100%-os bizonyossággal csak és kizárólag azért akarja megbuktatni a gyermekedet, mert kristálygyerek vagy mi a fene...igaz?
Ez nevetséges! Arra még csak nem is gondoltál, hogy a gyermeked esetleg, egész véletlenül NEM TUD OLVASNI MEG ÍRNI és a TANÁRNŐNEK VAN IGAZA?? Nem, gondolom, ez eszedbe sem jutott. Figyelj, szerintem ahelyett, hogy a gyermeked kristályságáról áradozol, inkább tanítsd meg őt olvasni meg írni, mert ha kristálygyerek, ha gyémánt, írás és olvasás nélkül ezer százalék, hogy nem fogja megváltani a világot :)
Na helló te Csodagyerek-anyja. -.-"
UI: Kristálygyerek-érdekvédelmi csoport?????? XD
*röhej*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!