Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Meg akarja buktatni a lányomat...

Meg akarja buktatni a lányomat a tanítónő, mások szerint irígy mert kristálygyerek?

Figyelt kérdés
Most harmadikos a kislányom. A tanítónő meg akarja buktatni. Eddig nem lehetett, illetve nem engedtem hogy évet ismételjen, mert egyáltalán nem volt szükség rá, okos eszes a kislányom, itthon is nagyon illedelmes ! A tanítónő azt mondja, hogy meg fogja buktatni, mert nem tud még teljesen írni és olvasni meg másegyebet. Szerintem pedig azért, mert pár éve mondtam neki, hogy Kristálygyerek. Van néhány szülő akivel tartom a kapcsolatot most is, az egyik gyermekpszichológusnál találkoztunk mert beilleszkedési gondjai voltak, ott mondták a többi anyukák, hogy Kristálygyerek az enyém, egyíböl ráismertek. Az egyiknek meg indigó gyermeke van és azt a kisfiút is meg akarják buktatni. Nem akarom hogy az enyémet is megbuktassák, mert nem tudják az iskolában a tanítónők elfogadni a másságot. A gyerekek már egy ideje kiközösítik, mert okosabb mint ők. A Kristálygyerekeknél gyakran van így. Mit csináljak ? Van esetleg a Kristálygyerekeknek egy érdekvédelmi csoportjuk ? Már telefonáltam az önkormányzathoz, de ott ezzel nem foglalkoznak. Kérdezem Én hogyan váltsa meg egy poronty a világot, ha ilyen közöny és elutasítás veszi körül.
2010. dec. 28. 17:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
97%

"lent visongat meg szipózik"

Azt megnézem, hogy hány 8 éves ismétlem 8!!!!!!! éves szipózik. Az, hogy visongat, egy 8 évestől elvárható. De amúgy is, mit változtat meg, hogy most kristálygyermek, vagy bármi? Nem kell azt hinni, hogy csak azért, mert nem tud beilleszkedni más. Lehet, hogy sokat mondta neki, az ilyeneket, és azmiatt nem fogadják el, mert egyfolytában azt szajkózza, hogy kristálygyermek. Az meg, hogy 3.-os korában nem tud írni/olvasni nem természetes, pedig te úgy írsz róla. Ha ez a helyzet, nem okos a gyereked, se te. 1.ben kellett volna megtanítani rá legyen akár kristálygyermek akár albínó akár reptoid.

2010. dec. 28. 22:25
 32/83 anonim ***** válasza:
97%

Idézem, miért nem pattoghatsz az igazgatónál, te magad írtad: "Még nem tud teljesen írni és olvasni, mert nem mindegyik betűt ismeri fel mindíg, de a legtőbbet igen és mindegyik magánhangzót." Azt meg sem említem, hogy ebben a mondatodban kapásból 2 helyesírási hiba van, mert ugye nem te vagy a téma.

DE! Egy 3-os gyereknek teljesen tudni kell írni és olvasni. Nem csak a magánhangzókat kell felismernie, hanem minden, ismétlem MINDEN betűt fel kell ismernie olvasáskor, és le is kell tudnia írni! Ha ez nem megy, akkor már eleve 3. osztályba se szabadna őt engedni! Mert ott már helyesírással foglalkoznak, nem írás-olvasás oktatással!

Amúgy ha még mindig nem megy neki az írás-olvasás, én nem a tanítónénit okolnám, hanem leülnék a gyerekemmel tanulni, hangosan olvastatnám, és gyakoroltatnám vele az írást! Ha így, plusz segítséggel sem megy neki, akkor elvinném orvoshoz, mert lehet, hogy diszlexiás, vagy diszgráfiás és azért nem megy neki. De a lényeg, hogy így valóban nem mehet 4. osztályba! És a gyermeked érdeke, hogy évet ismételjen!

A másik meg, hogy nem téged erősítettünk, könyörgöm, hanem pont hogy azt írtuk le, hogy tényleg évet kell ismételnie! Ennél magyarabbul már nem tudunk fogalmazni! Bár nem tudom minek strapálom magam, úgy látom a gyereked rád ütött, te sem tudsz olvasni!

2010. dec. 28. 22:44
 33/83 anonim ***** válasza:
100%

Ez Isteni!! Fél órája fetrengek a röhögéstől a gép előtt.:-DD

A világmegváltó analfabéta,viselkedészavaros,buta gyerek,meg az ő jó ééédes anyja.És 8 éves korára enni is tud egyedül.Az év legjobb vicce.

2010. dec. 28. 23:01
 34/83 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, neked írhatunk, amit akarunk, te azt olvasod belőle, amit te akarsz.

A gyermeked érdekében szokj le erről a blődségről, szegénynek tönkreteszed a gyerekkorát.

A magad érdekében pedig fordulj pszihológushoz, mert teljesen elrugaszkodtál a földtől úgy látom, hogy kezelésre szorulsz.

2010. dec. 28. 23:13
 35/83 anonim ***** válasza:
84%
Ha a gyerek nem úgy fejlődik mint a többiek akkor neki is kellemetlen lesz ha nem ismétel évet. Emiatt fogják csúfolni a többiek, később meg mehettek kezeltetni a lelki bajait.
2010. dec. 29. 08:19
 36/83 anonim ***** válasza:
86%
Kedves anyuka azt javasolnám, hogy forduljon pszichológushoz az Ön és a gyermeke érdekében is.
2010. dec. 29. 11:25
 37/83 anonim válasza:
97%

Harmadikos gyereknek már viszonylag folyamatosan és tisztán kell tudni írni, olvasni. Legalábbis nálunk az osztályban már az is ciki volt, ha ennyi idősen valaki szótagolva olvas, NEMHOGY NEM ISMERI FEL A BETŰKET!!!!!!

Testvérem tanítónő. Ő is volt hasonló cipőben. Buktatni akart a gyerek érdekében. A szülő az igazgatónál kiverte a hisztit, "megmentette" a gyereket a bukástól. Mi történt ezután? A gyerek hetedikes korában idegösszeomlással kórházba került, mert olyan lemaradásai voltak, ami pótolhatatlan, hiányoztak az alapok. Emiatt állandóan ideges és teljesítménykényszeres lett, arról nem is beszélve, hogy a többiek kinézték, piszkálták, kiközösítették ez miatt. Most kérdem én, nem lett volna jobb ismételni egy évet vagy speciális segítséget kérni? A gyerekek nagy tragédiája az, amikor a szülő nem fogadja el őket olyannak, amilyenek. Ezek után hogy várhatja el bárki is, hogy a közösség elfogadja, ha még a saját édesanyja sem????

Jó mélyen szállj magadba kedves anyuka!

2010. dec. 29. 11:40
 38/83 anonim ***** válasza:
97%

Téged nagyon megszívattak. tudtad, hogy a pszichológusok alapból nem ismerik el, hogy létezik olyan, hogy "kristálygyerek"? Ők a realitással és viselkedéstannal foglalkoznak, nem az ezotériával - úgyhogy a kérdés vagy kamus vagy nagyon be lettél forgatva. A fejemet teszem rá, hogy egyetlen épeszű pszichológus sem mondana neked ilyet, főleg mert ha híre menne, lőnének a presztízsének. A többi szülő meg... na és ők honnan értenek ehhez? Mert olvastak róla valamit egy női lapban? Azért ez így vicces...

Ha a lányod harmadikos létére nem ismer fel betűket, és nem tud jól olvasni meg írni, akkor - már ne is haragudj- egyáltalán nem okos, hanem egyszerűen visszamaradott. A gyerekek már első osztályban megtanulnak olvasni és írni, másodikban még gyakorolják - de mit keresne harmadikban egy olyan gyerek, aki még olvasni sem tud rendesen?

Az meg, hogy illedelmesen viselkedik, nem valami világmegváltó képesség, szimplán jól lett nevelve vagy visszahúzódó típus és nem tö a szabályok ellen. De ennyi, és te ahelyett, hogy hülyeségekkel tömöd a lányod és a tanárai fejét, inkább le kellene ülnöd vele mindennap egy fél órára gyakorolni.

Ember, ne beszéld már be magadnak, és neki meg főleg ne, hogy azért jött, hogy megmentse a világot.. úristen... ezzel csak elrontod az életét, de komolyan. És hogy nem tudott beilleszkedni, az csak az önmaga hibája. Én is okosabb voltam,mint az osztálytársaim, sőt hatodikos koromig tiszta kitűnő, mégsem voltam kiközösítve. Inkább a közösségi érzékét fejleszd...

Pedig én nem mondom, hogy nincsenek kristálygyermekek. Lehet, hogy vannak: de őszintén semmi bizonyíték arra, hogy a tid az lenne, és csak megnehezíted a helyzetét, ha azt hiszed róla, hogy mindenkinél különlegesebb...

2010. dec. 29. 12:54
 39/83 anonim ***** válasza:
80%

Ejjj..

Tudod mit láttál a tanárnő szemében? Azt, hogy nehezen tudja magát türtőztetni, mikor ilyen nyilvánvaló hülyeséggel próbálod mentegetni a gyerkőcödet. Nincs ebben irigység, vagy rosszakarat, inkább fásult reményvesztettség, mert azt remélte, hogy meg tudjátok beszélni a problémákat, és javíthattok rajtuk.

Mondjuk dolgozhatnátok, hogy megtanuljon olvasni, írni. A tanárnő is aggódik érte, hidd el.

Okkultista vagyok, de könyörgöm, indigó, kristály, csillag és egyéb gyerek nincs. Ezt hidd el nekem, és hidd el a pszichológusnak, ha azt mondja szorongásos, személyiség vagy szerepzavaros a gyerkőcöd.

Tudod mi lehet a gond? Megragadt 4-6 éves szinten, mikor mindenekfelett való a szabálykövetés, pedig most már ideje lenne kicsit makacsabbá, kezdeményezőbbé válnia.

Ajánlom, hogy menj vele gyermek pszichológushoz, vagy ilyen kis terápiás csoportba, mert ezt a bezártságát kezelni kell, ha azt akarod, hogy sikeres legyen. Kis csoportban, játékokon keresztül fel fog engedni, de ehhez neked is változnod kell. Elég a teljesítménykényszerből és a megváltósdiból, és ideje kicsit lazítani a szorításodon. Ne, ne engedd még el teljesen a kezét, de hagy tapasztaljon egy kis szabadságot.

Hagy legyen egyszerűen gyerek, és ha felnő, majd eldönti, hogy meg akarja-e váltani a világot.

Hiába a vallási dogmák, Jézus is csak önmagát váltotta meg, és az ember saját választása kell legyen, hogy mihez kezd magával, saját hatalmával.

Tudod én is zárkózott, és kirívóan jó gyerek voltam, de akkor még nem voltak téveszmék indigókról, egyebekről, ahogyan még emberi testbe született angyalokról sem. Nem voltak ilyen divathullámok. Ezért is mondom, hogy nincs ebben varázslat. Van szerencse, egy kis ügyeskedés az első években, mikor tanítgatod, de ennyi a csodája.

2010. dec. 29. 17:53
 40/83 A kérdező kommentje:
Minden hozzászólást elolvastam, de akik csak pocskondiáznak alattomosín mert Ők is irígyek, mert nem születtek Kristálygyereknek, azoknak nem tudok mit mondani. Akik okkultisták, de nem ismerik ezt a jelenséget, azok miért járnak erre az oldalra, nem értem, hogy az anyukák akik egyáltalán nem forumozó okkultisták nagyon ismerik ezt a dolgot és egyből fel is ismerék a gyermekemben, hogy Kristály ! Azoknak az okkultistáknak üzenem, hogy nem értenek hozzá, még van mit tínulniuk. Nem a pszichológus mondta, hogy Kristálygyerek, hanem azok a szülők akik éppen oda vártak és kersztűl mentek ugyanazon mint Én és a kislányom. Nekik is állandóan ilyen problémáik voltak a közösséggel és a tanító sem fogadta el a képességeiket, állandóan piszkálta az indigó,kristály és más gyerekeket és mindenhol keresztbe tett nekik, mert irígy volt, hogy az Ő gyermekében nem volt semmi különleges. A Kristálygyerekek azért születtek hogy kijavítsák a világban levő rossz dolgokat és ezzel mindannyiunk életét, még a tietekét kedves irígykedők jobbá tegyék ! Inkább segíteni kellene őket és nem alattomosan kiröhögni meg leszólni.
2010. dec. 29. 18:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!