Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Meg akarja buktatni a lányomat...

Meg akarja buktatni a lányomat a tanítónő, mások szerint irígy mert kristálygyerek?

Figyelt kérdés
Most harmadikos a kislányom. A tanítónő meg akarja buktatni. Eddig nem lehetett, illetve nem engedtem hogy évet ismételjen, mert egyáltalán nem volt szükség rá, okos eszes a kislányom, itthon is nagyon illedelmes ! A tanítónő azt mondja, hogy meg fogja buktatni, mert nem tud még teljesen írni és olvasni meg másegyebet. Szerintem pedig azért, mert pár éve mondtam neki, hogy Kristálygyerek. Van néhány szülő akivel tartom a kapcsolatot most is, az egyik gyermekpszichológusnál találkoztunk mert beilleszkedési gondjai voltak, ott mondták a többi anyukák, hogy Kristálygyerek az enyém, egyíböl ráismertek. Az egyiknek meg indigó gyermeke van és azt a kisfiút is meg akarják buktatni. Nem akarom hogy az enyémet is megbuktassák, mert nem tudják az iskolában a tanítónők elfogadni a másságot. A gyerekek már egy ideje kiközösítik, mert okosabb mint ők. A Kristálygyerekeknél gyakran van így. Mit csináljak ? Van esetleg a Kristálygyerekeknek egy érdekvédelmi csoportjuk ? Már telefonáltam az önkormányzathoz, de ott ezzel nem foglalkoznak. Kérdezem Én hogyan váltsa meg egy poronty a világot, ha ilyen közöny és elutasítás veszi körül.
2010. dec. 28. 17:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 anonim ***** válasza:
86%

Kedves Kérdező!

Kérlek, értsd meg, hogy amit itt mondanak, nem irigykedés, a gyereked érdekében mondják. Sokkal jobban jár a gyerek, ha évet ismétel, már én is megbántam, hogy nem tették ezt a szüleim annak idején. Ez most hosszú lesz, de érdemes elolvasni, remélem tanulsz belőle. Hadd meséljek.

Én is nehezen illeszkedtem be, és a magatartásom sem volt rendben, viszont abban különböztem a te gyerekedtől, hogy tanulásban hibátlan voltam. Ezért még jobban utáltak ("stréber!!"), és egyre nehezebben tudtam beilleszkedni, viszont kitűnőt nem buktathattak meg. 8 évnyi szenvedés volt, mert nem tanultam meg rendesen beilleszkedni, az a +1 év csodát művelhetett volna. Szerencsére azóta már talpra tudtam állni, felvettek az egyik legjobb középiskolába, és az új társaság segített. Nem mindenki volt ilyen szerencsés.

Volt osztálytársamat már az elején meg kellett volna buktatni, többször váltott iskolát, sosem tudott beilleszkedni, de továbbküldték a következő osztályba. Pedig nem volt menthetetlen, ráadásul tehetsége volt több dologban is. +1 év, és lehetett volna belőle valami. De nem hiszem, hogy valaha be tudja hozni a lemaradást. Mindig látom az utcán, lóg a suliból (nem tudom, milyenbe vehették fel...) cigizik stb. A tehetsége meg gondolom elkallódik.

Én azt javaslom, ismételjen évet, de egy másik iskolában. Ha a régi iskolában megbuktatják, mindenki csúfolni fogja, de egy új iskola, hely, társaság segíthet. És ott ne mondd a tanároknak ezt a kristálygyerek dolgot. Lehet, hogy van ilyen, de sokan hülyének nézhetnek emiatt (biztos, hogy nem irigykedik). Majd amikor a kislányból tanult, művelt, komoly felnőtt lesz, akkor mondd neki, hogy váltsa meg a világot, mert akkor már mindene meglesz hozzá. Addig viszont neveld úgy, mint bárki mást, az ő érdekében.

Remélem segítettem.

Kívánom neked, hogy behozza a lemaradást, kitűnő tanuló legyen, és elvégezzen egy jó iskolát!

~

2011. jan. 13. 19:04
 62/83 anonim ***** válasza:
100%

Én valóban irigy vagyok a gyerekedre, mert ha én se ismerném fel a betűket, akkor nem tudtam volna elolvasni ezt a tragikus történetet ami arról szól, hogy egy ilyen "majomszerető" anyuka hogyan teszi tönkre a gyermeke életét.

Az egész életedet tönkre fogja tenni a tudat, hogy miattad rossz a lányodnak, mert hidd el, hogy x éven belül eszedbe fog jutni, hogy itt mindenki milyen "irigy" volt.

Végezetül idézek Neked egy latin mondást:

"Non amat hic puerum, qui raro corripit illum."

Nem szereted te fia - kincsed -, ha gyakorta nem inted.

2011. jan. 14. 02:56
 63/83 anonim ***** válasza:
82%

Van egy ismerősöm, aki aurafotózással foglalkozik és ő mesélte, hogy százával viszik hozzá a problémás gyerekeket a szülők, csak hogy bizonyítsák, hogy a hiba nem a gyerekben, vagy a nevelésben van, hanem ő "különleges", kristály, vagy indigó. Aztán csodálkoznak, hogy egyik sem...

Amíg nem szakember mondja, addig nem kéne elhinni mindent, ami jólesik az egódnak! Egyébként meg a "kiválasztottakat" nem arról lehet megismerni, hogy nem tudják teljesíteni az iskolai követelményeket, szóval a gyereked biztos, hogy nem az...

Korrepetálni és foglalkozni kellene vele az istenítése helyett!!!!!

2011. jan. 14. 10:34
 64/83 anonim ***** válasza:
78%

"a tanító sem fogadta el a képességeiket"

Könyörgöm, áruld már el, hogy a lányodnak milyen képessége az, amit a tanító nem tud elfogadni? A lassúbb észjárás????

Tedd már meg légyszíves, hogy keresel egy hiteles auraszakembert és elviszed hozzá a lányodat. Ő majd megmondja, hogy NEM kristálygyerek!

Természetesen nem fogod elhinni, mert a témában jól képzett anyukák nem ezt mondták. Te bárkinek elhiszed, hogy a gyereket különleges, csak mert azt akarod hinni, függetlenül attól, mennyire hiteles az illető.

Nagy szarban lennénk, ha a most felnövő nemzedékből pont az írni-olvasni alig tudó, gyenge képességű egyedek lennének azok, akik megmentenek bennünket!

2011. jan. 14. 10:46
 65/83 anonim ***** válasza:
100%

A kislányod előbb utóbb bukni fog, ha más nem, de középsuliban már biztos (ha eljut odáig).

Minél később bukik vissza annál cikibb lesz neki. De tolj ki vele nyugodtan.

2011. jan. 14. 10:55
 66/83 anonim ***** válasza:
96%

"Én meg már az ovodában tudtam írni-olvasni. Akkor én milyen gyerek vagyok?"

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad

Akkor te csak a társadalom szemetje lehetsz, mert a "kiválasztottak" még 10 évesen sem tudnak!!!! :-DDDD

2011. jan. 14. 11:11
 67/83 anonim ***** válasza:
95%

marha kíváncsi lennék, hogy a gyerek apja miért nem pereli el a felügyeleti jogot egy ilyen "anyautánzattól", mert hogy abban 100 %-ig biztos vagyok, hogy elvált a kérdező ;)

a bíróság az anya elmeállapotára tekintettel tuti megvonná a felügyeleti jog mellett még a láthatást is

2011. jan. 14. 12:15
 68/83 anonim ***** válasza:
92%

1. Jézust sem értették meg kiskorában. Vigasztaljon a tudat.

2. Az első pont csak vicc. Ha komolyan hiszel az ilyenben, akkor nem vagy alkalmas a gyerek képességeinek a reális felmérésére.

2011. jan. 14. 12:53
 69/83 Salx Narval ***** válasza:
90%
Biztos, hogy apu körül is gondok vannak, ha elváltak, ha nem.Nyilván egy normális ember nem tűrné, hogy az idióta anya tönkretegye a gyermekét.Az a legnagyobb baj, hogy ez a szerencsétlen fel sem fogja, hogy mit írunk neki, csak fújja a baromságait.Talán akad valaki a környezetében, a ki segít a kislánynak.
2011. jan. 14. 12:54
 70/83 anonim ***** válasza:
84%

Kedves Ősanya! Minden anyának az ő csemetéje a legfontosabb és legokosabb, ez mindig így lesz mindenkivel.

De ha kineveled belőle a realitást, hamis, saját általad kreált képet táplálsz bele, azzal csak neki ártasz.

Ha felnő és mégsem váltja meg a világot, útálni fog téged a sok szenvedésért és kirekesztésért, amit elvárásaiddal és vízióiddal okoztál neki. Végülis csak a gyerekkorát veszed el neki.

És jogosan fog utálni 15-20 év múlva, mikor eséllyel megjön a saját belátása...

Menj pszichológushoz, de minimum, hogy ne árts szerencsétlennek a törődéseddel. Lelki roggyant. férjed már elvált tőled?

2011. jan. 14. 13:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!