Meg akarja buktatni a lányomat a tanítónő, mások szerint irígy mert kristálygyerek?
"nem tud még teljesen írni és olvasni meg másegyebet"
"mondtam neki, hogy Kristálygyerek"
"beilleszkedési gondjai voltak"
"kiközösítik, mert okosabb mint ők"
Figyelj, ha nem tud 8 éves létére rendesen írni-olvasni, inkább bukjon meg. Ez nem büszkeség kérdése. Az ő éfdeke. Ha nem zárkózik fel, végig bukdácsolni fog, és hidd el, lesz aki lenézi, mert nem ült le az alapvető dolgokat megtanulni. Hangsúlyozom, nem azon múlik ki kristály vagy indigó gyerek. Tanulni kell. Tiltsd el a géptől, tévétől, ülj le vele, és év végéig zárkóztasd fel.
A legtöbben nem tudnak mit kezdeni az olyan fogalmakkal, mint kristály, vagy indigógyerek. Ha valaki veri a mellét, hogy az ő gyereke különleges, és különleges céllal született a földre, nemcsak a tanárok, a kívülállók is hülyének nézik a tisztelt szülőt. Egyébként, ha nem megalapozott indokkal teszi, nem buktathat.
Ha a gyerekedbe azt sújkolod, hogy különleges, és különb mindenkinél, visszamondhatja másoknak, fenn hordhatja az orrát, máshogy nézhet a többiekre, ami kiközösítést szül a közösség részéről, amit a kiközösített szemsz9géből beilleszkedési gondoknak nevezünk. Ez nem amiatt van, mert a kristálygyerekek sorsa ilyen. Azért van, mert különbnek gondolják maguk.
Utólag megjegyzem, remélem ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan.
Az ilyen nőkről születnek a szőkenős meg az elfogult buta anyakás viccek.És az ilyen nőket szokták előbb-utóbb megverni.
Szerencsétlen gyereked,akiből csodát csináltál.
Tudod mi a vicc?? Hogy ezt Te fogod tőle visszakapni.
Szerintem biztos van valami Swarowski iskola, ahol a kristálygyerekeket csiszolgatják. Vidd el oda.
És ne félj, a világot már megváltották, úgy jó 2000 éve...
Udv anyuka :)
en is indigo gyermek vagyok.. es anyu elmondta a tanarnak h az vok :S hàt kàr volt...
7es vagyok 4,5 az atlagom... jo tanulo vok. stb.
csak nem tok beilleszkedni. illetve csak nehezen... igaza van ilyenek a digo gyermekek.... es megbuktattak...:S nem tom miert mind1... szval..... en feljelentettem oket anyuval ;) de hààt màr mind1... lekell tojni :) menjen magàn tanulonak en is az vagyok :) ennyit tudok ...:S en is az vagyok... es sok szerencset a tovabbiakban :)
20:35
...digó gyerek...
Háháháhá!!!!!!!!!
Még nem tud teljesen írni és olvasni, mert nem mindegyik betűt ismeri fel mindíg, de a legtőbbet igen és mindegyik magánhangzót. Nagyon okos és illedelmes, ha vendég jön mindíg előre köszön és utána úl le az asztalhoz és nagyon csendes szófogadó is, csendben tud játszani egész déluzánokat míg más gyerek lent visongat meg szipózik. Korán megy lefeküdni is, sosem kell kétszer mondani neki.
Biztos vagyok benne, hogy pikkel a tanítónéni rá, mert amikor mondtam neki, hogy Kristály gyserek akkor nagyon fúrcsa dühöt láttam a szemében és az arca is más lett, gondoltam elmúlik, aztán nem így lett. Azóta mindíg húzza a száját ha beszélek vele. Biztos vagyok benne, hogy Kristály gyerek, mert nagyon sok szülő mondta ezt a pszichológusnál, azok pedig értettek hozzá, mert nekik is az van. Az igazgató asszonyt még nem is láttam, de jó ötlet, hogy keressem meg, hátha Ő többet tud majd mondani a Kristálygyerekekröl, mert hiszen sok gyerekkel foglalkozik, megaztán az a dolga. Biztos vagyok benne, hogy különleges a kislányom. Örülök, hogy megerősítettetek, ha van valami szóljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!