Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Meg akarja buktatni a lányomat...

Meg akarja buktatni a lányomat a tanítónő, mások szerint irígy mert kristálygyerek?

Figyelt kérdés
Most harmadikos a kislányom. A tanítónő meg akarja buktatni. Eddig nem lehetett, illetve nem engedtem hogy évet ismételjen, mert egyáltalán nem volt szükség rá, okos eszes a kislányom, itthon is nagyon illedelmes ! A tanítónő azt mondja, hogy meg fogja buktatni, mert nem tud még teljesen írni és olvasni meg másegyebet. Szerintem pedig azért, mert pár éve mondtam neki, hogy Kristálygyerek. Van néhány szülő akivel tartom a kapcsolatot most is, az egyik gyermekpszichológusnál találkoztunk mert beilleszkedési gondjai voltak, ott mondták a többi anyukák, hogy Kristálygyerek az enyém, egyíböl ráismertek. Az egyiknek meg indigó gyermeke van és azt a kisfiút is meg akarják buktatni. Nem akarom hogy az enyémet is megbuktassák, mert nem tudják az iskolában a tanítónők elfogadni a másságot. A gyerekek már egy ideje kiközösítik, mert okosabb mint ők. A Kristálygyerekeknél gyakran van így. Mit csináljak ? Van esetleg a Kristálygyerekeknek egy érdekvédelmi csoportjuk ? Már telefonáltam az önkormányzathoz, de ott ezzel nem foglalkoznak. Kérdezem Én hogyan váltsa meg egy poronty a világot, ha ilyen közöny és elutasítás veszi körül.
2010. dec. 28. 17:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 anonim ***** válasza:
88%

"Most harmadikos a kislányom. A tanítónő meg akarja buktatni. Eddig nem lehetett, illetve nem engedtem hogy évet ismételjen,"

Köszönjük liberalizmus!

Hogy az alkalmatlan, tudatlan, számolni, olvasni, írni ezáltal tudást elsajátítani képtelen képtelen gyerekek nemzedéke nőtt fel.

"mert egyáltalán nem volt szükség rá, okos eszes a kislányom, itthon is nagyon illedelmes!"

Köszönjük liberalizmus!

Ki vagy te hogy eldönts egy ilyen fontos kérdést?

És erős kétségeim vannak mennyire lehet okos, ha nem tud olvasni se írni...meg más egyebet(mondjuk számolni).

Majd az érettséginél te írod le neki amit diktál és te olvasod fel a könyveket, ugye?

"Az egyik gyermekpszichológusnál találkoztunk mert beilleszkedési gondjai voltak, ott mondták a többi anyukák, hogy Kristálygyerek az enyém, egyből ráismertek."

Köszönjük liberalizmus!

És te nem a diplomás tapasztalt államilag elismert gyermekpszichológus-ra hallgatsz, hanem a vadidegenre az előszobában!

Nem tűnt fel hogy a többi hasonlóan flúgos külyök agybajos/agymosott anyja is a gyermekpszichológusnál seggel a padon? Vajon miért?

"Nem akarom hogy az enyémet is megbuktassák, mert nem tudják az iskolában a tanítónők elfogadni a másságot."

Köszönjük liberalizmus, hogy megadtad számunkra a varázsszót: MÁS!

Nem másság kérdése ez. Az iskolában teljesíteni kell úgy mint majd a nagybetűs életben. Az iskolának ez a szerepe.

A tanár is e szerint dönt: tud vagy nem tud. Ahol tud segít, de aki nem akar tanulni azzal ő sem tud mit csinálni. Főleg, ha olyan anyja van gyereknek, mint TE.

"A gyerekek már egy ideje kiközösítik, mert okosabb mint ők."

Köszönjük liberalizmus, hogy megadtad számunkra a 2.varázsszót: KIKÖZÖSÍT!

Természetesen a többi gyerekben van a hiba, meg az egész k.világban, még véletlenül sem a neveletlen antiszociális külyködben.

"A Kristálygyerekeknél gyakran van így. Mit csináljak ? Van esetleg a Kristálygyerekeknek egy érdekvédelmi csoportjuk ? Már telefonáltam az önkormányzathoz, de ott ezzel nem foglalkoznak."

Beszéld be magadnak a hülyeséget, azzal megoldódik ám minden! Férjed nem vert még pofán, vagy ő is ilyen elvarázsolt lélek?

Hülyébb vagy b. mint a flúgos külyköd.

"Kérdezem Én hogyan váltsa meg egy poronty a világot, ha ilyen közöny és elutasítás veszi körül."

És mégis hogy váltsa meg ha nem tud írni se olvasni, se számolni? Rámosolyog a felmosórongyra, mert máshol nem kap állást majd 5 osztállyal.

Normális országban nem ilyenben, mint ebben, téged bedugnának az elmegyógyra, a gyereket meg nevelőszülőkhöz raknák. Azt a sok kuruzslót meg jósolót beb.sznák a börtönbe akik a TV-ben még hirdetik is magukat meg műsoruk van.

Az indigó és kristály gyerekek valójában Aspenger szindrómában szenvednek (autizmus). Sokuk antiszociális beilleszkedésre képtelen hyperaktív gyerek. De sokan csak diszlexában szenvednek.

Tessék ha azt a sok marhaságot összebírtad kotorni a netről akkor most itt az ideje utána olvasni, meg fogsz lepődni hogy a gyerekedre ezek mind igazak lesznek, és súlyos problémák, és nem pozitív tulajdonságok.

[link]

[link]

[link]

Kemény szavak ezek, de ideje lenne felébredni a rózsaszín ködös álomból.

2011. jan. 2. 13:56
 52/83 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, kedves Kérdező. Itt mindenki irigy, műveletlen és buta, egyedül csak te vagy az okos.
2011. jan. 2. 15:42
 53/83 anonim válasza:
97%
Én láttam már riportot az ilyen gyerekekről de azt hiszem értem, hogy mi áll emögött az egész mögött és azt az előttem szólok elég sok szempontból felvázolták már. Annyit azonban hozzáfűznék, hogy kristálygyermek vagy sem egy maroknyi tanult, jólszituált, intelligens, jószándékú ember (akár egészen fiatal, akár idősebb már) sokkal többet tehet a társadalomért/ segíthet a világon mint az összes csodagyereknek titulált helyesen írni/olvasni/számolni nem képes gyerek együttvéve. Ezek alapképességek, ha nem szerzi meg őket később végig bukdácsolni fog és nem lesz képes megszerezni a megfelelő képzettséget. Nekem is voltak osztálytársaim, akik még nyolcadikban is szótagolva olvastak, mindez azért, mert kiskorukban nem gyakoroltak eleget. Lehet, hogy az évismétléssel fel tudtak volna zárkózni, de ha hiányoznak az alapok, akkor arra nem lehet biztosan építeni. Ha később a rossz átlagai miatt nem veszik fel csak valami gladiátor/amazonképzőbe vagy ha mégis bekerül jobb helyre, de ott a hiányok miatt nem képes tartani a lépést, akkor soha nem fog tudni kibontakozni akármennyire is benne van a világmegváltó Szentlélek aurája. És kérdem én normális íráskészség nélkül mégis hogy tudná kifejezni magát úgy, hogy azzal másokon segítsen? Hogy írjon akármilyen könyvet, tanulmányt, bármit, hogy fejezze ki az eszméit, a gondolotait ha nem tanult meg normálisan írni, olvasni, fogalmazni? A világmegváltás (persze csak átvitt értelemben) nem telepátiával történik hanem szervezéssel, összefogással, de ahhoz elkerülhetetlen a jó kommunikációs készsé és a tájékozottság.
2011. jan. 2. 22:22
 54/83 anonim ***** válasza:
89%

A válasz megírásának időpontja: 01-02 13:56

Minden szavával egyetértek!

2011. jan. 10. 15:32
 55/83 anonim ***** válasza:
4%
Nem kell reklámozni, hogy egy gyermek indigó, kristály, vagy milyen, mert ezeket a kifejezéseket a legtöbben nem értik. Ráadásul te is tudod, hogy a legtöbb pedagógus milyen sötét.
2011. jan. 10. 18:23
 56/83 anonim ***** válasza:
96%
Nem a pedagógus a sötét, hanem az ilyen idióta szülő.
2011. jan. 11. 10:12
 57/83 anonim ***** válasza:
100%

"mert amikor mondtam neki, hogy Kristály gyserek akkor nagyon fúrcsa dühöt láttam a szemében és az arca is más lett"

Szerintem csak a röhögést próbálta visszafolytani.

2011. jan. 13. 12:42
 58/83 anonim ***** válasza:
93%
Én meg már az ovodában tudtam írni-olvasni. Akkor én milyen gyerek vagyok?
2011. jan. 13. 12:43
 59/83 Salx Narval ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom a kislányodat és bízok az iskola tanáraiban, igazgatójában, hogy megmentik akaratod ellenére a gyermekedet, hogy ne tehesd tönkre az életét, te idióta.Hát senki sin cs a családodban aki normális lenne és leállítana? Fogd már fel, hogy veszélyes vagy a gyermekedre nézve.Nem irigykednek és gonoszkodnak az emberek, hanem te vagy debil, de nem kicsit.A kislányodnak viszont segítség kell, de nem tőled.
2011. jan. 13. 15:07
 60/83 anonim válasza:
100%
Édesanyám egy kisegítő iskolában tanít értelmileg sérülteket. És igen, harmadikban ő is megbuktatta azt a gyereket, aki nem ismerte a betűket - és nem részlehajlás miatt. És hangsúlyozom: az illető enyhe értelmi sérült volt, náluk harmadik félévkor követelmény az ÖSSZES kis- és nagybetű ismerete. Anya pedig nem szigorú tanár, és jelentem, elég "különleges" és okos vagyok neki indigó- és kristályaura nélkül is, úgyhogy nem irigykedésből tette. ;)
2011. jan. 13. 17:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!