"Boszorkányok" igen is léteznek?
Azt szeretném ha "boszik" írnának, hogy kb tudjam mennyien vagyunk itt valódi "boszorkányok"!
Tanulni szeretnék, tapasztalatokat hallani! Tanácsokat kérni például gyógyítással kapcsolatban, kövekkel, ásványokkal kapcsolatban!! Azt azért leszögezem, nem tízen éves vagyok aki a Harry Potter látván seprűre akarok pattanni. Vannak velem született "képességeim"amit szeretnék megfelelő módon használni! Segíteni másokon!
Kedves Humor Heroldok kíméljetek!! Én sem fikázok olyan kérdéseket amiben nem hiszek!
"Ne idegesítsd fel magad a komolytalan válaszokon! Ha tényleg érdekelnek ezek a dolgok, ne itt keresgélj, ide csak kötekedni, meg szórakozni járnak az emberek."
Köszönöm! Teljesen igazad van! Úgy látszik túl naiv vagyok, én úgy gondoltam azért van ez az oldal,hogy segítsük egymást amiben csak tudjuk!
Szia! Én nem vagyok boszorkány ,de teljesen egyetértek veled. Hiszek a boszorkányokban és szerintem mindenkinek joga van eldönteni, hogy miben hisz. az ilyen patkányokkal meg ne törődj, csak olyan sok az idejük, hogy beléd akarnak kötni.. szánalmas..
És a nagymamád is biztos tanulta valahonnan ezeket a dolgokat, akkor te miért ne tudnád ugyanonnan/ugyanúgy megtanulni?
Neked "kedves" kötekedő meg azt üzenem, hogy nem kell az ilyen kérdésekre válaszolni. senki nem kérdezett és jogod sincs, hogy véleményt nyilvánítsd másokról.
"jogod sincs, hogy véleményt nyilvánítsd másokról."
Na ne röhögtess már.És ezt mi mondja ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!