Léteznek vámpírok, vérfarkasok, boszorkányok és szellemek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 22:01
1/20 haggyámán válasza:
Nem, nem, nem és nem. Ja, és ne nézz annyi Twilight-ot.
2/20 anonim válasza:
sztem sem
max az álmainkban, meg a tv-ben
3/20 anonim válasza:
Léteznek hát! Általában az ágyad alatt szoktak élni, de akár a ruhásszekrényben is megpillantható egy-egy példány. xD
Ne nézz/olvass annyi hülyeséget!
4/20 anonim válasza:
Edward csak téged szeret(ezt a választ vártad ugye??)
5/20 anonim válasza:
Nem de a rézfaszú bagoly
a medvedisznóember és
pedobear igen :D
6/20 haggyámán válasza:
Szexuális zaklatás panda is!:)
7/20 anonim válasza:
Például a vámpír mégis létezik, de nem olyan, mint Edward, hanem egy betegség. Mindegy, hosszú!
8/20 anonim válasza:
szellemek lehetseges hogy leteznek...de a tobbi nagy marhasag XDD
am en szeretnem ha leteznenek. csak azert, mert nem lenne ennyire uncsa itt a Foldon
9/20 anonim válasza:
Te is egy f...sz Alkonyat fan vagy? Grat.
10/20 anonim válasza:
Szia kérdező!
Azt hiszem hogy léteznek, tudom hogy már megkaptad a magadét az előttem szólóktól ---én nem leszek olyan,( szenya). A teóriám az, hogy létezik a jó gonosz nélkül vagy fordítva? valaminek csak lenni kell hogy legyen ezen a rohadt földön valami izgalom..nem ilyen egyszerű a világ...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!