Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Léteznek vámpírok, vérfarkasok...

Léteznek vámpírok, vérfarkasok, boszorkányok és szellemek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 22:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

ma 17:32

Ne add már alá a lovat! Így is hülye szerencsétlen... meg az összes többi, aki elhiszi az ilyen baromságokat. (Perelj be...)

2010. júl. 21. 17:55
 12/20 Viki233 ***** válasza:
én is hiszek bennük,nem érdekel ki mit gondol most h hülye vagyok.mindenki abban hisz amiben akar.ennyi
2010. okt. 27. 10:58
 13/20 Anikacska válasza:
verfarkashoz hasonlot meg nem lattam de a tobbi letezhet
2010. dec. 30. 13:06
 14/20 anonim válasza:
léteznek ;) (nem vagyok akkora twilighit fan-.-")
2011. okt. 20. 22:33
 15/20 anonim válasza:

A rézfaszú bagoly, a medvedisznóember és pedobear

ezek mik????

Amúgy szerintem létezhetnek. Vannak betegségek amik ilyenek.

Vérfarkas:Már nem emlkszem mi a neve, de olyan, hogy tiszta szőrös lesz az ember.

Vámpír:Az ember napérzékeny lesz, az inye felhúzódik és olyan lesz, mint a vámpír foga, vérszegény lesz ezért fehér lesz a bőre.

Ehez a kettőhöz több történet is van. Pl:Két embert egy farkas szoptatott. Meg a többi.

A boszorkányokról szintén rengeteg történet van.

A szellemekre pedig a furcsa jelenségek a magyarázat. Valakik pedig az elhunyt szeretteik elvesztésének feldolgozását könnyítik így.

Én hiszek bennük, de amíg nem lesz bizonítva olyan lesz mint az istenek.

2011. dec. 20. 20:02
 16/20 anonim ***** válasza:
szellemek igen,a többiben nem vagyok biztos:S:P
2013. szept. 18. 17:37
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát persze h léteznek ,a barátom vámpír és nehezen tudja türtöztetni magát h ne szívja ki a véremet..de olyan volt már h éjjel megharapott és reggelre mentőt kellett hívni ,mert súlyosan vérszegény lettem...ugyhogy azóta külön ágyban alszunk...nemtudom lehet rászoktatom a koporsóra...majd meglátom! A legjobb barátnőm pedig vérfarkas ,én szoktam lekötözni teliholdkor hogy nehogy megöljön valakit! Anyám pedig boszorkány ugyhogy semmi gondunk nincsen...a szomszédaink meg szellemek ugyhogy elég csöndessek ,nincs velük gond. A tanárnőm meg ufó ugyhogy én jól kifogtam! Kéred valamelyik telszámát??? Jesszus -.-
2014. márc. 5. 09:19
 18/20 anonim ***** válasza:
Jaj a biosz tanárom meg havasi jeti :D
2014. márc. 5. 09:20
 19/20 anonim válasza:
Aha persze a vérfarkas egy véres farkas a vámpír az a ír vámszedők a szellemek pedig szelles emberek
2014. márc. 14. 17:08
 20/20 anonim válasza:
Ja én meg egy UFO-ban kerestem helyet de kiderult hogy egy vámpír akit felboncoltak mert egy vérfarkas megette
2014. márc. 14. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!