A spirituális sátánisták a weboldalaikon miért nem írnak egy mondatot se a Vonzás Törvényéről?
Akik a Vonzás Törvényében hisznek, állítják ha harcolunk valami ellen, azzal azt a dolgot erősítjük ami ellen harcolunk. "ha ellene vagy, mellette vagy" felfogást fogadják el.
Állítják, hogy ne valami ellen küzdjünk, hanem valamiért.
Ha ezt a logikát követjük, akkor ha küzdünk a zsidók ellen, azzal a zsidókat erősítjük.
Nem tudom, hogy ez igaz-e, de olyan sokan mondják, hogy kezdem elhinni.
Ez egy ok lehet, hogy miért nem hirdetik a Vonzás Törvényét, mert a spirituális sátánisták harcolnak a zsidók ellen.
4# "Átlag mai ezós egyfajta kibúvót szeretne az élet alól, mint például munka nélkül jutni előnyökhöz."
Ezért igazolták kvantumfizikusok...
14. Komolytalan. Ezósok, konteósok a kvantumfizikát is csak kiforgatni tudják saját javukra, értelmezni nem képesek.
Tudomásul kellene venni, hogy bármiféle vallásos, spirituális, ezoterikus hitvilág a tudománnyal annyira összeférhetetlen, hogy jelmondatukká kellene tenni:
- Tudományt a szádra nem veheted!
Mellesleg miért kellene egy embernek bármiféle hitvilágba belemenni, birkaként követni egy nyájat?
Valamennyire értem, ifjabb koromban én is nyitottabb voltam marhaságokra, ami újdonságnak is tűnt (legalábbis Kádár Jánoshoz képest). Talán szeretne az ember valami "menő közösséghez" tartozni, ki tudja.
De rá kell jönni, hogy ezek butaságok. Leggyengébbeket szekták is beszippantják, ami már a legalja birka ember szerintem, illetve mentálisan sérültek, gyerekkori traumások, hibás processzorral születettek.
Nem kell ilyenekkel foglalkozni, mindenkinek egy élete van, saját boldogulást kell felépíteni, utána úgyis vége.
Öregasszonyt megkérdezték egyszer a TV-ben: miért volt érdemes élni?
- Idős korban már csak az emlékekből táplálkozik az ember, utazások, szexélmények. Meg az is jó, hogy vannak utódok.
Ennyi az élet, sátánista meg a többi marhaságra időt pazarolni szánalom.
"Ezért igazolták kvantumfizikusok..."
Mit, melyik kísérlet eredménye, hogyan, milyen alapon és melyik ezoterikus állítást igazolta?
14# "Komolytalan. Ezósok, konteósok a kvantumfizikát is csak kiforgatni tudják saját javukra, értelmezni nem képesek."
Szerinted a komoly kvantumfizikusok ezósok? Szerinted ő komolytalan ? Mikor már a modern kvantumfizikusok is ugyanarra a következtetésre jutnak, amit maga a spiritualitás mond akkor már lehet a kettő találkozik valahol. A spiritualitás is tudomány, csak még nem ismerjük működését
16# "Mit, melyik kísérlet eredménye, hogyan, milyen alapon és melyik ezoterikus állítást igazolta?"
Az axonok szintjén is működik. Minden kvantumrendszer összefonódott állapotban van, míg meg nem figyeljük. Akkor hullámból részecske azaz korpuszkula állapotba kerül ergo te határozod meg a gondolataiddal, félelmeiddel és egyben pozitív propgramozásoddal milyen legyen a valóság.
"Akkor hullámból részecske azaz korpuszkula állapotba kerül ergo te határozod meg a gondolataiddal, félelmeiddel és egyben pozitív propgramozásoddal milyen legyen a valóság."
Linkeld a kvantunfizikai tanulmányt, ami ilyet állít!
Te jó ég!
Mindig mindent és mindenkit támadni kell???
Azt se tudnátok felfogni,hogy a németek, oroszok,kínaiak miket kísérleteztek, de a mai napig titkolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!