Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehet ez a démon idézés...

Éáé kérdése:

Lehet ez a démon idézés utólagos eredménye?

Figyelt kérdés

Nagyjából 2 éve próbáltam démont idézni (nem egy alkalommal). Sose történt semmi baj, egyszer azonban nagyon durván véres dolgot láttam csukott szemmel. Azt éreztem az elmém túl telitődik, mintha nem birná el amit látott. És az egész testem remegett folyamatosan.

Na ekkor döntöttem el, hogy többé nem idézek meg semmit. Fontos, hogy laikusként álltam ehhez anno. De a történet igazából itt nem ér véget.

Ennek nagyjából két éve, azóta ha lehunyom a szemem, véres dolgokat látok. DE: drasztikusan enyhült és csökkent 2 év alatt ez a"lehunyom a szemem és véres durva dolgokat látok", és megfigyeltem, hogy ezek a verés durva dolgok akkor jönnek elő. Ha otthon vagyok, és ha nagyon kimerült vagyok. (Ami gyakrabban van, mert alvászavarom van) Viszont ezek a képek szerencsére, egyre ritkábban fordulnak elő, és általában otthon, este.

Ennek eredményeképpen, elkezdtem, komolyabban spirituális dolgokkal foglalkozni, és mikor tegnap éjjel, jött a "brutális véres kép" csináltam egy egyszerű tér tisztitást. + Eltereltem, a gondolataim. És a kép megszűnt.

A dolog érdekessége, hogy két éve, amikor történt ez ág idézés, és az azóta tartó "véres képek" probléma. Én elmentem, még ez előtt egy pszichológushoz aki szintén spirituális dolgokkal foglalkozott. És vezetett meditáción keresztül, belém tett valamit, aztán, kivette belőlem.

(Most az lényegtelen, hogy entitás volt, vagy energia, vagy valami más )

A lényeg, hogy ezután haza mentem, idéztem este. És azóta van ilyen problémám.

tegnap 06:53
 1/10 Krampusz1 ***** válasza:
34%
Ez most valami reklám, hogy legyen mindenki hülye, és idézzen, vagy mi?
tegnap 07:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az elég durva azért, hogy a pszichológusod betett neked valamit. Érdekelne ennek az eljárásnak a neve, nem foglalkoztam eddig ilyen dolgokkal... De hogy tényleg jöjjenek hozzám és fizessenek azért, hogy valamit csak úgy betegyek, hogy majd attól jobb lesz nekik, ez érdekelne.
tegnap 09:28
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Ne járj ilyen pszichológusnak álcázott spirituális "szakemberekhez". Semmi értelme, csak szívni fogsz.
tegnap 09:38
 4/10 Gabi bácsi ***** válasza:
45%
Igen. Nem sokára merev lópénisz fog a szád előtt himbálózni.Ezt nehéz lesz tér tisztítással elűzni. Állott lóhugyot kell a szobában szétpermetezni. Az segíteni fog.
tegnap 12:16
 5/10 anonim ***** válasza:
94%

"És vezetett meditáción keresztül, belém tett valamit, aztán, kivette belőlem."

Legalább mindketten élveztétek?

tegnap 15:10
 6/10 Szervizmérnök úr ***** válasza:
29%

"Én elmentem, még ez előtt egy pszichológushoz aki szintén spirituális dolgokkal foglalkozott."

Egy pszichológus személyesen hihet spirituális vagy ezoterikus tanokban, de ezek beépítése a páciens kezelésébe csak akkor indokolt és etikus, ha azok tudományosan megalapozottak és segítik a páciens fejlődését anélkül, hogy kárt okoznának neki. A legfontosabb szempont mindig a páciens egészsége és biztonsága. (Forrás: American Psychological Association.)

Magánvéleményem szerint az említett tanok eleve tudománytalanok, noha említik a meditációt és relaxációt, de az meg más, nem is tartozik a fenti körbe.

Pszichiáter kellett volna egyébként is, nem pszichológus.

tegnap 16:34
 7/10 anonim ***** válasza:
79%

"A lényeg, hogy ezután haza mentem, idéztem este. És azóta van ilyen problémám."

Tehát ha jól értem, megégetted magad. Átélted az élményt, hogy lehet egész életben véres carokat kell látnod, hacsak lehunyod a szemed. Majd valahogy egy pszichológus-ezoteriás rendbetett és te azt tanultad belőle, hogy akkor nem is baj és még rátettél utána egy lapáttal? 😅

tegnap 18:31
 8/10 A kérdező kommentje:
7-es nem. Még a képek előtt mentem el pszichológushoz.
ma 09:48
 9/10 A kérdező kommentje:

Sorrend

1. Elmentem pszichológushoz, aki vezetett meditációt csinált. Ott belém rakott energiákat, aztán kivezette belőlem.

2. Haza mentem, démont idézetem

3. Azóta vannak véres képek.

Utána én nem voltam pszichológusnál

ma 09:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de a meditáció eleve kockázatos dolog bármennyire is ártalmatlannak állítják be sokan. Kerülendő. A démonidézésről ne is beszéljünk.

Ezen már csak úgy tudnál rontani, ha elmennél egy másik spiritisztához segítségért :D Kicsit olyan mintha keresnéd a bajt.

ma 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!