A spirituális sátánisták a weboldalaikon miért nem írnak egy mondatot se a Vonzás Törvényéről?
az eredeti angol oldalon kell keresni vagy az angol webközösségeikben megkérdezni.
Valamennyire nyílván hisznek, de ahogy mindenki más, úgy ők is csak forgatják a dolgokat és nincsen fix nézeteik. Elvileg a boszorkányságban a vissza ütés vagy a háromszoros visszaütést sem ismerik el. Tehát ők nyugodtan küldenek átkokat.
Másképp tekintenek a vonzás törvényére, mint egy átlag ezós.
Átlag mai ezós egyfajta kibúvót szeretne az élet alól, mint például munka nélkül jutni előnyökhöz. Varázsolni magának extrákat. "Manifesztálni" hülyeségeket és ölbe tett kézzel válni a sült halat.
Átlag mai ezós tévúton jár.
A spirituális sátánista viszont azt vallja, hogy dolgozz meg valamiért keményen és akkor bevonzhatod a sikert.
A spirituális sátánizmus és a vonzás törvénye eltérő filozófiai alapokon nyugszanak, ami magyarázhatja, hogy a spirituális sátánista weboldalakon miért nem található említés a vonzás törvényéről.
Spirituális sátánizmus: A spirituális sátánizmus a sátánizmus egyik ága, amely gyakran hangsúlyozza az egyén önmegvalósítását, személyes szabadságát és a természet erőivel való harmóniát. Ezen irányzat követői saját spirituális útjukat járják, amelyben a személyes tapasztalatok és a belső fejlődés kiemelt szerepet kapnak.
A vonzás törvénye: A vonzás törvénye egy olyan eszme, amely szerint gondolataink és érzelmeink befolyásolják életünk eseményeit, azaz a pozitív gondolatok pozitív, míg a negatív gondolatok negatív történéseket vonzanak be. Ez a koncepció a New Age mozgalom részeként vált népszerűvé, és gyakran kapcsolódik a pozitív gondolkodás és a manifesztáció gyakorlatához.
Eltérő filozófiai alapok: Míg a vonzás törvénye az univerzális energiákra és a gondolatok erejére helyezi a hangsúlyt, addig a spirituális sátánizmus inkább az egyén autonómiáját, saját akaratát és személyes felelősségét emeli ki. A spirituális sátánisták számára a valóság alakítása elsősorban saját cselekedeteiken és döntéseiken múlik, nem pedig külső spirituális törvényeken vagy univerzális erőkön.
Különböző spirituális irányzatok: A vonzás törvénye gyakran kapcsolódik a New Age és más ezoterikus tanokhoz, míg a spirituális sátánizmus saját, egyedi filozófiai és spirituális keretrendszerrel rendelkezik. Emiatt a két irányzat ritkán keresztezi egymást, és a spirituális sátánista forrásokban nem található utalás a vonzás törvényére.
Összefoglalva, a spirituális sátánizmus és a vonzás törvénye közötti filozófiai különbségek miatt a spirituális sátánista weboldalakon nem esik szó a vonzás törvényéről.
én már kikutatgattam, hogy minden állításuk hazugság.
Nincs összefüggés és igazi forrásaik arról pl.: hogy korábban ki lehetett és milyen néven voltak istenek. Nagy Sándor királlyal is jönnek.Belzebubbal kapcsolatosan.
Tagadják Salamon király írásait és azt nem írják le, hogy sokszor helyettesítették a királyságában Salamont ezek a démonok. Salamon.nem is démonként hivatkozott rájuk, hanem szellemként. 72 szellem. Ja, mert Salamon zsidó király és gyors tagadnak mindent.
Valós hermetikai ismeretekkel nem rendelkeznek és csak zsidó, biblia és kereszténység gyűlölet van.
Ne is foglalkozzon vele senki.
Én is megbántam, pedig már 8 évig űztem. Most novemberben hagytam fel vele.
Őszintén szólva megfogott a spirituális sátánizmus.
Azt állítják, hogy a kereszténységet, iszlámot és a kommunizmust a zsidók csinálták és ha megvizsgáljuk a dolgokat, szerintem ebben nem tévednek.
Az se egy pozitív dolog, hogy Salamon démonizálta az isteneinket a Lemegetonban.
nincs biztos forrás az állításaikra. Salamon kulcsaiban Pursont Hórusszal azonosítják, pedig nincs biztos forrás az állításaikra, még kinézetre sem azonosak. Ugyanúgy Ámon és Szet. Először én is sokáig hiztem azokban amik fent vannak az ss oldalakon. De minden állításuk hazugság.
A Bibliai "támadások" sem sincsenek. A wikipédia ír erről egypár dolgot. Utánna néztem és el is olvastam az Ó és az Új szövetséget is és nincs semmi amiket állítanak.
A Korán, Talmud és egyéb iratokban sincs semmi olyan amiket állítanak, max minimális dolgok.
A Vatikán sem tagadja, hogy pogány ünnepeket átvettek, hogy könnyebb legyen az átállás és mindig közlik is, hogy korábban mik voltak ezek. De apogányistenek nem egyenlőek a démonokkal. A pogány vallások nem egyenlőek a sátánizmussal, de azt erőltetik, hogy az.
Érdeles, hogy támadják a Budhizmust, mikor jópár meditációt onnan lopnak. Buddha Shutti meditáció és szanszkriti csakra m. A Hinduizmust is támadják, de mégis Kali meditációk is fent vannak. Igyekeznek bemagyarázni dolgokat, csakhogy egyik sem hiteles.
A Hibduizmus Indiából származik és egy isten/démon sem onnan való. Ha sumér, akkád, babiloni dolgokkal jönnek -az sem indiából eted.
A Buddhizmus a Hinduizmusból vált le, onnan kínába és japánba - tehát nem Babilónia környékéről és nem Egyiptom felé és nem Jeruzsálembe, hogy támadhassák a zsidókat és a keresztényeket.
Akkor lenne hiteles, ha a zsidóságnak és a kereszténységnek, sőt az iszlámnak is lenne valahogyan köze a Hinduizmushoz és a Buddhizmushoz.
8 évig erős SS voltam!
Én csináltam ezeket az oldalakat:
inspiritualsatanism.wordpress.com
és
spiritualissatanizmus.blogspot.com
A quarán hírdettem és az egész világból minden országból olvasssák és hisznek benne. 8000 követőt szereztem.
Jobb lett az életem?
Tudok normálisan idézni?
Elértem bármi spiritualitást?
Volt bármi pozitív élményem?
NEM!
Majd törlöm is a dolgokat.
Sok dolgot írhatnék még, de az rettenetesen sok lenne. Minden ocsmány hazugság.
Hallucinációkkal manipulálnak mindenkit, hogy tényleg hidjenek ezekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!