Hova forduljak, hol keressek olyan spirituális személyt, aki bevezetne ebbe a világba?
Ha az alapokat összeszeded olvasással, akkor nem lesz nehéz olyan témákban beszélgetőtársakat találnod, amik megfogtak téged. Élőben sokáig tarthat, mire összeszedsz egy csoportot, akikkel tudsz beszélgetni, de manapság már a szocmédián is sokféle csapat van, akiket érdekel az ilyesmi. Ha tudod, mi érdekel, a témából vett kulcsszavak alapján tudsz keresgélni.
Kis jótanács: Ami jól hangzik, és kevés erőfeszítést igényel, az kamu.
"aki bevezetne ebbe a világba?"
Melyikbe?
Amíg nem tudod pontosan mit akarsz, addig ne keress spirituális vezetőt!
Itt csak titokzatoskodva növelik az egójukat. Ne számíts rájuk! Én meg már bele untam, hogy ezer webildalt készítettem ilyesmikről, agyba-főbe segítettem és csak a lerázásokat kapom, valamint azóta se nézik a weboldakaimat. Látom, hogy ki nézi és ki nem. Külföldiek legalább dijjazzák, azok nézik csak.
Magyart már sohase vonok ebbe a tudásba, az biztos! Nem érdemli meg senki, lásd ahogyan itt írnak neked. Ha konkrétumot írsz és úgy segítséget kérsz, akkor egyszer-kétszer okoskodnak, majd leráznak ok nélkül. Csak az egójukat növesztik itt.
"Én meg már bele untam, hogy ezer webildalt készítettem ilyesmikről, agyba-főbe segítettem"
A spirituális világban az a szép, hogy a tanuló maga választhatja meg a mesterét. Az önjelölt mindent is tudókat, akinek csak a szája jár, de nincs valódi tudása - nem követik. Hiába akar tanítani és Mester lenni valaki. Nem lesz. Mindenki maga választja ki a mesterét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!