Egy hagyományos spirituális ember a Halloween a Halottak Napját vagy a Mindenszentek rezgéseit éli meg ma és holnap?
Régen a családom spirituális tagjai - főleg a nagyi - a halottakkal való kommunikációt gyakorolta meg elsején. Anyukám később már a Minsenszentek szentségét élte meg, arra gondolt. Mindig mondta, hogy a kommunista elnyomás után örüljek, hogy szabadon élhetem meg az egyházi Ünnepeink.
Pár mai spirituális már a Halooweent éli meg. Nekem ez nagyon új. Boszorkányság nyugati módra. Ilyen vannak többen
Melyik a helyes életszemlélet? Nyilván egyszerre nem lehet mindhárom rezgésre ráhangolódni
Halloween: Október 31.
Mindenszentek: November 1.
Halottak napja: November 2.
Teljesen szét lehet, és kell is választani mindent.
1@ No igen. Pont ezt kérdezem, hogy melyiket éled meg a három közül ?
2@ Igen, de ugye a mágia, okkultizmus is részben sátánizmus
"Melyik a helyes életszemlélet?"
Az ami számodra helyes.
"Nyilván egyszerre nem lehet mindhárom rezgésre ráhangolódni."
Miért ne lehetne? Nekem speciel sikerül.
"de ugye a mágia, okkultizmus is részben sátánizmus"
De már megint miért? Meg eleve hogy jön ez ide? Lehet szolnod kéne pl. a zsidó Kabbalistáknak hogy amúgy részeben sátánisták. :D
Tényleg úgy hiszem hogy Magyarországon is jelen van a Satanic panic, nyugati módra ugye.
"Igen, de ugye a mágia, okkultizmus is részben sátánizmus.."
Ezt te honnan vetted? Röviden szimbolizmus és mélylélektan,de még az azon belüli démonológia is inkább tudományág, mint sátánimádás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!