Szerelmi, szerencse és pénz mágia? Hol találok ilyen mágikus varázslatokat?
ahhoz h gyakorlott légy ilyen dolgokban nem itt kell kezdeni.elméleti rész hiányzik sokat kell még olvasnod. pl h miként kell áldozatot bemutatni miként teljesül egy kívánság, ahhoz h ezekről képet kapjál pl vizualizációval, meditációval kellene több évet eltölteni szinte ez az alapja mindennek majd jöhetne az álomkontrollálás, majd meglehet nprobálkozni az agykontrollal majd ezután miután van egy kis fogalmad az energia írányításáról lehet a mágia felé fordulni amit leírtam neked több évet vesz el az életedből de megéri rá az időt befektetni ha valóban célt akarsz elérni .soha ne higgy abban egy egy ötperces kamu rituálétól te bármit is elérsz!!!!
És a dúrvábbik változat ha még ezért pénzt is adsz ki akkor már az téged minősít.minden emberben benne van az a tehetség h önmaga számára jólétet teremtsen de nem az h a milliárdokat számolgasd munka nélkül ...bár majd ha egyáltalán pár év múlva eljutsz addig h miként lehetne magad számára gazdagságot teremteni rájössz h mindennek a nyitja ott van a lábad előtt.
A mágus boltban természetesen. Sok ilyen bolt van városszerte, mivel a mágia létező dolog és emberek nap mint nap használják...
Amúgy van egy rossz hírem, ha az IQ-d nagyobb mint 20, akkor nem lehetsz mágus :S
XDDD
Szó sincs iylesmiről :)
Csupán pár évvel ezelőtt olvastam egy varázslatot, amihez 3x el kellett mondani egy latin nyelvű idézetet fehér gyertya mellett.. majd elégetni a latin szöveget, amit papírra írtunk :P Nem akarok én odin lenni meg iylesmi XD
Első válaszoló!
12.999 ft.-ért kigyógyík? Én ennél sokkal kevesebbért is átváltozom hüllővé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!