Az Anknak tényleg ereje van?
Van egy Ank keresztem, ami az ősi egyiptomban az örök élet és az újjászületés szimbóluma volt!
Ezt az ankot a nyakamban tudo viselni (nyakláncként)
és mindíg szerencsés eszek tőle...
ha nincs rajtam átlagos a napom, de ha hordom, mindíg történik vlami szerencse velem :)
csak bemesélem magamnak, vagy tényleg van ereje?
Amennyire én tudom, a nőiség szimbóluma is volt valamikor. A hiten múlik az egész, ha elhiszed, hogy szerencsésebb leszel tőle, akkor az leszel, a pozitív hozzáállás a kulcs.
Tizenegynéhány éves koromban kaptam anyukámtól egy apró arany keresztet, amit azóta a nyakamban hordok. Nem hiszek tárgyakban, de abban igen, amit ez képvisel - azóta csak akkor vettem le, ha tisztítottam. Nem tudom, mennyi szerepe van benne, hiszen ott vannak az eltelt évek, és a közben meghozott döntések, de visszagondolva azóta gyökeresen megváltozott az életem, és én is. Nem állítom, hogy jobb ember lettem, de erősebb, és talán boldogabb is - sőt, ez utóbbi biztos. De nem egy tárgy miatt, azoknak nincs "ereje". Annak viszont, amit egyes tárgyak szimbolizálnak, annál inkább.
Igazából nemtudom, hogy a nőiséget hogyan hasznosítom ebből, ugyanis fiú vagyok...
talán ahogy a nőkkel báok, megnyilvánul ,de a lényeg, hogy szerintem tényleg működik :)
Nem értek annyira a mitológiához, de elvileg a 3 ág a 3 dimenzió, vagy nemtudom, de ez a 3 ág begyűjti a jó energiát, és a tetején a hurok keringeti, tehát így ho szerencsét, erről tud valaki pontosan mondani?
"A hiten múlik az egész, ha elhiszed, hogy szerencsésebb leszel tőle, akkor az leszel, a pozitív hozzáállás a kulcs."
Ha bemeséled magadnak, hogy szerencsésebb leszel, akkor persze, hogy úgy fog tűnni, mintha szerencsésebb lennél. hiszen átverted az agyadat.
Persze, ha átvered az agyadat, attól még lehetsz boldogabb, de van-e lelkiismereted ahhogy, hogy úgy legyél boldog, hogy közben magadat csapod be.
Örök dilemma.
Amikor a gyökércsakrából felfelé megy az energia(elélvezel) a fejtetőn robban ki.Az ankh azt szimbolizálja,hogy ezt az energiát nem hagyták elveszni,hanem újrahasznosították és visszavezették a szívcsakrába.
Erről itt a 44.perctől lehet animációt látni:
Kedves kérdező! :)
Saját tapasztalatom szerint van ereje a magamon karkötő formájában viselt ankhnak. Szerintem az egyik legerősebb szimbólum ez. Sokféle elmélet létezik arra vonatkozóan, hogy mit jelent: [link]
Én úgy gondolom, hogy mindenki önMAGa tudja a hitvallása/meggyőződése szerint, hogy neki milyen jelkép a legjobb...
4.nek:
köszi, és igen, lehet, hogy becsapom magam, de ezesetben nem ugyan az a hazugság, mint egy igazi hazugság :P a cél szentesíti az eszközt
Többieknek köszi, reméltem, hogy nme csak nekem hoz szerencsét ^^
Az ankh a férfi termékenység szimbóluma volt az ősi toltékoknál.
Atlantis hagyatéka volt sok nagyenergiájú ismerősöm szerint úgyhogy vigyáznék vele; én nem merném felrajzolni.
A kirobbanó csakrákat meg elhagynám, mert elék bizarrul hangzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!