Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A gondolatnak ereje van....

A gondolatnak ereje van. Hogyan tudnám felhasználni?

Figyelt kérdés
szeretnék jól kinézni a gondolataim segítségével IS. Járok futni, és eddzek rendszeresen de azt hallottam ha valamit valahogy elképzelünk minden nap akkor az szépen lassan beteljesül...a kötekedésre vágyók és akik nem hisznek ebben azok kíméljenek a válaszaiktól..
2012. aug. 31. 12:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%
Agykontrollon megtanítanak hogy ezt miként kell hatékonyan, és biztonságosan megtenni. Egyébként a gondolatnak és az érzelmeknek(a kettőnek együtt) nagy, és gyakran iszonyatos ereje van. Ha jól tudod használni, akkor elérheted vele a céljaidat. Arra kell csak vigyázni, hogy milyen célt választasz ki. Mert ha dolgozol rajta, és megkapod, már nem tudod visszaadni.
2012. aug. 31. 12:34
 2/12 A kérdező kommentje:
és ezt így mondogatni kell magamban pl. "szeretnék jól kinézni, szeretnék jól kinézni, szeretnék jól kinézni...) vagy úgy hogy "jól nézek ki, jól nézek ki, jól nézek ki, ....) vagy teljesen máshogy?
2012. aug. 31. 12:38
 3/12 anonim ***** válasza:
42%
Én nem nagyon használom ezt a módszert, ezért javasoltam az agykontrollt. Van könyv is, nem feltétlen kell befizetni tanfolyamra. Elvileg jelen időben kijelentő módban, és tagadószavakat mellőzve kell csinálni a dolgot, de az agykontrollosok ezt alfa állapotban teszik, mert úgy a tudatalattiban is rögzül a kép. Szerintem ha sikeres akarsz lenni ebben, akkor José Silva -Agykontroll című könyvét olvasd el, és a benne leírt dolgokat gyakorold be. E-book-ként is fent van már a neten.
2012. aug. 31. 12:44
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Ha ronda vagy nem fogsz megszépülni a gondolat erejétől. Ha nem vagy ronda, minek akarsz megszépülni? Azonban a gondolat, vagyis inkább a gondolkodás erejével rájöhetsz, hogy ez az egész hülyeség.
2012. aug. 31. 12:46
 5/12 A kérdező kommentje:
nem ronda vagyok :) csak a hasamon kell még egy kicsit dolgoznom :))
2012. aug. 31. 12:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Akkor végezz felüléseket.
2012. aug. 31. 12:52
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha elhiszed magadról, hogy szép vagy (nem csak "szép akarok lenni", hanem "én igenis szép vagyok") akkor ezt fogod sugározni mások felé is, és ezt is fogják látni.

Egy kicsi egészséges beképzeltség kell hozzá.

Amúgy valahol hallottam, hogy volt valami hollywood-i színésznő, aki éppenséggel nem tartozott a legszebbek közé (szóval csúnyácska volt), de úgy el tudta hitetni a világgal, hogy ő szép, hogy bolondultak utána a férfiak.

2012. aug. 31. 13:04
 8/12 anonim ***** válasza:

naponta 10.000 és 80.000 közti gondolat fut át az agyadon.

Minél nagyobb arányban vannak + gondolatiad annál jobb vagy.

van akinek egy hónap amíg át programozza magát, van akinek egy élet is kevés. Kezd el ma :) Például azzal hogy kideríted mi az asszertivitás;)

2012. aug. 31. 13:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Először is kezdőknek ajánlom az agykontroll tanfolyamot, én nem végeztem, de máshogy nem lehet megértetni a kezdőkkel, hogy miről is van szó. És mindennap meditálj minimum fél órát. A lelked és az aurád ettől erősödik, és a gondolataiddal bármit megtudsz szerezni egyre kisebb erőfeszítéssel.
2012. aug. 31. 14:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Na jó, csak vicceltem. Ilyen nem létezik.
2012. aug. 31. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!