hülye kérdéseket tudsz feltenni vele kapcsolatban napokon át.
például...
ha-ha???
milyen választ vártál?
ird be a google-ba hogy: energiagömb háztartási felhasználása..
Energiagömb? Milyen energiaszintű? A szín nem fontos, csak ahhoz hogy a "mágiád" fajtáját beazonosíthasd, a formáját tudod változtatni és létrehozni belőle sok mindent... Sok fajta mágia van, de tanácsként, előbb mondj le minden átlagosról, mert a boldog tudatlanság tényleg boldog. El sem tudják képzelni milyen megpróbáltatások vannak számunkra a világban azok, akik nem érzik látják használják az energiát a saját energiájukat, és nem foglalkoznak pl.: "szellemekkel" meg "démonokkal", és egyéb vicces dolgokkal. NE kezdd el! Tudok segítséget nyújtani, de nem szeretnék sok mindenkit belerángatni ebbe a "dologba". Ha feltétlen bele akarsz csöppenni fontos okod kell hogy legyen rá! Általában ha volt valami traumád az életedben előtérbe kerülnek az érzékei az embernek, és rájön hogy nincs egyedül, de nem hiszi el a körülötte zajló dolgokat. Hálát adok érte hogy nem hallom "őket" csak 2x esett meg de azok durvák voltak... De tudni kell hogy nem minden valóság, és ha benne vagy a dolgokban, akkor már tudni fogod mi az amit kitalálnak mások vagy saját magad, és azt is tudni fogod mi az ami tény. írj publikus E-mailemre: shini.gami@citromail.hu és beszélgessünk! :)
(Egyet értek azzal, ha nem hiszel az energiában, és a szellemekben meg egyéb baromságokban. Én sem hiszem hogy léteznek. Én tudom... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!