Hogyan tudnék én is energiagömböt gyúrni?
Szia.
Én tudok,de az nem megy csak úgy. Ráadásul láthatatlan csak össze teszed a két kezed és veszel egy mély levegőt majd lasan kezdet széthúzni majd kicsit vissza és igy tológatod a kezed és amikor bizsereg akkor ott a eneergiagömb.
am ha sok energiát belefektetsz akkor láthatóvá lehet tenni a psi ballt.
ja és ne saját energiádból csináld! hogy irjam,,, környezetből vagy a kozmos vagy miből vegyél föl energiát vagy hogy mondjam. én is eddig csak probálkoztam én se értem kicsit... eddig csak olyat sikerült csinálnom hogy a tenyeremben éreztem hogy valami forogna csak 1mp-re.
A két tenyeredet fordítsd egymással szembe úgy, hogy legyen köztük 5-10 cm. És egyszerüen csak vizualizáld oda a gömböt. Ennyi.
Egy idő után a tenyereidben kellemes bizsergő érzést kell elvileg érezned, majd mágneses erőhöz hasonló vonzást/taszítást.
De azért azt halkan megsúgom, ezzel semmire nem fogsz menni. Nem leszel képes akkora energiát felhalmozni, hogy komolyabban hatást gyakorolj vele a fizikai világra.
Ömm nekem egy eléggé érdekes módszerem van erre.
Nekem sikerült már 1-szer látható gömböt csinálni de nekem inkább egy buborékra hasonlított. Eldobtam és meglökte az ajtót ami kinyílt tőle. Ennyi energiát nehéz felhalmozni. Én inkább elveszek más élőlényektől. Közelébe teszem a kezemet pl. egy fának s az erejét a kezembe összpontosítom.Egy elszívok tőle egy kisebb adag energiát. És ezt megteszem mondjuk 10-szer. Ekkor sokkal energia-dúsabbnak , fittebbnek érzem magamat. És ez után hajtok végre dolgokat. Beszélek állatokkal( pl van egy macskám akit megtanítottam így bukfencezni, esőt hívok, stb.)
Az lényege ( ahogy én szoktam csinálni) hogy az összegyűlt energiát a kezembe összpontosítom és egy gombot csinálok belőle.
12:36
én ugy tudom nem szabad mástól elvenni energiát. vegyél az űrből energiát.am fából energiát... nem tudom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!