Hogy lehetne csinálni egy energiagömböt?
Figyelt kérdés
Kérlek titeket hogy ne írjatok baromságot és ne írjon az aki nem ért hozzá részletes válaszokat várok !?2011. máj. 16. 08:10
1/10 anonim válasza:
1, miert kell az neked?
2, csipkebokor vessző
3, hany eves vagy?
2/10 anonim válasza:
Mi célból? Gyógyításra, energia-szint növelésre, vagy másra?
3/10 anonim válasza:
Sehogy.
Ilyesmi nem létezik.
Egy hozzáértő.
4/10 anonim válasza:
mi nem írhatunk baromságot, de te igen?
hogy is van ez? hülye kérdésre hülye válasz, bocsi :D
5/10 anonim válasza:
Miért kell ezt naponta megkérdezni?
6/10 A kérdező kommentje:
Aki nem hisz benne miért ir ilyeneket és aki Szakértő az nem ezt mondja jó lenne ha nem rajtam izélnéltek ha nem hiszitek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
2011. máj. 16. 16:02
7/10 anonim válasza:
Ez köbö a harmadik ilyen kérdés és még mindig ugyanúgy, leülsz, két kezed közel teszed egymáshoz, arra gondolsz, hogy energia (mongyuk fehér fényes folyadék) áramlik a két kezed között, és voila, készen van :D vannak hasonló módszerek, meg sok féle minden google: "psi gömb" de leeht angolul jobban jársz vele
8/10 anonim válasza:
Kezdetböl ne ijennel indits hanem elöbb tanuld meg a koncentráciot.
9/10 anonim válasza:
Mikor arra a szintre jutsz hogy tudsz csinálni energiagömböt, addigra azt is tudni fogod hogyan kell. Légy türelemmel, egyébként az energiagöm egy fölösleges dolog és ráfogsz jönni miközben tanulsz
10/10 anonim válasza:
én tudok csinálni, viszont az nem olyan, hogy ledobsz vele valakit, vagy ilyesmi. arról ne is álmodj. én pl. arra használom, ha rossz a hangulatom, és teli van a testem rossz energiával, összegyüjtöm a rossz energiákat a szobámból és a testemből, és leküldöm a szenyvízaknába.(tudom, h hülyeség, de az az eggyetlen hely ahol ártalmatlan mert az egész kert teli van növényekkel, és sokat vagyunk kint. szal ott nem lenne jó helyen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!