Valakinek sikerült már rontást küldeni másra?
De ember, hogy akarsz értelmes választ kapni egy értelmetlen kérdésre?
Attól még, hogy te figyelmen kívül szeretnéd hagyni, hogy rontás nem létezik, mert ellentmond a logikának, és kapsz mindenféle elképzelést meg történetet - nos, attól még rontás továbbra sem fog létezni.
Ez kb. olyan, minthogy minek akarsz pincsit venni, ha nem léteznek kutyák? Előbb gondolkozz már kicsit...
Tudod mit? Rendben, bocsáss meg nekem, ó laikusnak.
Te azonban feltételezed a Sátánt, tehát keresztény vagy, akik szerint az átok visszaszáll rád.
A rontás tehát így sem lehetséges, mert amit másnak kívánsz, azt te kapod meg, nem az illető.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:18
Aki bocsánatot kér, az fél a félelemtől!
Nem szeretnék most itt véget nem érő kommentekbe belekezdeni, engem abszólút nem érdekel más téma, csak a választ várom ÉRTELMES személyektől!
"Aki bocsánatot kér, az fél a félelemtől! "
Öööö...egyrészt ennek a bölcsességnek semmi értelme, egyrészt mert nem igaz, másrészt mert csak szép szavak egymás után rakva, nameg aki ezt leírja válaszképp, az nem érzékelte a soraimban rejlő iróniát.
Egyébként én értelmes választ adtam. Több oldalról levezettem, hogy miért nem léteznek rontások - ennél értelmesebbet mit vársz? Hogy valaki azt mondj, ő csinált egy woo-doo babát, és másnap meghalt a gonosz szomszéd?
"Egyébként én értelmes választ adtam. Több oldalról levezettem, hogy miért nem léteznek rontások"
Kérdeztem én ilyet is egy szóval??
Mert nem emlékszem erre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!