Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Sikerült már valakinek agykont...

Sikerült már valakinek agykontrollal kiegyenesítenie a gerincoszlopát?

Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 13:41
1 2
 1/15 anonim válasza:
0%
mi az az ezotéria?
2010. szept. 26. 13:52
 2/15 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
0%

"Kiegyenesítenie?" Te jó ég, remélem nem, mert csak jóra lehet használni az agykontrollt. :-)

A gerincpanaszokra, a túlzott vagy rossz irányú görbületre, csavarodásra, kezdődő sérvre, stb.-re igen, lehet használni, nekem is sikerült és sok más embernek is.

2010. szept. 26. 13:54
 3/15 anonim ***** válasza:
82%

Amikor kezdodo stadiumban van, akkor igen. De nagyon sok tanulas, es inkabb gyakorlas kell hozza, hogy ongyogyitast

tudjal vegezni.

En a jogat ajanlanam, mivel En a gerinc panaszaim miatt kezdtem el, es Nekem pl. nem sikerult az agykontroll, de a jogaval mar nagyon sok mindent elertem.

Tehat ajanlom,hogy nezd meg a jogat is, Hirosima, minden amit a csakrakrol tudni kell, c.konyve. ebben talalsz pontos leirast es tananyagot is ahhoz, hogy megismerkedj es elindulj ezen az uton.

2010. szept. 26. 14:11
 4/15 anonim ***** válasza:
28%
nézz már meg egy egészséges csontvázat!!!! NEM egyenes a gerince!!!!
2010. szept. 26. 14:13
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Én már csináltam vele Fából Vaskarikát is!
2010. szept. 26. 16:54
 6/15 anonim ***** válasza:

"Én már csináltam vele Fából Vaskarikát is!"

Az alkímia, nem agykontroll.

2010. szept. 26. 17:23
 7/15 A kérdező kommentje:

Először is lehetne annyi eszed, hogy nem az oldalnézetből látható görbületre, hanem scoliosisra(gyengébbek kedvéért gerinferdülésre)gondoltam. Idióta. Az első válaszolónak meg: nem itt kell feltenni az ilyen kérdésedet, hanem egy külön kérdésben. Nemo, neked tényleg sikerült? Milyen módszerrel és meddig csináltad? Légyszi írd meg. A jógát elkezdtem csinálni, és szeretem is. Egyébként a gerincferdülésem s alakú, fent jobbra, alul pedig balra van elgörbülve(hátulnézetből...)

Ha valakinek még sikerült az írjon! És köszönöm az eddigi normális válaszokat is!

2010. szept. 26. 20:55
 8/15 anonim ***** válasza:

Pozitív hozzá állás sokat segít, a jóga úgyszintén és ha már ennyire sokat foglalkozol vele, akkor a tudatalattid biztos veszi a lapot és ösztönöz, ne aggódj és ne add fel!

Sok Sikert! ;) 15/f

2010. szept. 27. 10:03
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. szept. 27. 20:54
 10/15 anonim ***** válasza:
keress egy **st, aki csontit (4/a fokozat) végzett. Ők ki tudják egyenesíteni azt a részt, amire gondolsz. ha egy magasabb fokozatúhoz mész, lehet, h 1-2 alkalom is elég.

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2010. szept. 28. 16:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!