Sikerült már valakinek agykontrollal kiegyenesítenie a gerincoszlopát?
"Kiegyenesítenie?" Te jó ég, remélem nem, mert csak jóra lehet használni az agykontrollt. :-)
A gerincpanaszokra, a túlzott vagy rossz irányú görbületre, csavarodásra, kezdődő sérvre, stb.-re igen, lehet használni, nekem is sikerült és sok más embernek is.
Amikor kezdodo stadiumban van, akkor igen. De nagyon sok tanulas, es inkabb gyakorlas kell hozza, hogy ongyogyitast
tudjal vegezni.
En a jogat ajanlanam, mivel En a gerinc panaszaim miatt kezdtem el, es Nekem pl. nem sikerult az agykontroll, de a jogaval mar nagyon sok mindent elertem.
Tehat ajanlom,hogy nezd meg a jogat is, Hirosima, minden amit a csakrakrol tudni kell, c.konyve. ebben talalsz pontos leirast es tananyagot is ahhoz, hogy megismerkedj es elindulj ezen az uton.
"Én már csináltam vele Fából Vaskarikát is!"
Az alkímia, nem agykontroll.
Először is lehetne annyi eszed, hogy nem az oldalnézetből látható görbületre, hanem scoliosisra(gyengébbek kedvéért gerinferdülésre)gondoltam. Idióta. Az első válaszolónak meg: nem itt kell feltenni az ilyen kérdésedet, hanem egy külön kérdésben. Nemo, neked tényleg sikerült? Milyen módszerrel és meddig csináltad? Légyszi írd meg. A jógát elkezdtem csinálni, és szeretem is. Egyébként a gerincferdülésem s alakú, fent jobbra, alul pedig balra van elgörbülve(hátulnézetből...)
Ha valakinek még sikerült az írjon! És köszönöm az eddigi normális válaszokat is!
Pozitív hozzá állás sokat segít, a jóga úgyszintén és ha már ennyire sokat foglalkozol vele, akkor a tudatalattid biztos veszi a lapot és ösztönöz, ne aggódj és ne add fel!
Sok Sikert! ;) 15/f
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!