Sikerült már valakinek agykontrollal kiegyenesítenie a gerincoszlopát?
Ügyes vagy! Gratulálok! :)
A**nádis jó ötlet, csak ezt én magam akarom megoldani, kiegyenesíteni. De azért köszönöm! Ha valakinek van valami tapasztalata vagy sikere ezen a téren, akkor kérem írjon!
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Szia kedves Kérdező!
Létezik egy könyv-lehet, hogy az interneten ingyen letölthető formában is megtalálod- Rüdiger Dahlke: A betegség, mint szimbólum (A pszichoszomatika kézikönyve), ebben olvasd el a gerincoszlopra, gerincvelőre vonatkozó részt, meg a gerincferdülés is biztos benne van, és máris közelebb leszel a megoldáshoz! Ez a könyv már nekem is felbecsülhetetlen segítséget nyújtott. A jógázás valóban jó lesz, esetleg gerinctorna szakember vezetésével, vagy a jógán belül valamilyen gerincet jól megmozgató jógatípus. Ha írsz privátban, átküldhetem egy fantasztikus (Bp-i) természetgyógyász számát, aki nagyon jó csontkovács is és otthon van a jógában meg hasonlókban is. Ő biztosan sokkal többet tud neked segíteni, mint én, vagy bárki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!