Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Sikerült már valakinek agykont...

Sikerült már valakinek agykontrollal kiegyenesítenie a gerincoszlopát?

Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 13:41
1 2
 11/15 Shanokk ***** válasza:
Nekem sajnos még nem sikerült, de a szomszédban a hintán a hajlított vasat már kiegyenesítettem agykontrollal. :)
2010. szept. 28. 16:32
 12/15 A kérdező kommentje:

Ügyes vagy! Gratulálok! :)

A**nádis jó ötlet, csak ezt én magam akarom megoldani, kiegyenesíteni. De azért köszönöm! Ha valakinek van valami tapasztalata vagy sikere ezen a téren, akkor kérem írjon!

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2010. szept. 28. 18:00
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia kedves Kérdező!

Létezik egy könyv-lehet, hogy az interneten ingyen letölthető formában is megtalálod- Rüdiger Dahlke: A betegség, mint szimbólum (A pszichoszomatika kézikönyve), ebben olvasd el a gerincoszlopra, gerincvelőre vonatkozó részt, meg a gerincferdülés is biztos benne van, és máris közelebb leszel a megoldáshoz! Ez a könyv már nekem is felbecsülhetetlen segítséget nyújtott. A jógázás valóban jó lesz, esetleg gerinctorna szakember vezetésével, vagy a jógán belül valamilyen gerincet jól megmozgató jógatípus. Ha írsz privátban, átküldhetem egy fantasztikus (Bp-i) természetgyógyász számát, aki nagyon jó csontkovács is és otthon van a jógában meg hasonlókban is. Ő biztosan sokkal többet tud neked segíteni, mint én, vagy bárki.

2010. szept. 29. 10:56
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a könyvet, letöltöttem, tényleg nagyon érdekes, és igaz igaz is. :)
2010. szept. 30. 16:44
 15/15 anonim válasza:
Nem, de ha akarod, TORNÁVAL enyhíthető. Más út nincs.
2010. okt. 1. 11:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!