Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Szkeptikusok & akik kritizáljá...

Szkeptikusok & akik kritizálják az EZO TV-t azok kipróbálták vagy csak találomra csalózzák le őket?

Figyelt kérdés

A puding próbája az evés ! Mindenki a megtapasztalása által tud valamiről véleményt alkotni. Az iskolában is megtalutad a biológiát és látod délután a játszótéren, hogy működik a valóságban és ezentúl bízól a tudományban, igaz később a bonyolultabb végső kérdéseket érintő dolgokban, mint a világ keletkezése, Isten egy megfigyelő tudat irányításának létével kapcsolatban nem stimmel a tudomány vagy inkább tudósok álláspontja, így véleményem szeront a tudomány is egy nagy marhaság és csak a kézzelfogható egyénileg ellenőrizhető dolgokról képes hiteles infórmációt adni. Az EZO TV jósait kipróbáltátok ?

Az ember mindíg akkor képes hiteles ítéletet alkotni, ha van személyes tapasztalata. Ti akik ezt teszitek, szkeptikusok kritizáljátok az EZO TV-s jósokat kipróbáltátok őket? Betelefonáltatok jóslásért? Mert ha nem akkor igazán alaptalanul ítélitek el őket. Mert lehet értenek a mágiához és magas szinten művelik, csak mert ebből élnek meg, nemigaz !?

http://www.youtube.com/watch?v=nNxy4bE8y6U

http://www.youtube.com/watch?v=J8LBNbrJ4fk

2014. jún. 29. 19:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 A kérdező kommentje:

"Igen én kipróbáltam, de semmi eredménye nem volt pedig többször is kipróbáltam nem azért, mert szkeptikus, vagy ezós vagyok csak azért próbáltam ki, mert nagyon kíváncsi voltam. Másokat is megkérdeztem többnyire "

Ezt tudod telefonszámlával is bizonyítani ? Gondolom megvan nem? Scanneld már be barátom, mert valahogy nem hiszem el, mivel te az ezotéria rovatba csak idétlen marhaságokkal szoktad szétoffolni a kérdéseket, egyetlen normális választ sem olvastam tőled kóklerke

2014. júl. 3. 15:30
 52/74 anonim ***** válasza:

"Honnan tudnád, hogy mi lett velük ? "

De ha nem tudod mi lett velük, honnan tudod, hogy az ezó tévé mágusai tényleg segítettek nekik? :D

"A lottó 5-ösöket sem ismeri meg a nyílvánosság, akinek jól megy nem fogja bevallani"

De a pénz mint olyan egy igazoltan létező dolog, a mágia meg nem. Ezért könnyebb elképzelni, hogy valaki pénzt kap, mint azt, hogy pénzbevonzást.

"Hát, ha te közvetve sokmindenre rá tudsz jönni, úgy hogy nem ismered a mágiát, amiről itt szó van, akkor te eleve látnok vagy :-P "

Még mindig nem erről van szó. Tanulj meg magyarul.

"Ami tetszik neked, azt bizonyítékként használod, úgy hogy lehet valótlan, ami nem tetszik, azt autómatikusan elveted, úgy hogy nem is érdekel igaz-e "

Nem, ami tetszik, az azért tetszik, mert megalapozottnak látom.

"Akkor nem egy Yutubeos videon lenne fennt, hanem szaklapban :-P "

Látod ez jogos lenne, de Moriarty igen impozáns publikációs listával rendelkezik, így a véleménye szakvélemény. Goswaminak viszont sehol nem találni a publikációit, így látszik, hogy mennyit is érnek, ha egyáltalán vannak.

"Van, de ezt nem csak ő kutatta ki. Pl Wheeler járt az élen ebben "

Egész konkrétan mire is gondolsz itt? Wheeler szerinted egyetért Goswami kvantumgyógyítós csodaműveivel? Vagy pusztán megint hazudsz, és arról van szó, hogy Wheeler szerint az Univerzum azért létezik, mert valami azt megfigyeli? Mert a kettő álláspont eléggé eltér, főleg, hogy Wheelernek erre nézve semmi alátámasztása nincsen és a legtöbb fizikus elutasítja ezt.

Esetleg gondolhatsz még a Wheeler féle delayed choice kísérletre, (látod, mivel csaló vagy, ezért nem mondasz kész érveket, csak bedobsz valami nevet és reménykedsz, hogy valaki benyel neked valamit) de abból megint nem következik az, hogy a Goswami-féle kvantumgyógyítás meg az ezótévés jóslásnak lenne bármi alapja.

"Nem beszéltem a modern biológiáról, ezt belefantáziáltad :-D "

Te biológiát mondtál, amibe beletartozik a genetika és a molekuláris biológia is a mikrobiológiával együtt többek között. Úgyhogy ez bizony fail.

"azóta belinkeltem a videot, melyből kiderül, hogy csillagász "

Ööö, erre gondolsz?

https://www.youtube.com/watch?v=J8LBNbrJ4fk

:D Te beteg vagy. :D :D

"Én nem mondtam ilyet, nem is lehet a KFKI-n végezni, mivel az nem tudományegyetem, hanem kutatóintézet ! Ezt is belefantázióáltad :-P "

Ezt te magad mondtad egy korábbi kérdésben. :D :D

2014. júl. 3. 18:32
 53/74 anonim ***** válasza:

"Konkrétum szakmailag:

NINCS OLYAN, hogy egy betelefonálás alkalmával telefonon keresztül ,személyes találkozás nélkül valakiről egy blokkot, átkot, rontást le lehetne szedni – ez hazugság!"

A te praxisodban nincsen, ebben egyetérthetek veled

- Nem praktizáltam,nem reklámoztam magam sosem,csak tettem a dolgom (nem kicsit nagyon jól,precízen,pontosan) Mára már tudom,megtapasztaltam az Egy igazságát,így

teljesen felesleges a mágia és a jóslás. Nem okoz gondot egy makacsabb istentelen szellemi lény,démon megkötése.

Id.: Ez az ábra egy mágikus szakkifejezés, azzal vonzzák be a légiós katonákat ill a szellemüket.

- kit is szolgál ez a bizonyos légió ? Tudjuk nem az Egy Igaz Élő Istent.

Id.:A puding próbája az evés ! Mindenki a megtapasztalása által tud valamiről véleményt alkotni Az ember mindig akkor képes hiteles ítéletet alkotni, ha van személyes tapasztalata.

- A betelefonálók többsége kipróbálta,ítéletet alkotott és nem jött be nekik

- Ezo Tv a ’’budink evőkből él,, és nem az elégedett kuncsaftokból

Id.:Lehet hogy a bevétel érdekében és hogy saját maguk fennmaradjanak és tovább segítsék a nyugdíjasokat, egy picit néha túlzásokba esnek…………………….

Köszönjük a választ, Innétől nincs min vitatkozni !

Saját csapdádba estél .

Ha annyira ’’penge ,, lenne az Ezo-Tv csapata együttes erővel csuda mágiával sorba megnyernék a lottó és egyéb pénznyereményeket és nem lenne a tv-és szereplésre,nyugdíjasok lehúzására szükség. Most jön hogy a tudást maguk hasznára nem használhatják fel.

Oké , akkor az menyimére.

Egedül akarom a lottó 5 főnyereményét , adok 0.003 % -belőle (ahogy az ingatlan piacon is )

K. kérdező !

Nyalhatod,védheted az Ezo Tv-sek hátsó fertályát,lamentálhatsz még itt oldalakon keresztül de,ebből se Te se Ők nem jöttök ki jól.

Gondolom akkor az Ezo Tv-sek rendbe tették az életed –nem?

Kiegyensúlyozott,boldog a párkapcsolatod,családi-baráti kapcsolatod, dúskálsz az anyagi javakban,van gyermeked,tökéletes egészségi állapotnak örvendezel stb.-nem?

Keresgéltem ,de sehol nem találtam ,hogy az Ezo-Tv jótékonykodott volna.

Milyen saját megtapasztalásod van ?

2014. júl. 4. 15:10
 54/74 A kérdező kommentje:

"De ha nem tudod mi lett velük, honnan tudod, hogy az ezó tévé mágusai tényleg segítettek nekik? :D "

Én ezt nem tudom, de veled ellentétben nem török pálcát felettük !!

"De a pénz mint olyan egy igazoltan létező dolog, a mágia meg nem"

Azért mert jelenleg nem tudunk róla tudományosan hiteles állásfoglalást, sem pro sem kontra mondani, még nem jelenti hogy nem valós

" de Moriarty igen impozáns publikációs listával rendelkezik, így a véleménye szakvélemény. Goswaminak viszont sehol nem találni a publikációit, így látszik, hogy mennyit is érnek, ha egyáltalán vannak"

Moriaty nem kvantumfizikus, Goswami pedig doktorált belőle. Moriaty ismert szkeptikus, azaz eleve meggyőződése a spiritualizmus nem létezése. Az, hogy nem találtál neten publikációt nem jelenti hogy nincsen !

"Wheeler szerinted egyetért Goswami kvantumgyógyítós csodaműveivel? Vagy pusztán megint hazudsz, és arról van szó, hogy Wheeler szerint az Univerzum azért létezik, mert valami azt megfigyeli? Mert a kettő álláspont eléggé eltér, főleg, hogy Wheelernek erre nézve semmi alátámasztása nincsen és a legtöbb fizikus elutasítja ezt"

Egyetért Wheeler teljes mértékben a Goswami.féle értelmezés alapjait ő fektette le. Nem beszéltem a kvantumgyógyításról. Hazudni te szoktál :-P A legtöbb fizikus nem utasítja el.

"Te biológiát mondtál, amibe beletartozik a genetika és a molekuláris biológia is a mikrobiológiával együtt többek között. Úgyhogy ez bizony fail. "

Megint belefantáziáltál a dolgokba :-D A biológiáról írtam, nem azt hogy annak összes területét igazolni lehetne a játszótéren. Fogalmi zavaraid vannak és logikailag sem vagy képes gondolkozni, mindamellett hogy fantáziálsz

":D Te beteg vagy. :D :D"

Nem ! Te vagy beteg, azt írtam azóta belinkeltem egy videot, és te a kérdésbenszereplő videot linkelted vissza, az hogy azóta, azt jelenti a kérdés kiírása óta. Ha megnézed a korábbi válaszaimat megláthatod : # 46/53 Most így elsőre az X-Aknák műsort találta, amiben Vágó István mutatja be a nézőknek mint csillagászból lett asztrológust, amire ő úgy válaszol, hogy eleve asztrológus volt és mellette érdekelte a csillagászat is. Igen érdekes a film : http://www.youtube.com/watch?v=2I3cNtTkQ9s

Ott ismeri el a csillagász professzor hogy Szepesi györgy a tanítványa volt.

"Ezt te magad mondtad egy korábbi kérdésben. :D :D"

Ne akard a hazugságaidat a számba adni ! Nem mondtam ilyet sosem.

2014. júl. 5. 21:36
 55/74 A kérdező kommentje:

"- Nem praktizáltam,nem reklámoztam magam sosem,csak tettem a dolgom (nem kicsit nagyon jól,precízen,pontosan) Mára már tudom,megtapasztaltam az Egy igazságát,így

teljesen felesleges a mágia és a jóslás. Nem okoz gondot egy makacsabb istentelen szellemi lény,démon megkötése."

Elfogadom ! Ebben igazad lehet. Ha létezik egy ilyen mágikus ráhatás lehetséges, hogy nem kellenek hókuszpókuszok a helyes véghezviteléhez, hanem elegendő a gondolat maga. Lehetséges, hogy az egész mágia egy a bevonzásként ismert kvantumfizikai fogalom egy verziója. Viszont ez is csak találgatás, az is lehet hogy szükségesek ezek a hókuszpókuszok, hiszen ha a gondolat ereje ez bárkinél elég lenne, akkor nem kellene mágust hívni és mindenki magának el tudná űzni a démonokat és ez jelenleg nem így van. Miért szerinted ?

"- kit is szolgál ez a bizonyos légió ? Tudjuk nem az Egy Igaz Élő Istent. "

Ez kétségtelen !

"- Ezo Tv a ’’budink evőkből él,, és nem az elégedett kuncsaftokból "

Ezt sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom ! Elvileg az egyzser telefonáló nyugdíjasok előbb utóbb elfogytak volna, azaz kellene lennie egy elégedett tőrzshívó rétegbek.

"Saját csapdádba estél . "

Ez nem igaz, mert a műsort fenntartóknakaz állandó bevétel létrehozásához egy adott adásban állandóan kell produkálni adott számú pl 150 betelefonálót és mint tudjuk, nincs az embereknek állandóan kedvük minden műsorba telefonálni és mivel ez az alig nézett éjjeli sávban van, így alig látják eleve aznap őket és ha nincsen meg a műsor felére az eltervezett X számú telefon rájuk szólnak a mágusokra, hogy csináljanak akciókat és akkor bizony nekik is meg kell csinálni, amit a munkáltató parancsol :/

"Gondolom akkor az Ezo Tv-sek rendbe tették az életed –nem? "

Nem, viszont a kérdés lényege a szkeptikusoknak és az EZO TV-t zsigerből elítélőkhöz szólt, akik úgy szolják le őket, hogy fogalmuk sincsen sem a mágiáról, sem arról, hogy ez használ vagy sem. Ők minden mágust, így téged is leoltanak

"Milyen saját megtapasztalásod van ?"

Amit a kodern kvantumfizika lehetővé tesz : kb mint neked " Mára már tudom,megtapasztaltam az Egy igazságát,így " Én is

2014. júl. 5. 21:46
 56/74 anonim ***** válasza:

"Én ezt nem tudom, de veled ellentétben nem török pálcát felettük !! "

A mágia igazolatlan, te sem tudsz semmit, ami igazolná. Akkor mi a francról is szól a kérdésed?

"Azért mert jelenleg nem tudunk róla tudományosan hiteles állásfoglalást, sem pro sem kontra mondani, még nem jelenti hogy nem valós "

Tényleg nem, de akkor nem is értelmes dolog létezőnek kezelni.

"Moriaty nem kvantumfizikus, Goswami pedig doktorált belőle."

Moriarty fizikus, és mint olyan, pontosan jól ismeri a kvantummechanikát. Attól, hogy nem az a fő kutatási területe, még képben van vele, pláne a '30-as években lefektetett alapokkal.

"Moriaty ismert szkeptikus, azaz eleve meggyőződése a spiritualizmus nem létezése"

És?

". Az, hogy nem találtál neten publikációt nem jelenti hogy nincsen ! "

Ez tényleg nem jelenti, úgyhogy rákérdezek: van? Esetleg valahol máshol van? Neked van?

"Egyetért Wheeler teljes mértékben a Goswami.féle értelmezés alapjait ő fektette le. "

Wheeler és Goswami is a von Neumann-Wigner értelmezésből indultak ki, Wheeler antropikus elve abból eredt, de ő nem ment el odáig mint Goswami, hogy a kvantummechanika egy interpretációjából (ami tulajdonképpen nem sokat jelent) kifejezett filozófiát talált ki. Továbbá azon túl, hogy bedobtál egy nevet még nem tudtunk meg bővebbet arról, hogy Goswami hogyan igazolta, hogy a mágia létező dolog, akár kvantummech segítségével is.

"A legtöbb fizikus nem utasítja el. "

Erről kérdezzük meg magukat a fizikusokat.

[link]

[link]

A 12. kérdésben látható, hogy a kedvenc Neumann féle értelmezés ott sincs, az "egyebet" pedig eléggé kevesen választották.

A 10. kérdésben a d.-t pedig döbbenetesen kevesen választották.

"A biológiáról írtam, nem azt hogy annak összes területét igazolni lehetne a játszótéren. "

Te azt írtad, hogy megtanultad, pardon, megtalutad a biológiát az iskolában és látod a játszótéren hogy működik, ezért bízó(!)l a tudományokban. Nos, az iskolában nem csak zoológiát tanítanak, ezért amit ott tanulunk az alapból nem teljesen igazolható. Azaz nem különbözik semmiben a többi tudományágtól ilyen szempontból, tehát a példád hibás.

" Ott ismeri el a csillagász professzor hogy Szepesi györgy a tanítványa volt. "

És ez mit is bizonyít? Attól, hogy elismeri egyből úgy is lesz?

2014. júl. 6. 02:04
 57/74 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, te vagy pszichiátriai eset vagy, vagy egy hatalmas nagy troll. :D
2014. júl. 6. 12:53
 58/74 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező !

Vonatkoztassunk el a személyeskedéstől legyen ez bármelyik betelefonálós jóslásos,mágiás műsorral kapcsolatosan a ’’lehúzós véleményem,, korábban leírt nem szkeptikus múltam függvényében volt. Gondolom ez így már világos,hogy részemről a ’’lehúzás,, szakmail-technikai , illtv. annak megértésére alapoztam,hogy ez látszólagos segítség ,de valójában ártunk ezzel embereknek,mert démoni kötelékek kerülnek rájuk !

Kritizálásom ,hogy telefonba átkot,rontást kevéssé hiszem technikailag jónak,mivel személyesen ez hatásosabb,persze a módját helyi szokásra válogatja.

Pl. Santeria, Babalove, Voodoo szerint min.3-napos szertartás. Minden nap csak fehér ruhát vehetsz fel,az előző napit elégetik,sajnos kecskét és egyéb állatot is feláldoznak. (van itt még sok más is de no comment )

Ezotéria,spiritizmus,mágia sokaknak lelki, szellemi támaszt megnyugvást ad.

Amíg nem értjük meg, nem vesszük tudomásul mindezek ki által közvetett,közvetlen módon , milyen valós célt szolgálva került a történelem során az emberiséghez, addig görcsösen ragaszkodni fognak hozzá – sajnos .

( Ésa. 5,20)

Jaj azoknak, a kik a gonoszt jónak mondják és a jót gonosznak; a kik a sötétséget világossággá s a világosságot sötétséggé teszik, és teszik a keserűt édessé, s az édest keserűvé!

"- Nem praktizáltam,nem reklámoztam magam sosem,csak tettem a dolgom (nem kicsit nagyon jól,precízen,pontosan) Mára már tudom,megtapasztaltam az Egy igazságát,így

teljesen felesleges a mágia és a jóslás .Nem okoz gondot egy makacsabb istentelen szellemi lény,démon megkötése." - mágikus ráhatás lehetséges

Tisztázzuk a démonok megkötése nem mágikus ráhatás !!!

Tudatos vagyok,felismertem az isteni Ren-szert, ismerem az ige kimondásának erejét,technikáját és magát a megkötést Jézus nevében teszem és nem én hajtom végre-így érthető ?

Ennek a ’’Pál fordulásnak,, a megértése folyamata nem volt könnyű. A kezdő löketett egy három napos elvonulás adta, állandó égtelen fejfájással-ez sem volt véletlen,egy gyógyszer sem volt rá hatásos. Karizmatikus pap, apáca olyan démonologia órát tartott,amit még régi angol könyvekben sem olvastam. Miután felhagytam a mágiával a ’’ birodalom visszavágott,, ez volt az én Szellemi Hadviselésem, nem akartak könnyedén elengedni.

Elgondolásom:

A legtöbb információ Egy Igaz Élő Istennel ’’ titkaival,, kapcsolatban Sátán(el)-nek volt.

Ma több névvel is illetik ördög,Lucifer stb. a lényeg a mágiát Ő jutatta el az emberiséghez a lázadása okán. Azt hirdeti nincs szükség az isteni megváltási tervre ,Te saját magad is megvilágosodhat,megválthatod magad és istenné válhatsz mágia,spirituális,ezotéria különböző technikáival-persze azért előtte imád őt és szolgáld !

A sok hazugsága van az egyik,hogy isten a tudását „”titkait,, nem akarja megosztani az emberekkel,de majd Ő átadj anekünk.Szerencsére isten elég okos ahhoz hogy nem elrejti,hanem aki tisztátalan,hamis módon akar eljutni hozzá, az tévúton jár.

( Máté 16:19 )

És néked adom a mennyek országának kulcsait; és a mit megkötsz a földön, a mennyekben is kötve lészen; és a mit megoldasz a földön, a mennyekben is oldva lészen.

Ő isten majma olyanná akar válni ,mint Isten.Ő vádló ,gondolatok érzések útján ( ezek is lesznek majd a démoni belépési pontok ) vádol téged pl. lelki fusztrációk,önértékelési hibák,depresszió.Vádol( megkísért,hogy hibát kövess el) Isten előtt ,erre kapott engedélyt Ő e Világ ura.

Ha tudatos vagy és úgy mond a Szent szellem betakar ,akkor elmondhatod

„nagyobb az, aki bennetek van, mint az, aki e világban van.” 1 (Jn. 4,4 )

Jézussal kapcsolatban is mondják esszénusok tanították ,pártus herceg volt, járt Angliában és tanult a druida papoktól ,tehát tanult mágiát-ez nem lehet igaz.

Mivel kijelentette ’’Én és az Atya egyek vagyunk,, nem hinném bárki mástól szüksége lett volna okításra.

Kedves kérdező Fényecske !

Remélem egyszer te is közénk fogsz tartozni Mi akik a ’’ keskeny úton járunk,,

(Máté 7:13-16)

Menjetek be a szoros kapun. Mert tágas az a kapu és széles az az út, a mely a veszedelemre visz, és sokan vannak, a kik azon járnak.

Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, a mely az életre visz, és kevesen vannak, a kik megtalálják azt. Őrizkedjetek pedig a hamis prófétáktól, a kik juhoknak ruhájában jőnek hozzátok, de belől ragadozó farkasok. Gyümölcseikről ismeritek meg őket. Vajjon a tövisről szednek-é szőlőt, vagy a bojtorjánról fügét?

* Ahhoz, hogy felvegyed a kapcsolatot a Szent Szellemmel megkell értened ,hogy

’’koszos helyre nem megy,,

Meg kell szabadulni a negatív érzésektől, gondolatoktól, megbocsájtás ellenségeidnek,önmagadnak.

Google-ból letölthetőek:

Peter J. Horrobin – gyógyulás és szabadulás,DÉMONI BELÉPÉSI PONTOk

BILL SUBRITZKY- SZABADULÁS A DÉMONOKTÓL

Charles Capps - A Teremtő ereje veled van

2014. júl. 6. 15:32
 59/74 anonim válasza:

FIGYELEM! Az itt található 5 videót KÖTELEZŐ végignézni!!

http://www.youtube.com/channel/UCGvTRtw-t1dH_7848JgYe0Q/videos

2014. júl. 8. 01:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!