Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért jönnek ide a szkeptikuso...

Miért jönnek ide a szkeptikusok oltogatni?

Figyelt kérdés
Én elfogadom, ha valaki nem hisz a spirituális dolgokban, szíve joga... de ha nem hisz benne, minek jön ide puffogni? Engem sem érdekel pl az informatika, nem is járok abba a témakörbe.
2014. jún. 25. 16:29
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
28%
Nincs más dolguk. Iskolában bukta van nekik
2014. jún. 25. 16:43
 2/30 anonim ***** válasza:
65%
Éppen azért jönnek, mert szkeptikusok és ez az egyik kedvenc témájuk, amit lehet támadni. :-))))) Informatikába minek mennének, ott nincs kivel vitatkozni.
2014. jún. 25. 16:46
 3/30 anonim ***** válasza:

ma 16:46

pl velem

2014. jún. 25. 17:00
 4/30 anonim ***** válasza:
54%
Node kedves Ánizs! Informatikában mit lehet szkeptikuskodni?
2014. jún. 25. 17:03
 5/30 anonim válasza:
70%

Ezósok,Figyu,ha ti hisztek valamiben,és itt valaki kritizálja azt,miért nem hagyjátok figyelmen kívül?

Az a lényeg ti hisztek abban amiben,a többi pedig kit érdekel?

Privátban beszélgessetek,akkor nehezebb dolguk lesz a szkepiknek.

2014. jún. 25. 17:11
 6/30 anonim válasza:
69%
Mert rettentően naív bárki, aki az ezotériában hisz. Az ilyeneket húzzák le a reggeli pénzenergia műsorokban.
2014. jún. 25. 17:26
 7/30 anonim ***** válasza:
81%
Unatkozunk nincs más dolgunk, mint itt kioktatni a nálunk hülyébbeket ezáltal okosabbnak érezzük magunkat bezony! Én például meg látok egy kérdés elolvasom a főcímet, mint például ezt és előre tudom, hogy egy agyilag zokni tette fel. Szerinted miért vagyunk itt? Tudom hihetetlen, de néhányunknak volt gyerekszobája azért minket is érdekelnek a Reptoidok azért írunk ide nem mellesleg ebben a kategóriában sokkal több humor van, mint a humor kategóriában. A halállal kapcsolatos témák is érdekelnek minket nyilván mi sem élünk örökre hála a pall mall, a bond, s helikonnak tehát érdekel minket ha tüdőnk bekrepál hová megyünk persze tudjuk, hogy temetőbe, de hátha nem hisz tudjuk a remény hal meg utoljára mi azért a temetőben is kételkedünk, ha további kérdéseid lennének szólj nekem J ügynök rendelője mindenki előtt nyitva áll.
2014. jún. 25. 17:38
 8/30 anonim ***** válasza:
79%
Éppen azért jönnek ide, mert jobban értenek a témához, mint az ezósok.
2014. jún. 25. 17:54
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Mert az első három kérdést minden főkategóriából kirakja a rendszer a főoldalra és néha olyan meredek dolgokat lehet olvasni, hogy muszáj rákattintani. :)
2014. jún. 25. 18:24
 10/30 Dennis Moore ***** válasza:
95%

Engem nem zavar mások hite, mindenki abban hisz amiben akar.

Nekem pusztán az a problémám, hogy sok ezós, meg ufó hívő racionálisnak próbálja beállítani az irracionális hitét. És ehhez mindenféle áltudományos okoskodást használ fel.

A vallásosak közül is csak a kreacionisták zavarnak, akik áltudományos zagyvasággal próbálják megmagyarázni a magyarázhatatlant.

De azokkal, akik nem próbálják racionálisnak feltüntetni az álláspontjukat, semmi bajom.

2014. jún. 25. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!