Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A szkeptikusok mind meggyőzhet...

A szkeptikusok mind meggyőzhetetlenek?

Figyelt kérdés

ZoltánKvantumfizikus kérdése :

Szkeptikusokat igen nehéz és csaknem lehetlen meggyőzni, ezt tudja aki már találkozott ezzel a fajjal. Most ezen cikk kapcsán felvetődik a kérdés, hogy lehet hogy teljesen lehetetlen is ? :-)

Vágó István, aki magát korrekt, hiteles szekptikusnak nevezte, akit pusztán a bizonyíték materiális ereje képes meggyőzni. Úgy tűnik, hogy Vágót a szkeptikusok gyöngyszemét is lehetetlen meggyőzni, mert mihelyt kézzel fogható bizonyítékot fog a kezében, utána pár percre visszaáll az alap állapotba, amiben semmi immateriálisat nem képes valóságnak elfogadni ! :-P

Lehetséges, hogy a szkeptikusok kifogásait egyszerűen figyelmen kívűl kell hagyni a korlátozottságuk és szűklátókörük miat ?

[link]

2014. ápr. 7. 19:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem a szkeptikusok marafjanak ugyanolyanok mint eddig ha akarnak. Én nem akarom őket meggyőzni. Csak akkor ők se foglalkozzanak velem. Iszonyú rossz amikor nem fogadnak el.
2014. ápr. 7. 19:30
 2/13 anonim ***** válasza:
40%
Maradjanak*
2014. ápr. 7. 19:31
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Én szkeptikus vagyok azzal kapcsolatosan, hogy Zoltán valóban kvantumfizikus lenne!

De ha Zoltán megmutatja az ezzel kapcsolatos, hiteles végzettségét, akkor teljesen meg leszek győzve...

Illetve, akkor viszont felvetődik bennem néhány kérdés, hogy mi módon jutott a bizonyítványához! ;)

2014. ápr. 7. 19:44
 4/13 anonim ***** válasza:
82%

Akikről te beszélsz, azok nem szkeptikusok, csak magukat mondják annak.

Valójában a begyöpösödött szó jobban illik rájuk.

2014. ápr. 7. 19:45
 5/13 anonim ***** válasza:
Érdekes olvasmány eddig nem is tudtam, hogy Balázs érdeklődik az ezotéria iránt Vágó Istvánról nem tudok sokat talán egyszer-kétszer hallottam róla érdekelne, hogy ezen kívül van-e hitelesebb cikk mivel ezen kívül nem nagyon találtam hitelesebb cikket pedig maga a cikk 2013 Augustban jelent meg én még egyszer sem hallottam erről.
2014. ápr. 7. 20:02
 6/13 anonim ***** válasza:

4# "Valójában a begyöpösödött szó jobban illik rájuk."

Igen vagy a konok tagadó talán még jobban . Emlékszem egy vitámra Grielean-nal, akit még a NASA honlapjáról belinkelt tengernyi bizonyíték sem tudott meggyőzni, végül ő is belátta hogy tévedett, kibékültünk és igazat adott nekem :-) De azért meg kellett vele szenvedni rendesen, pedig egyértelműek voltak a bizonyítékok .

2014. ápr. 7. 20:14
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Egészséges egy szkeptikusság szerintem. Nincs vele baj.

Egy bizonyos szintig.

Trükkök voltak és lesznek is. De mint a cikk írja, nekem egy tibeti szerzetes bölcsebb, mint Vágó uraság. És a válasza is bölcs volt, igazán higgadt.

Egy fórumon veszekedtem a szkeptikusokkal. Az egyik azt mondta, hogy akkor se hinné el az ufó-földönkívüli témát, ha előtte állna E.T. és kezet fognának meg felvinnék a hajóra, mert hogy honnan tudja, hogy nem hallucinál, meg nem-e átverés...

Könyörgöm....... ilyen alapon ne higgy el semmit amit látsz. Ne hidd el, hogy kenyérvágás közben kés van a kezedben, mert lehet hallucinálsz...

Ez már szerintem azért tényleg túlzás, és nem szkeptikusság, hanem kézzel lábbal tagadás.

ui. #3-as :D Én meg szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy ez egyáltalán tényleg Zoltán kvantumfizikus lenne.

Évekkel ezelőtt volt egy ilyen nevű felhasználó, majd eltűnt. Aztán észrevettem, hogy ő mindig név megjelenítéssel - nem bepötyögéssel!!! - kérdezett. A mostani kérdéseknél nincs ott a név, csak a teljes szöveg bemásolva szóról szóra copyzva, a régi valódi Zoltántól. ;))

George Adamski

2014. ápr. 7. 21:55
 8/13 anonim ***** válasza:
21:55 Rosszul tudod Zoltán Kvantumfizikus nem osztotta meg velünk a felhasználóját régebben sem íme egy kérdése : http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__2302.. úgy hallottam, hogy a mostani Zolinak valamilyen mátrixos felhasználója van persze nemtom biztosan, mert új vagyok itt. :D
2014. ápr. 7. 22:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Arról meg vagyok győződve, hogy semmiféle tudással nem rendelkezel. A szkeptikus az szeret meggyőződni dolgokról. Tehát a felvetés eleve hibás.
2014. ápr. 7. 22:58
 10/13 nemelfogult ***** válasza:

Lehet, hogy az itteni szkeptikusok egy részének egy ilyen Vágó féle media celeb szkeptikus nem is olyan szimpatikus mint gondolnánk.

Phill Klass meg Randi jut eszembe, végül ezek is, mindketten betegesen szélsőségesek voltak (talán Randi még él, nem tudom, mert nem követem a "karrierjét").

2014. ápr. 8. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!