Én pl. egyik csoportba sem sorolom magam, de szívesen olvasgat(nék) itt, mert mindkét oldal véleménye érdekel. Ezekkel úgy el lehet rontani..
2014. jún. 10. 15:25
2/17 anonim válasza:
Cola, popcorn, kezdődik a délutáni műsor!
Csak azért nem nem jelentem a moderátoroknak ezt a provokatív kérdést, mert már rég volt szájkarate ezen az oldalon, és hát...unalmasak a délutánok, így hát jöjjön egy kis erőfelmérő mindkét oldalról!
2014. jún. 10. 15:26
3/17 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés miért lenne provokatív? Nem várok én itt semmiféle szájkaratét, szimplán érdekel, hogy milyen indíttatásból provokálják egymást, nonstop..
2014. jún. 10. 15:27
4/17 anonim válasza:
"Ez a kérdés miért lenne provokatív?"
Áh nem az, majd nézd a rá adott válaszokat!
"Nem várok én itt semmiféle szájkaratét, szimplán érdekel, hogy milyen indíttatásból provokálják egymást, nonstop.."
Mintha te nem provokálás véget írtad volna ki, már a megfogalmazás módja, és a hangnem is olyan, hogy nyílik a bicska mindkét fél zsebében.
2014. jún. 10. 15:31
5/17 anonim válasza:
Én pont középen vagyok.
2014. jún. 10. 15:31
6/17 A kérdező kommentje:
Én nem látok benne provokációt, bár tény, hogy nem is érint. Nem annak szántam, nem is ilyen válaszokat várok, aki provokatívnak vagy bántónak érzi a kérdést, attól elnézést..
2014. jún. 10. 15:32
7/17 anonim válasza:
Én attól mászok falra, ahogyan normális kérdésekre válaszolnak itt (igaz máshol is), és azt nem értem, hogy miért jön ebbe a kategóriába az, akit nem érdekel ez a téma, én sem megyek olyan témát leszólni, amihez nem értek. Amügy nem vagyok "ezos", de érdekel ez a téma, mint sok minden más is.
2014. jún. 10. 16:05
8/17 anonim válasza:
Azt mondják, a vélemény olyan mint a segglyuk - mindenkinek van, de senki se kíváncsi a másikéra. Valahol ez lehet a probléma gyökere, túl sokan szeretnék ráerőltetni a többiekre a saját, szubjektív gondolataikat a dolgokról, ahelyett, hogy objektíven vizsgálnák a kérdéseket. Többnyire nem kérdezek-válaszolok típusú itt a kommunikáció, hanem inkább olyan kijelentek-megsértődökbeszólok féle.. ez talán annak is a következménye, hogy a többség szórakozni jár ide.. bevallom, én is :D De a tiszteletet mindig megadom mindenkinek így látatlanban is, és ez az ami hiányzik sokakból.
2014. jún. 10. 16:14
9/17 A kérdező kommentje:
Ez így igaz
2014. jún. 10. 16:16
10/17 anonim válasza:
Ez olyan, mint amikor egy megállíthatatlan erő ütközik egy mozdíthatatlan tárggyal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!